Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: мне нужна помощ я с Польши
Ukrainian NEXIA CLUB (Украинский Нексия Клуб) > Технический раздел > Ходовая и кузов
Страницы: 1, 2
Mateusz
Jeśli możesz to podziękuj ode mnie wszystkim za pomoc. To czekam na konkrety i bedziemy kończyć transakcję jak się uda !
Vauxhall_Cavalier
Матеуш дякує всім за допомогу і чекає на конкретну пропозицію, виражаючи готовність її зреалізувати. smile.gif
Dani
Vauxhall_Cavalier, переклади, будь ласка, свій останній пост, я не дуже зрозумів кого я там маю. biggrin.gif Та ще запитай його, чи він готовий заплатити по приведених мною цінах??? Дякую.
Vauxhall_Cavalier
biggrin.gif
Ти маєш рацію, тобто, - правий в тому, що знайти б/у ту задню накладку (атрапу по польськи) буде проблематично... Я написав про це і про те, що Нексії після ДТП в нас на шротах скорше за все не розбирають на запчастини, а ремонтують...
Наскільки я зрозумів, Матеуш на нову решітку за 44$ згідний, а про задню ще думає. Я йому запропонував назвати власну ціну за б/у задню, то може хтось запропонує, якщо комусь трапиться така...
Думаю, що треба брати в нього контакт(ел. пошту або телефон, Скайп...) і для початку конкретно нову решітку радіатора передавати.
Я особисто можу прийняти в нього оплату в злотих на рахунок в польському банку, а тобі, чи комусь іншому, хто за це візьметься перекинути на рахунок еквівалент в гривнях. Тобто, пропоную передоплату...
З передачею йому тої решітки, якщо в Toshik'a не вийде, можу теж допомогти, на днях їду в Польщу, там можу зайти на пошту і вислати посилкою (як варіант).
Якщо берешся за це, то давай допоможемо пацану. wink.gif
Отак я це бачу.
--------------
Vauxhall_Cavalier
Mateuszu, jeśli się zgadzasz na 44$ za nową atrapę chłodnicy oraz na 125$ za tylną, czy za tą pierwszą wyłącznie, to potwierdź i podaj kontakt do Ciebie, email, GG, Skype lub Nr. tel. stacionarnego(preferowane) i omуwimy szczegуły transakcji.
Vauxhall_Cavalier
Możemy to sfinalizować też przez Allegro, jestem tam od 2004r. smile.gif
Vauxhall_Cavalier
Або, якщо хтось знає де у Львові таке добро можна купити, то прошу повідомити. smile.gif
Я сам шукати не знаю де і не маю можливості і часу...
Dani
Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 9.1.2009, 14:12) *
Або, якщо хтось знає де у Львові таке добро можна купити, то прошу повідомити. smile.gif
Я сам шукати не знаю де і не маю можливості і часу...

Зателефонуй:
http://www.uzauto.lviv.ua/contacts.html
Vauxhall_Cavalier
Дякую smile.gif
дзвонив, вони лише з понеділка працюють (з узбецьким акцентом відповіли biggrin.gif )
Toshik
Vauxhall_Cavalier, якщо я завтра не знайду, то тобі передаватиму, якщо вона ще буде потрібна! Не маю часу заїхати в магазин! Вчора у Харків їздив, сьогодні у Шостку - тільки повернувся... А друг їде до Польщі в неділю.
Vauxhall_Cavalier
Ок, може я ще й у Львові знайду в понеділок там, де Dani підказав, відпишуся...
... якщо Матеуш відпишеться, бо щось не видно його...
Mateusz
Witajcie mój numer gg: 2814837
Mail: materwyx@o2.pl

Skusze się narazie tylko na przednią atrapę tą za 44 USD. Jak dalej robimy ??
Vauxhall_Cavalier
Написав на пошту, поговорили. smile.gif
будемо в контакті

----------------
поки що тільки решітка радіатора потрібна...
Vauxhall_Cavalier
Гмм... сказано ж: «не берися не за свою справу»... wink.gif
Народ, про яку тут Нексію мова, про «нову» чи про «стару»?
Тіпа Нексія ІІ ?
Бо дзвоню в Узавто і толком не можу сказати що мені від узбека треба... на який авто? biggrin.gif
vlad
Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 12.1.2009, 16:48) *
Народ, про яку тут Нексію мова, про «нову» чи про «стару»?

На старую Нексию, чтоб как на корейских машинах была по форме.
Vauxhall_Cavalier
це які роки випуску?
пардон, я не в темі абсолютно...
road
Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 12.1.2009, 14:31) *
це які роки випуску?
пардон, я не в темі абсолютно...

Mateusz просит достать ему радиаторную решетку с Нексии Узбекской зборки оно постовлялась на Украину до 2008г. Скажите 2007г Нексия, только вам нужна обычная решетка, потому что у них есть еще рестайлиг.
Vauxhall_Cavalier
Ок, вже зрозумів, подзвонив перепитав...
людина, з якою говорив, каже, що на складі немає, все продано, наступна партія буде через місяць і невідомо з якими цінами...
Так що, хто може виручити?
Dani?
Toshik
Vauxhall_Cavalier, сьогодні був у магазині де машину купував - кажуть немає решітки...
Vauxhall_Cavalier
Погано, я вже пообіцяв Матеушу, що на днях її привезу...
Dani, ти можеш ту решітку купити в Києві?
Mateusz
Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 13.1.2009, 1:24) *

I jak wyjaśniło się coś ??

And so ??
HELL
Реально-Камиди - клаб отдыхает))))))Спасибо!!!!!!Кому деньги за шоу?))))))))))))))))
Vauxhall_Cavalier
Цитата(Mateusz @ 13.1.2009, 23:32) *
I jak wyjaśniło się coś ??

And so ??

Napisałem Ci dwie wiadomości na email, odbierz pocztę...

HELL, чого смієшся?
Грошей не треба, а от решітку, яку просить Матеуш, можеш допомогти купити?...
abu
Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 13.1.2009, 0:24) *

В Киеве на сырецкой есть, 5мин назад звонил, стоит она 600грн.
Dani
Цитата(abu @ 15.1.2009, 12:14) *
В Киеве на сырецкой есть, 5мин назад звонил, стоит она 600грн.

Ого!!! А мне совершенно другую цену сказали. shok.gif Это из-за кризиса так цену скачут? shok.gif
road
Дык всетаки кто-то поможет таварищу с Польши? Или дело потерялось в архивах!
Vauxhall_Cavalier
Цитата(road @ 17.1.2009, 13:22) *
Дык всетаки кто-то поможет таварищу с Польши? Или дело потерялось в архивах!

на ціну 44$ Матеуш був згідний, на 600грн «збирає гроші», як він написав мені на пошту...
маєш конкретну пропозицію?
давай... smile.gif
road
Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 17.1.2009, 15:23) *
на ціну 44$ Матеуш був згідний, на 600грн «збирає гроші», як він написав мені на пошту...
маєш конкретну пропозицію?
давай... smile.gif

Да не, я так, из любопытства. Я думаю что ее можно купить дешевле, но мне лень этим заниматься.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2025 IPS, Inc.