![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 Регистрация: 27.7.2015 Из: Черновцы Пол: ![]() ![]() |
Добрый день всем.Имеет ли кто инфу о том можно ли заливать биобензин и надо ли что-то переделывать(нексия N-100 2008 1.5 16кл.)
Сообщение отредактировал Victor4444 - 29.4.2016, 19:51 |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 232 Регистрация: 26.10.2012 Из: Киев Авто:Nexia SOHC N150 Пол: ![]() ![]() |
Половина відвідувачів (і я серед них) скажуть, що можна заливати, і без проблем.
Але інша половина скаже, що категорично не можна. Кожна сторона дасть свої аргументи. Сам я заправляюсь таким бензином на БРСМ, не тому, що я так люблю БРСМ, а просто вона найближче. Проблем з роботою мотора не маю. Була інша проблема з мотором, прогорів або обломався кусочок клапана. Але бензин тут ніяк не впливає. -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 Регистрация: 27.7.2015 Из: Черновцы Пол: ![]() ![]() |
Половина відвідувачів (і я серед них) скажуть, що можна заливати, і без проблем. Але інша половина скаже, що категорично не можна. Кожна сторона дасть свої аргументи. Сам я заправляюсь таким бензином на БРСМ, не тому, що я так люблю БРСМ, а просто вона найближче. Проблем з роботою мотора не маю. Була інша проблема з мотором, прогорів або обломався кусочок клапана. Але бензин тут ніяк не впливає. нужно ли переставлять фишку?(к тому же у меня N-100 там евро2 а у Вас N-150 евро3) Сообщение отредактировал road - 29.4.2016, 20:29 |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 3:33 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |