![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Не знаю. Единственное, что нашел http://www.uzauto.kh.ua/service/zapchasti/hrom.html Тут цена вроде бы 325 грн. Но вполне возможно, что продавцы пересчитывают цены по курсу гривны... невелика різниця 300 і 325... ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 677 Регистрация: 9.6.2008 Из: Киев, Харьковский Авто:Opel Astra G 1.6 Пол: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Poczekaj parę dni, u nas jeszcze się nie skończyłi Swięta Bożego Narodzenia... dlatego Toshik, ktуry Ci obiecał że się dowię, nie odpisał...
-------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
jenya574, я вже йому пояснив, що треба почекати поки свята закінчаться на точну інфу по цінам...
-------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Mateuszu, zgadzam się z jenya574 - ceny w ofertach internetowych mogą być nieaktualne w związku z sytuacją kryzysu finansowego i związanej z nim, sytuacją na rynku, poczekaj na wiadomość od Toshika lub kogo innego o rzeczywistym stanie rzeczy...
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Караван-баши ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 1444 Регистрация: 23.1.2008 Из: Ришон ле-Цион Пол: ![]() ![]() |
So, front grill costs 350 uah - $44, and back strap (tylną atrapę) costs 1000 uah - $125. That's prices of official shop of "UzDewoo" in Kiev, here:
http://www.uz-daewoo.com.ua/salons/trutenko10/map.html IMHO, it may be a problem to find a back strap (tylną atrapę) on shrots (places were taking apart and sorting out old cars to parts), cose it's a new style thing. One more, don't worry, if U really want it - U'll get it. ![]() |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
No, proszę ...
![]() z używaną tylną będzie problem. -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 Регистрация: 4.1.2009 Авто:Nexia Пол: ![]() ![]() |
A moze ktos ma do sprzedania uzywana ??
Czy dobrze zrozumialem cena za przednia wynosi 44 USD ?? |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Караван-баши ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 1444 Регистрация: 23.1.2008 Из: Ришон ле-Цион Пол: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
tak, Dani podał cenę za nową przednią i tylną atrapę w kijowskim «UzDaewoo»...
podaj własną ofertę za używaną (nowa - 125$) to może, jak komuś się trafi, to załatwi dla Ciebie, tylko z tym będzie problem ponieważ Dani ma rację: na szrotach są głуwnie części do starszych aut, sprowadzanych z Europy, a Nexię powypadkową raczej naprawiano, a nie przeznaczano na części... -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 Регистрация: 4.1.2009 Авто:Nexia Пол: ![]() ![]() |
Jeśli możesz to podziękuj ode mnie wszystkim za pomoc. To czekam na konkrety i bedziemy kończyć transakcję jak się uda !
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Матеуш дякує всім за допомогу і чекає на конкретну пропозицію, виражаючи готовність її зреалізувати.
![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Vauxhall_Cavalier, переклади, будь ласка, свій останній пост, я не дуже зрозумів кого я там маю.
![]() |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ти маєш рацію, тобто, - правий в тому, що знайти б/у ту задню накладку (атрапу по польськи) буде проблематично... Я написав про це і про те, що Нексії після ДТП в нас на шротах скорше за все не розбирають на запчастини, а ремонтують... Наскільки я зрозумів, Матеуш на нову решітку за 44$ згідний, а про задню ще думає. Я йому запропонував назвати власну ціну за б/у задню, то може хтось запропонує, якщо комусь трапиться така... Думаю, що треба брати в нього контакт(ел. пошту або телефон, Скайп...) і для початку конкретно нову решітку радіатора передавати. Я особисто можу прийняти в нього оплату в злотих на рахунок в польському банку, а тобі, чи комусь іншому, хто за це візьметься перекинути на рахунок еквівалент в гривнях. Тобто, пропоную передоплату... З передачею йому тої решітки, якщо в Toshik'a не вийде, можу теж допомогти, на днях їду в Польщу, там можу зайти на пошту і вислати посилкою (як варіант). Якщо берешся за це, то давай допоможемо пацану. ![]() Отак я це бачу. -------------- -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Mateuszu, jeśli się zgadzasz na 44$ za nową atrapę chłodnicy oraz na 125$ za tylną, czy za tą pierwszą wyłącznie, to potwierdź i podaj kontakt do Ciebie, email, GG, Skype lub Nr. tel. stacionarnego(preferowane) i omуwimy szczegуły transakcji.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Możemy to sfinalizować też przez Allegro, jestem tam od 2004r.
![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Або, якщо хтось знає де у Львові таке добро можна купити, то прошу повідомити.
![]() Я сам шукати не знаю де і не маю можливості і часу... -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Або, якщо хтось знає де у Львові таке добро можна купити, то прошу повідомити. ![]() Я сам шукати не знаю де і не маю можливості і часу... Зателефонуй: http://www.uzauto.lviv.ua/contacts.html |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Дякую
![]() дзвонив, вони лише з понеділка працюють (з узбецьким акцентом відповіли ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1922 Регистрация: 21.1.2008 Из: Сумы Авто:Opel Astra G 1.6, 8v, Peugeot 307 SW 2.0 Пол: ![]() ![]() |
Vauxhall_Cavalier, якщо я завтра не знайду, то тобі передаватиму, якщо вона ще буде потрібна! Не маю часу заїхати в магазин! Вчора у Харків їздив, сьогодні у Шостку - тільки повернувся... А друг їде до Польщі в неділю.
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 5:36 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |