![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 194 Регистрация: 18.4.2012 Из: Хмельницкий Пол: ![]() ![]() |
Всім доброго вечора)) хочу почути ваші думки з приводу даного девайсу)) випадково вотарпив на розборку вектри і побачив на підлозі чорні гофри плоскі які виходять під сидіннями до ніг пасажирів! купив , обійшлось 90 грн - з вигляду таккі самі як есперовські тільки отвори ходу повітря трошки різні, завтра кину фото))лежала така пурга в мнее в кладовці майже рік!!
на вихідних думаю зайнятись сидіннями, аточніше виправити їхні люфти,(ці ролики та кульки просто задовбали- то випадуть то загубляться) + хочу ставити підлокотник, і раз вже така кухня і вскрию підлогу віброю!!! от і задумався можливо і обдум пришабашити , раз я вже все озбиратиму!!!! але є одне - но! як на мене вентилятор повітря в наших машинах слабуватий, і на максимумі потік повітря не такий вже й сильний.... а якщо я причіплю до повітроходів ще 2 гофри по пів метри....як це відобразиться взагалі на обдуві!?!? чи варто взагалі парити собі цим мозок, - коли купляв за це не думав))) чекаю ваших думок))) Сообщение отредактировал kabol - 24.5.2013, 13:59 |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 18:06 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |