![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 409 Регистрация: 5.2.2008 Из: Киевская обл, пгт Козин Пол: ![]() ![]() |
Короче господа подскажите что делать:
Пришло домой письмо, называется "Регресна вимога на сумму 3810,20 грн". Предистория здесь - http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=41024 Суть такова, что его страховая хочет с меня сдереть денег за его ремонт (хотя шо там на почти 4 штуки можна ремонтировать было ). Я тогда в свою страховую отвез все нужные бумаги и чесно говоря даже почти забыл про всё. Думал на суд пойти, но писец - мне домой только через пару месяцев пришла бумажка что суд прошёл, я на него не явился, меня признали виновным. Я забил, думал что страховая сама во всём разберётся. У меня ГО в Оранте было. И тут на тебе. Вобщем с этой бумажкой завтра собрался в Оранту. Может кто-то ещё что-то подскажет? -------------------- Хорошо обездвиженный пациент в анестезии не нуждается
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 10.8.2010 Авто:WV POLO Пол: ![]() ![]() |
Vik, підкажіть, будь ласка, як бути у наступній ситуації. Два з половиною років тому мій тато потрапив у ДТП. Суд довго тягнувся. Завершився тим, що за недостатністю матеріалів справа повертається в ДАЇ на дослідження. Це зі слів тата. Я можу плутати формулювання.
Сьогодні тато отримав регресну вимогу від страхової, що відшкодувала збитки другої машині, яка була також у ДТП. У вимозі є помилки: неправильно вказано по-батькові мого тата, невірно вказано день ДТП і місце. Сказано "В порядку адміністративного судочинства Вас було визнано винним у настанні зазначеної ДТП та піддано адміністративному стягненню у вигляді штрафу" - хоча такого визнання не було. Принаймні результати подальшого дослідження ДАЇ нам не відомі. і штраф ніхто не стягував. На день ДТП авто мого тато не було застраховано. На відповідь надано 5 днів. Що відповідати??? |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2190 Регистрация: 20.10.2008 Из: г. Сумы Пол: ![]() ![]() |
Ответил в личку!
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 19:19 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |