Цитата(Masal @ 15.5.2008, 14:38)

Я одного не могу понять, откуда у этого человека столько агресии и ненавести к окружающим его людям????????
Люди высказывают свое мнение, никто не утверждает что оно правильное, но это его личное мнение, если он не прав скажи ему об этом, но только в нормальной форме, без ценизма.
Правила нужно сначала читать и только потом заходить на форум.
Знов голослівні звинувачення.
Masal, ти
аргументувати будеш, чи ти готовий так і далі діяти за принципом: "ты ему сцы в глаза, а для него - все Божья роса"?
Де в моїх постах агресія?
Приклади, будь-ласка.
Де - ненависть????
Навпаки -
про ненависть до мене і моїх земляків говорив ти, цитату я приводив, висновок однозначний. Чи будеш відпиратися?
і про агресію - теж, чия б мичала, ти сієш агресію, ксенофобію, на зеркало неча пенять... ©
А "ценизм" - що це таке? Можеш пояснити?
Цитата(niki @ 15.5.2008, 14:56)

Однозначно.Vauxhall_Cavalier, будьте поосторожнее в своих выводах , в Ваших словах действительно прослеживается агрессия.
аргументи,
докази - будуть? цитати?
Цитата(vuk @ 15.5.2008, 14:59)

1. Обжалование результатов выборов президента в верховный суд - нарушение Закона
2. Роспуск ВР тоже не соответствовал Конституции
К стати, а по чем сей час квартиры во Львове?
Тим не менше - владні посади у людей, сил, за яких проголосувала більшість виборців, чи ти хочеш щоб було навпаки, щоб владу мала меншість? Це - законно???...
У Львові ціни на нерухомість майже київські. Яке це має відношення до теми? Ти хочеш сказати, що треба примусово знизити ціни, забрати квартири і перерозподілити? Це вже було...
Цитата(niki @ 15.5.2008, 15:01)

Vauxhall_Cavalier, позвольте задать Вам вопрос - вот вы говорите , что Сталина бы свои не пустили бы воевать дальше в Европу. А как же тогда идея, провозглашенная еще Лениным - о мировой революции?????? Вы не совсем ... так сказать....

А "ідеї" ідеями, а боротьба за владу в кремлівських верхах - боротьбою,
крім того - що буває тоді, коли перетягнути струну??? Під кінець війни країна, люди були вже настільки виснажені, настільки замучені тою війною, що досить було Сталіну тільки зробити один необережний крок, - все б пропало для нього ...
Але це безплідна дискусія - що б було, якби... без сенсу.
Цитата(женушка @ 15.5.2008, 14:50)

Как говорил Леопольд из мультика, РЕБЯТА давайте жить дружно.

А
як можна жити дружно з тим, хто каже тобі в очі, що тебе ненавидить, і звинувачує тебе у своїх власних гріхах???... (
Masal) Голослівно звинувачує?
Це абсурд.
Шановні друзі, я висловився на тему, як я її розумію, якщо хтось не зрозумів щось, або я незрозуміло висловився, то нормальним є задати питання, уточнити, як це пробує робити
niki.
Все інше - це не дискусія, а базар. (на прикладі постів
Masala) - типова уоківська хвороба, не ображайтеся,
все преходяще, а музыка - вечна. ©