![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 48 Регистрация: 28.7.2010 Из: Івано-Франківськ Пол: ![]() ![]() |
Двигун 8 кл., пробіг 75000. В один циліндр протікав тосол, відігнав на сто - замінили прокладку, при цьому, головку не шліфували, бо на діагностиці показали, що не деформована. Через два тижні знову деколи зранку погано заводиться і валить білий дим поки не вижене тосол (4-6 хв), за 18 днів долив літр тосолу. На сто рекомендують далі їздити поки малий розхід тосолу або відправляти в Хмельницький головку на опресовку. Якщо головка ціла, то кранти блоку, а відповідно треба міняти двигун. Я пропонував дотягнути головку після заміни прокладки, кажуть, що не дотягується.
Може хто стикався з таким, порадьте, чи варто з таким їздити (які наслідки?) чи може краще швидше відправити головку на опресовку і після цього думати, що далі робити? |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 346 Регистрация: 27.5.2012 Из: Одесса Авто:Daewoo NEXIA N100 Пол: ![]() ![]() |
Я считаю что надо снимать голову и смотреть.Может трещина,может как и у меня было края водяных каналов тколоты,а ваши спецы на это не обратили внимания.
Я ездил с пробитой прокладкой,тосол потихоньку уходил,пока вовсе не начало жрать его,поездил еше 2 дня так. После замены прокладки гбц начался жор масла в крупных объемах,за неделю 4 литра масла(Походю кольца залягли) -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 48 Регистрация: 28.7.2010 Из: Івано-Франківськ Пол: ![]() ![]() |
Я считаю что надо снимать голову и смотреть.Может трещина,может как и у меня было края водяных каналов тколоты,а ваши спецы на это не обратили внимания. Я ездил с пробитой прокладкой,тосол потихоньку уходил,пока вовсе не начало жрать его,поездил еше 2 дня так. После замены прокладки гбц начался жор масла в крупных объемах,за неделю 4 литра масла(Походю кольца залягли) Машина себе дивно поводить, один день явні ознаки протікання в циліндр потім три дні ніби все добре, добре заводиться, не димить, лише свічка трохи іншого кольору. Але буду давати іншому майстру нехай ще раз уважно дивиться, замінить всі прокладки. Про результати напишу. |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 1:57 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |