Полная версия этой страницы:
СЦЕПЛЕНИЕ
Всім привіт. Народ підкажіть будь-ласка!
На швидкості 40-50км/год даєш більше газу, двигун швидко набирає оберти, а швидкість майже не збільшується, тобто пробуксовує.
Пробіг тільки 60тис. 2007р
Що треба міняти чи регулювати?
Цитата(Igora_ @ 28.1.2013, 17:17)

Всім привіт. Народ підкажіть будь-ласка!
На швидкості 40-50км/год даєш більше газу, двигун швидко набирає оберти, а швидкість майже не збільшується, тобто пробуксовує.
Пробіг тільки 60тис. 2007р
Що треба міняти чи регулювати?
Історія має продовження.
Поміняв я таки щеплення (диск, корзина, підшипник), через місяць теж саме: (. Скажіть якусь розумну пораду.
Старе зчеплення як виглядало?
Можливо зігнута вилка чи ход поршня гідравлічного приводу чимось обмежено...
Цитата(traffic @ 13.3.2013, 17:17)

Старе зчеплення як виглядало?
Можливо зігнута вилка чи ход поршня гідравлічного приводу чимось обмежено...
Біда в тому що старому нічого не бракує, диск ще досить товстий. Майстер сказав що можливо ослабились пелюстки корзини, але на новому історія повторилась. Значить не воно.
Ну так я ж і кажу, що можливо не прижимається зчеплення нормально. Як варіант через те, що постійно трохи вижате.
Цитата(traffic @ 14.3.2013, 8:36)

Ну так я ж і кажу, що можливо не прижимається зчеплення нормально. Як варіант через те, що постійно трохи вижате.
Може прокачка вирішити проблему?
Потрібно подивитись (просто під капотом) чи да кінця відпускається робочий циліндр зчеплення.
Можиливо просто зігнуте його кріплення.
Ось де він стоїть:

Також у педалі зчеплення повинен бути невеликий люфт (у відпущеному стані)
Цитата(traffic @ 14.3.2013, 9:46)

Потрібно подивитись (просто під капотом) чи да кінця відпускається робочий циліндр зчеплення.
Можиливо просто зігнуте його кріплення.
Ось де він стоїть:
[
Також у педалі зчеплення повинен бути невеликий люфт (у відпущеному стані)
як визначити чи відпускається до кінця? Пробував руками посмикати ричаг за роб цилінром не зміг.
Люфт є.
Як буду біля машини - подивлючь що там в мене з робочим і чи є там якийсь люфт. Але це буде швидше всього аж у вівторок.
А так можна просто ослабити кріплення робочого і подивиться чи буде йти далі пелюстка, яку він натискає.
На фото вище як раз в положенні коли педаль зчеплення не нажата.
Цитата(traffic @ 14.3.2013, 19:30)

Як буду біля машини - подивлючь що там в мене з робочим і чи є там якийсь люфт. Але це буде швидше всього аж у вівторок.
А так можна просто ослабити кріплення робочого і подивиться чи буде йти далі пелюстка, яку він натискає.
На фото вище як раз в положенні коли педаль зчеплення не нажата.
В мене виглядає подібно як на фото. але визначити чи дожимається диск до корзини неможливо.
Може когось зацікавить.
Чомусь між головним і робочим ціліндром залишався надлишковий тиск, який не давав щепленню повністю повернутись в початкове положення при відпущеній педалі щеплення.
Напевне проблема із головним цилінром. На даний момент зтравив тиск через отвір прокачки і так їду. Подивлюсь чи знову буде виникати ця проблема.
Таки да, надлишковий тиск повинен стравлювати головний циліндр.
Якщо не стравлює, то можливо досить буде його перебрати: механіка там проста, але потрібна акуратність щоб не пошкрябати що-небудь.
Також можливо щось трапилось з самим шлангом, але це малоймовірно.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.