![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 103 Регистрация: 3.3.2008 Из: м. Червоноград Пол: ![]() ![]() |
Хочу покращити захист своєї автівки, тому вивчаю можливість встановлення блокіратора КПП Bear-Lock.
Поділіться досвідом. Може у кого вже стоїть: - чи варто ставити, - чи реально захищає. Думаю, що в наш час це потрібна річ. ![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 103 Регистрация: 3.3.2008 Из: м. Червоноград Пол: ![]() ![]() |
Де можна подивитись, почитати про блокіратор на руль (хотів би вивчити це питання : які бувають, яких виробників, скільки коштує, чи встановлює фірмова СТО). Якщо хтось має скиньте посилання пліз.
Про "Секретну кнопку" не знаю, що думати, напевно треба бути Кулібіним, щоб самому встановити, мені це не під силу я в електроніці не дуже розбираюсь. ![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2051 Регистрация: 17.4.2008 Из: Киев, Нивки Авто:nexia gle sohc 2007 Пол: ![]() ![]() |
Де можна подивитись, почитати про блокіратор на руль (хотів би вивчити це питання : які бувають, яких виробників, скільки коштує, чи встановлює фірмова СТО). Якщо хтось має скиньте посилання пліз. Про "Секретну кнопку" не знаю, що думати, напевно треба бути Кулібіним, щоб самому встановити, мені це не під силу я в електроніці не дуже розбираюсь. ![]() Никакого кулибинства. Снимаешь заднюю сидушку, находишь 2 провода, идущие к бензонасосу, разрезаешь один и ставишь кнопку. Только кнопка должна держать 30 А, и все. Блокираторы на руль особой надежностью не отличаются, при желании снимаются легко. Самый тупой способ - вместе с рулем и установкой другого. Выполняет больше психологическую функцию - раз стоит, значит хозяин печется о безопасности, и, возможно, стоит еще что-то посерьезнее. -------------------- Чтобы машина больше ездила и меньше ломалась, надо больше ездить и меньше ломать.
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 7:58 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |