![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 409 Регистрация: 5.2.2008 Из: Киевская обл, пгт Козин Пол: ![]() ![]() |
Узбеки говорят, что просто антикор лучше, мол подкрылки вкручивают саморезами и в местах вкручивания самореза потом появляется ржавчина.
Подскажите кто ставил, кто не ставил -------------------- Хорошо обездвиженный пациент в анестезии не нуждается
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: Пользователи Сообщений: 9 Регистрация: 9.5.2008 Из: Киев Авто:Daewoo Nexia DOHC Пол: ![]() ![]() |
Я бы поставил себе, но узбеки грозятся с гарантии снять((( сами же не хотят ставить... Понятно им выгодней, чтоб я через год новые крылья поставил!
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 103 Регистрация: 3.3.2008 Из: м. Червоноград Пол: ![]() ![]() |
Я бы поставил себе, но узбеки грозятся с гарантии снять((( сами же не хотят ставить... Понятно им выгодней, чтоб я через год новые крылья поставил! Привіт! У мене зроблений антикор і встановлені всі підкрилки в автосалоні (перед тим як я забрав свою нову мафинку). Я замовив повний антикор, купив і привіз всі підкрилки і замовив встановлення: -- підкрилки - 140,00 грн; -- робота - 200,00 грн. Претензії до роботи (встановлення підкрилків) у мене звичайно є. По -перше вони (узбеки) зрізали окантовку підкрилків мовляв так краще дивиться. Як на мене то дарма. По-друге встановлення бажає бути кращим. Тут я згідний з Ольгом, може слід було використати Ш-подібний ущільнювач. Одним словом дивимось фотки: -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 181 Регистрация: 17.1.2009 Из: Черкассы Авто:nexia Пол: ![]() ![]() |
Привіт! У мене зроблений антикор і встановлені всі підкрилки в автосалоні (перед тим як я забрав свою нову мафинку). Я замовив повний антикор, купив і привіз всі підкрилки і замовив встановлення: -- підкрилки - 140,00 грн; -- робота - 200,00 грн. Претензії до роботи (встановлення підкрилків) у мене звичайно є. По -перше вони (узбеки) зрізали окантовку підкрилків мовляв так краще дивиться. Як на мене то дарма. По-друге встановлення бажає бути кращим. Тут я згідний з Ольгом, може слід було використати Ш-подібний ущільнювач. Одним словом дивимось фотки: ну йх з ними, прикрути ще одного саморіза посередині арки там де провисає. а там де є щілини замаж прозорим герметиком, я так зробив і все нормуль, а ще всі саморізи покрасив у чорний колір щоб нержавіли. Доречі я заглядав у передні підкрилки то ніякої багнюки там не знайшов, ось так |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ellektrik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Член клуба Сообщений: 3553 Регистрация: 16.2.2008 Из: Житомир (Полевая) Пол: ![]() ![]() |
... я заглядав у передні підкрилки то ніякої багнюки там не знайшов, ось так Незнаю, слева я ненашел а справа было около двух килограм песка и тому подобного. Разницы между креплением левого и правого подкрылка не вижу. ![]() -------------------- Кто сказал что электрик не воин света? Он всегда на щите или под щитом.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активист клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4961 Регистрация: 22.1.2008 Из: Харьков Пол: ![]() ![]() |
Подкрылки спасают не отгрязи и не от влаги - ихняя стратегия - защитить покрытие металла (грунтовка, грязь, антикор ...) от твердых частиц, которые разбивают и пробивают данное покрытие до металла, что и ведет за собой корозию металла. Называется такой процесс уничтожения авто без подкрылок - пескоструйка арок!
Пусть там и 4 кг будет под защитой, но главное что нету повреждения покрытия. -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 18:43 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |