Контактна група, Пошук контактної групи |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Контактна група, Пошук контактної групи |
15.1.2019, 0:41
|
|
Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 14.1.2019 Авто:Deawoo Пол: |
|
|
|
|
|
16.1.2019, 18:15
|
|
Любитель Группа: Пользователи Сообщений: 372 Регистрация: 16.5.2008 Из: пгт. Бородянка, Киевская обл. Авто:Nexia GL DOHS Пол: |
На магнітолу це контакт "Ka". В шестиконтактній він хіба не там само знаходиться? У мене була проблема с новою КГ - штирь замка не дотягувався до центрального контакта . Хоча та КГ і згоріла через декілька місяців. Якщо виробник не додержується розмірів, то мабуть і загальна якість така?
Сообщение отредактировал Roitman - 16.1.2019, 18:16 |
|
|
|
|
20.1.2019, 8:32
|
|
Новичок Группа: Пользователи Сообщений: 15 Регистрация: 11.6.2017 Авто:Nexia Пол: |
На магнітолу це контакт "Ka". В шестиконтактній він хіба не там само знаходиться? У мене була проблема с новою КГ - штирь замка не дотягувався до центрального контакта . Хоча та КГ і згоріла через декілька місяців. Якщо виробник не додержується розмірів, то мабуть і загальна якість така? Підгорання контактів,недотягування їх же, та інші проблеми з замком запалення вирішив поставивши кнопку старт.Взяв дешевий варіант ,добавив ще дві релюхи , замок не викидав ,при нагоді можу надіти клєми і користуватися, а зараз з кнопки вкл.запалення і пуск,стартер включаеться лише коли натиснути зчеплення..Релюхи запорука незгоряння контактів.Роботи на 2 години, затрати 400 гр. |
|
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 10.11.2024, 20:04 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |