Полная версия этой страницы:
Обдув ніг задніх пасажирів
Всім доброго вечора)) хочу почути ваші думки з приводу даного девайсу)) випадково вотарпив на розборку вектри і побачив на підлозі чорні гофри плоскі які виходять під сидіннями до ніг пасажирів! купив , обійшлось 90 грн - з вигляду таккі самі як есперовські тільки отвори ходу повітря трошки різні, завтра кину фото))лежала така пурга в мнее в кладовці майже рік!!
на вихідних думаю зайнятись сидіннями, аточніше виправити їхні люфти,(ці ролики та кульки просто задовбали- то випадуть то загубляться) + хочу ставити підлокотник, і раз вже така кухня і вскрию підлогу віброю!!!
от і задумався можливо і обдум пришабашити , раз я вже все озбиратиму!!!!
але є одне - но!
як на мене вентилятор повітря в наших машинах слабуватий, і на максимумі потік повітря не такий вже й сильний.... а якщо я причіплю до повітроходів ще 2 гофри по пів метри....як це відобразиться взагалі на обдуві!?!? чи варто взагалі парити собі цим мозок, - коли купляв за це не думав)))
чекаю ваших думок)))
p обдувом ти трохи розділиш потік повітря. краще буде прогріватись салон. пасажири не будуть мерзнути.
в самого також лежить обдув- але як згадаю що там необхідно пів- салона розкидати... це на день роботи.
Може заодно й за шумку варто задуматися.
Я собі літом збираюсь робити шумку підлоги, то обдув зроблю обовязково. Але він буде саморобний.
А зачем самодельный? у меня заводской стоит. Только толку от него мало. буду снимать.
Цитата(stasson @ 24.5.2013, 7:21)

А зачем самодельный? у меня заводской стоит. Только толку от него мало. буду снимать.
У нас тут важко щось знайти. А саморобний ще й тому, що є пару ідей по вдосконаленню.
Цитата(stasson @ 24.5.2013, 7:21)

Так давай куплю, если снимать будешь.
ну я ж писав що буду салон розбирати s вsброю вкривати і мабуть ще якимось матеріалом зверху,+ заводська шумка зпререду вже рветься і розлазиться, я взагалі думаю може викинути її нафіг??
Цитата(Dissa @ 24.5.2013, 8:18)

Так давай куплю, если снимать будешь.
а по чём нынче дивайс? если редкость може много бабосов
Цитата(stasson @ 29.5.2013, 21:36)

а по чём нынче дивайс? если редкость може много бабосов

Не очень и редкость, но их мало. Определись за сколько сможешь отдать. Для начала 200грн. Твоя цена?
Serega2308
30.5.2013, 8:18
Цитата(stasson @ 30.5.2013, 8:57)

250 и обдув твой!
Если
Dissa не возьмет - готов забрать !(
если у тебя комплект как на первой фотке)
Цитата(Serega2308 @ 30.5.2013, 9:18)

Если
Dissa не возьмет - готов забрать !(
если у тебя комплект как на первой фотке)
Serega2308 - забирай!
Serega2308
30.5.2013, 10:14
Цитата(Dissa @ 30.5.2013, 11:13)

Serega2308 - забирай!
ОК
мдас)))ггг все встановив - таки дує)))
Neighbor
30.5.2013, 12:51
Цитата(kabol @ 30.5.2013, 13:50)

мдас)))ггг все встановив - таки дує)))
А теплий дує нормально?