![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 194 Регистрация: 18.4.2012 Из: Хмельницкий Пол: ![]() ![]() |
тема думаю не раз підіймалась, але - в мене пластикові бризговики двигуна позагинались вниз, і потріскались, я їх повідрізав трохи, але вони вже просто скоро в порох порозсипаються, нові купити можна - щось 250 грн за 2 виходить, і тут я задумався - мені пропонували захист стальний піддона щось за 350-400 грн, так от і я думаю - може краще купити таку пластину?))? хто як думає!)?! їжжу майже весь час місто за місто, по селам і землі рідко, але буває!! бризговики полюбому треба, бо без них двигло засерається просто миттєво.....
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1836 Регистрация: 2.10.2010 Из: Киев Авто:Nexia 1.6 16V ND22 Пол: ![]() ![]() |
Підтримую, у мене одразу з салону поставили Кольчугу. Так, трошки з'їдає кліренсу але, якщо гупнув на ямі, то не боїшся, що "вже приїхав" + вона таки трошки може притримати пластиковий захист. Я зимою здавав назад в колії, зачепив за брилу льоду і прорвалося заднє пріпленя пластикового захисту (нещодавно поставив більшу шайбу і все ок) так от думаю, що якби не було Кольчуги то я б її і зовсім відірвав би з такою зимою.
До речі про цеглину, нещодвано спасло і від високо піднятого люку каналізаційного... можливо яби захисту не було то я би його проїхав і не зачипив, а можливо і зачепив би... коротше краще з ним ніж без, моя думка. Сообщение отредактировал mad - 18.5.2013, 9:47 |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 7:53 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |