![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 5.1.2009 Авто:N150 Пол: ![]() ![]() |
Привіт усім форумчанам, нещодавно (15.12.08) я купив Нексію Н150, базова модель за 53 тис. грн. Наїздив уже 1300 км. взагальному машиною задоволений, але є кілька питань що мене турбуюють, а саме:
- стукають задні амортизатори на великих ямах (коли машина не завантажена, стук добре відчутний на великих ямах. Коли ж є два пасижира на задніх сидіннях, то стуку немає - думав що недокручені амортизатори але провіряв і все нормально. Чи цей стукіт є номальною роботою для них? Можливо у когось похожі симптоми є на нових автомобівлях? - інколи незаводиться машина з першого разу - попрацює секунд 3 і глохне, а з другого разу - з пів обороту заводиться ( прочитав на форумі що треба наливати більше ніж 10 літрів в бак, що б тиск був нормальний для заводки, але відколи купив машину катаюсь з повним баком. Заправляюсь на WOG 95 бензином, фішка на 92 бензин виставлена). - при оборотах 2000...2300 відчутний невеличкий (лише на місці водія) гул в салоні, а саме з краю зліва, де розміщенний передній гучномовець. ЧИ є в когось похожі трабли з машиною, якщо є то напишіть що саме і як ви їх вирішуєте??? |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1071 Регистрация: 30.11.2008 Из: Донецк Пол: ![]() ![]() |
Ну, коллега, вы не одиноки в этом вопросе
![]() ![]() Цитата - інколи незаводиться машина з першого разу - попрацює секунд 3 і глохне, а з другого разу - з пів обороту заводиться ( прочитав на форумі що треба наливати більше ніж 10 літрів в бак, що б тиск був нормальний для заводки, але відколи купив машину катаюсь з повним баком. Заправляюсь на WOG 95 бензином, фішка на 92 бензин виставлена). Ну насчет этого не скажу, но почему если фишка на 92, льешь 95? Может в этом проблема, тобишь с зажиганием. У меня 16клапанник, на чем стоит фишка не знаю ![]() ![]() Цитата - при оборотах 2000...2300 відчутний невеличкий (лише на місці водія) гул в салоні, а саме з краю зліва, де розміщенний передній гучномовець. Мож че под торпедой дребезжит? У мя все ок, шум двига равномерный со всех сторон. Цитата іііііііііі ще одне - погано закриваються двері. Думаю підрегулювати, незнаю чи поможе але попробую.... У всех новых эта проблема, посмотри как прилегают резинки, не трет ли дверная карта об них, у меня картой приминается на левой задней там где кузов с крылом стыкуется (на изгибе), поэтому закрывается не с первого раза. На водительской практически разработалась, на пер. правой чуть хуже водительской. Почаще пользуйся дверями, и еще раз скажу, присмотрись к резинкам, мож их мнет там где не надо и чем не надо.... -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 14:45 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |