![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
||
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 813 Регистрация: 29.5.2009 Из: Montréal, Canada Авто:- Пол: ![]() ![]() |
Одним слово... Львів... вулиця з одностороннім напрямком... мало того шо припаркувались на тротуарі в забороненому місці, так ше і заїхали у вулицю проти напрямку руху шо і видно на фото:
фотік був при собі, шось напрягло мене то всьо і я зробив фото і відео їх "паркування". Як бачу їхні писки, то мені шось робиться... ![]() Що порадите робити? Дзвонити в службу довіри, слати відео матеріал чи забити? Як зробити це найкраще? -------------------- Everything what we do, we do in right way.
|
|
![]() |
||
|
||
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 733 Регистрация: 8.6.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
Небери дурного в голову . Дзвонити в службу довіри бесполезно - там тоже менты сидят .
![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ellektrik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Член клуба Сообщений: 3553 Регистрация: 16.2.2008 Из: Житомир (Полевая) Пол: ![]() ![]() |
Я думаю що їм буде достатньо того що вони виставлені на загальний позор в інтернеті.
Законники повинні давати приклад всім громадянам, невже після такого ляпсуса вони будуть вимагати від других громадян виконання закону? Нехай кожен львів'янин (а взагалі кожен громадянин України) носить з собою такого роду фотографії і при необхідності показувати їх законникам. -------------------- Кто сказал что электрик не воин света? Он всегда на щите или под щитом.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
||
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 Регистрация: 12.3.2010 Авто:Nexia Пол: ![]() ![]() |
Одним слово... Львів... вулиця з одностороннім напрямком... мало того шо припаркувались на тротуарі в забороненому місці, так ше і заїхали у вулицю проти напрямку руху шо і видно на фото: фотік був при собі, шось напрягло мене то всьо і я зробив фото і відео їх "паркування". Як бачу їхні писки, то мені шось робиться... ![]() Що порадите робити? Дзвонити в службу довіри, слати відео матеріал чи забити? Як зробити це найкраще? Знаєш їм все одно нічого не буде.А відео можеш викласти в ЮТУБ,або на форумах розмістити чи ще десь в неті.От коли назбирається подібного відео дуже багато,то можливо тоді звернуть увагу чиновники і якщо,хто нормальнім буде то будуть карати їх теж. Хоча при виконнанні службових обовязків їм мабуть дозволено де завгодно їздити і паркуватись. ))) |
|
![]() |
||
|
||
![]()
|
|
![]() Зачетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1950 Регистрация: 22.5.2009 Из: Днепропетровск Пол: ![]() ![]() |
А у них там слет чтоли?
Сзади еще одна машина припаркована. -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Зачетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1950 Регистрация: 22.5.2009 Из: Днепропетровск Пол: ![]() ![]() |
Скинь на этот сайт для колекции.
http://protidai.com.ua/ -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 813 Регистрация: 29.5.2009 Из: Montréal, Canada Авто:- Пол: ![]() ![]() |
А у них там слет чтоли? Сзади еще одна машина припаркована. Дальше стоїть патрульна (не дпс) машина. Там райвідділ. Проти них бурити вже якось сцикотно. -------------------- Everything what we do, we do in right way.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1713 Регистрация: 21.2.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
А что гаишники нарушили не пойму...А в далеке машина ДСО(охрана) стоит...Они не нарушают нечего! Кстати это спец машины и где хотят там и паркуются! Движения то они не мешают...
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() ТЮНИНГАТОР(Street Tuner) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1617 Регистрация: 14.6.2008 Из: харьков Пол: ![]() ![]() |
В Харькове,я наблюдал похожую картину.Подъезжает ментовская Пятерка,к припаркованному Мерину,под знаком остановка запрещена,от туда вылазит гаишник,пересаживается в Мерин.Пятерка отъезжает,а Мерин заводится,без включенного поварота трогается,разворачивается через две сплошные(пр.Гагарина) и нагло сигналя,создавая аварийную ситуацию, удаляется в противоположную сторону.....Через две минуты,проносится Лэнд крузер,а за ним эта Пятерка с включенной сиреной и в рупор приказывая остановиться.Крузак остановился,припарковался.Выходит гаишник и важно,набивая себе цену,подъходит к Крузеру.Следом за ним,еще важнее вылазит второй мент и тоже шевствует к бедненькому джипу.Представление в разгаре,один важно размахивает папкой,другой ковыряется в своей жопе!Видать их послали,т.к хозяин джипа даже из машины не вышел.Они удалились в свой ментовоз и уехали.Правда владелец вылез и начал что-то искать в богажнике.Оказалось,что у него номера заднего не было.Стоял прикручивал...
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2405 Регистрация: 28.3.2008 Из: Украина, Днепропетровск Пол: ![]() ![]() |
Чесно кажучи, коли був у Львові, то помітив шо на тротуарах майже усі паркуються. Бо на дорозі місця не вистачає для проїзду (стосовно дворів, що далекі від центру). Я навіть не розумію взагалі як у вас паркуватися можливо.
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1713 Регистрация: 21.2.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
Шо вони порушують - читай вище. А на рахунок "мішають" - мішають. Я по цій вулиці їзджу кожен день. Зимою, коли була тільки колія з льоду, з неї треба було виїзджати, шоб обїхати таких .... Паркуються де хочуть, бо їм впадло припаркуватись на сусідній вулиці, де є вільне місце і вийняти свої жирні жопи шоб пройтись 100м пішки. І шо саме "абідне", шо такі є не тільки серед мєнтів... Дружище! Что-то ты уж больно груб! Будь культурнее! У меня много друзей во Львове и все культурные люди... 24 апреля на футбол во Львов еду,а ты тут "презервативы,в падло,попы"! Админы! Я бы дал недельку на воспитание.... ![]() Сообщение отредактировал Dream - 14.3.2010, 19:42
Причина редактирования: отредактировал, walv - устное предупреждение
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Дружище! Что-то ты уж больно груб! Будь культурнее! У меня много друзей во Львове и все культурные люди... 24 апреля на футбол во Львов еду,а ты тут "презервативы,в падло,попы"! Админы! Я бы дал недельку на воспитание.... ![]() Друже, тут нічого грубого немає. Ці всі слова як найкраще висловлюють почуття які є створенні тими вишеперерахованими. Не зрозумів, а яке відношення має футбол до "презервативы,в падло,попы"? І тут не дітки сидять на форумі. Сообщение отредактировал walv - 14.3.2010, 19:45 -------------------- Everything what we do, we do in right way.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 948 Регистрация: 4.2.2008 Из: Ахметов-сити Авто:Nexia sonc 1.5i Пол: ![]() ![]() |
Дружище! Что-то ты уж больно груб! Будь культурнее! У меня много друзей во Львове и все культурные люди... 24 апреля на футбол во Львов еду,а ты тут "презервативы,в падло,попы"! Админы! Я бы дал недельку на воспитание.... ![]() бобр,зачем кого-то воспитывать???Бывают ситуации когда слов не хватает,а только маты...если проезжая мимо такой машины ты ее зацепишь,сможешь потом доказать,что они не правы???При чем здесь Львов и твои друзья??? В Донецке часто видишь как гайцы паркуют машину,под знак "остановка запрещена",и идут по своим делам,а потом другим водилам рассказывают,что они создали аварийную обстановку,и стригут бабло....как таких назвать??? -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
walv,
![]() ![]() ![]() ![]() Michael, Пусть держит "маты" при себе"! И ехидство свое там же показывает! -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Администратор клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 16292 Регистрация: 19.1.2008 Из: КИЕВ Авто:Opel Corsa C 1.8 Пол: ![]() ![]() |
Друже, тут нічого грубого немає. Ці всі слова як найкраще висловлюють почуття які є створенні тими вишеперерахованими. Не зрозумів, а яке відношення має футбол до "презервативы,в падло,попы"? І тут не дітки сидять на форумі. напомню, что эмоции в грубой форме на форуме лучше не выбрасывать |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
walv, ![]() ![]() ![]() ![]() Michael, Пусть держит "маты" при себе"! И ехидство свое там же показывает! бобр, будь любязний, вкажи мені хоча б одне слово - мат. І де ти тут побачив єхидство? А про ратушу і площу, це історичний центр і місце для відпочинку, а не парковкм для пепелаців. Легко відмазався, якшо тільки 50грн. напомню, что эмоции в грубой форме на форуме лучше не выбрасывать Соррі, інколи виривається... прийму до уваги. -------------------- Everything what we do, we do in right way.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 863 Регистрация: 28.11.2008 Из: Київ Пол: ![]() ![]() |
почитал тему,улыбнуло, жаль что не успел почитать в не исправленном виде. А по сути темы могу сказать только одно:в нашей стране все нарушают, особенно те которым за это ничего не будет,и такое положение будет еще долго!
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2405 Регистрация: 28.3.2008 Из: Украина, Днепропетровск Пол: ![]() ![]() |
почитал тему,улыбнуло, жаль что не успел почитать в не исправленном виде. А по сути темы могу сказать только одно:в нашей стране все нарушают, особенно те которым за это ничего не будет,и такое положение будет еще долго! ![]() ![]() так что каждый прочитавший эту тему просто обязан стать еще культурнее ![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() ФАНАТ GM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Гости Сообщений: 2865 Регистрация: 21.1.2008 Из: Киев, Ворзель-1 Авто:BUICK PARK AVENUE Пол: ![]() ![]() |
Прям так и напрашиваются слвоа Михаила Сергеевича "... Товарищи , окультуриваться надо... от бескультурия все....."
-------------------- ...я тебе один умный вещь скажу , только ты не абижЯйся.... |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dream, верни, будь-ласка, пост в оригінальний стан.
А то народ читає і думає шо тут було шось дуже пошле і грубе. Ща ше ворогом народа зроблять ![]() ЗІ: Самим пошлим елементом посту, як на мене, є фото ![]() Сообщение отредактировал walv - 15.3.2010, 15:01 -------------------- Everything what we do, we do in right way.
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 20:06 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |