![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 69 Регистрация: 22.8.2009 Из: Одесса Авто:NEXIA Пол: ![]() ![]() |
ребета подскажите пожалуйста что сделать на ксюхе 8 клапановой, чтобы через сопун не кидало масла, правда не много но мне это не нравится, мне посоветовали поменять крышкуголовки, поможет ли это?????? Заранее благодарен....
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 479 Регистрация: 16.12.2009 Из: Хмельницкий Авто:Daewoo Nexia NS18 Пол: ![]() ![]() |
Я відкручував якраз зверху. Знизу один болт правий відкрутити можна, а інший - заважає стартер. Головка на 10", два подовжувачі 250 мм і вороток. Треба ще купити прокладку 96181209 №1 на схемі. В мене стара прокладка просто розсипалась. Трубку я відмочував в бензині "Калоша", бо забита була що просто караул, а патрубок №5 був забитий менше, правда знизу, де був хомут, надірваний. Його я теж поміняв на новий. Дома на комп'ютері десь мають бути фото тої "нечисті", що повимивалась з трубки і патрубка.
Сообщение отредактировал Jurek - 4.9.2013, 12:25 -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23.7.2025, 21:46 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |