![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер клуба Сообщений: 1325 Регистрация: 4.7.2013 Из: Винница Авто:Nexia Пол: ![]() ![]() |
закройте тему пож...!
Сообщение отредактировал vadyavinua - 15.1.2014, 23:01 -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 479 Регистрация: 16.12.2009 Из: Хмельницкий Авто:Daewoo Nexia NS18 Пол: ![]() ![]() |
А я і нестверджував, що адсорбер підключений до комп'ютера.Тraffic Ви напевно мене невірно зрозуміли. Він трубкою з'єднаний з впускним колектором, куда подає пари бензину, так, як і ЕГР, з'єднаний з впускним колектором трубкою, подає частину відпрацьованих газів. І клапан ЕГР і клапан адсорбера в Нексіях з Євро-2 пневматичні, тому і при заглушці ЕГР не видає CHEK. До повітряного фільтра адсорбер немає ніякого відношення.
На фото у автора видно 3 гнізда для трубок два з яких вільні. Як Він вказав вище, ДАД підключено, отже виходить що в одне гніздо має бути підключено шланг з сапуна(вентиляції клапанної кришки), а в інше - шланг, що йде до адсорбера (на одній з картинок вище, я виділяв його червоним кольором - йде з впускного колектора, під аккумулятор до лівого крила). -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Мегафлудер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 15694 Регистрация: 6.10.2008 Из: Киев, позняки Пол: ![]() ![]() |
Цитата При тому, що ЕБУ при певних умовах роботи двигуна, подає пари бензину з адсорбера у впускний колектор............. А я і нестверджував, що адсорбер підключений до комп'ютера........... Ніби стверджував ![]() З приводу повітряного фільтру - я саме на цей запис і відповідав... Ще раз прошу вибачення, але в мене трубки трохи по-іншому вставлені і з інших боків, але і двигун в мене трохи інший... -------------------- Связь - как воздух: пока не испортится - её не замечают
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 12:57 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |