![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
||
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 813 Регистрация: 29.5.2009 Из: Montréal, Canada Авто:- Пол: ![]() ![]() |
Одним слово... Львів... вулиця з одностороннім напрямком... мало того шо припаркувались на тротуарі в забороненому місці, так ше і заїхали у вулицю проти напрямку руху шо і видно на фото:
фотік був при собі, шось напрягло мене то всьо і я зробив фото і відео їх "паркування". Як бачу їхні писки, то мені шось робиться... ![]() Що порадите робити? Дзвонити в службу довіри, слати відео матеріал чи забити? Як зробити це найкраще? -------------------- Everything what we do, we do in right way.
|
|
![]() |
||
|
||
![]() |
![]()
|
|
Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 863 Регистрация: 28.11.2008 Из: Київ Пол: ![]() ![]() |
почитал тему,улыбнуло, жаль что не успел почитать в не исправленном виде. А по сути темы могу сказать только одно:в нашей стране все нарушают, особенно те которым за это ничего не будет,и такое положение будет еще долго!
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2405 Регистрация: 28.3.2008 Из: Украина, Днепропетровск Пол: ![]() ![]() |
почитал тему,улыбнуло, жаль что не успел почитать в не исправленном виде. А по сути темы могу сказать только одно:в нашей стране все нарушают, особенно те которым за это ничего не будет,и такое положение будет еще долго! ![]() ![]() так что каждый прочитавший эту тему просто обязан стать еще культурнее ![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 12.8.2025, 6:29 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |