![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1344 Регистрация: 30.1.2008 Из: Краматорск (Донбасс) Авто:NEXIA DOHC Пол: ![]() ![]() |
Просто интересно узнать мнение одноклубников. Кто как относится к воинам УПА?
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Сколько мне надо лет работать, чтобы купить квартиру? Сколько мне надо денег, чтобы у меня родился ребенок? В СССРі були "норми житлової площі" - 5кв.м на особу, щоб стати на чергу, як в хліві для худоби норма... В мене була ситуація така - 7кв.м. житлової площі в квартирі батьків. ![]() Щоб отримати квартиру за СССР мені треба було виїхати на постійно з рідного міста, переселитися в інший регіон "широкой, необъятной страны", знайти там роботу, поселитися в гуртожитку, тим самим погіршивши мої "житлові умови", прожити там 5 років і тільки після цього я мав право стати на чергу, довжиною 20-25 років, якщо не більше, і чекати на квартиру. Женитися, родити дітей і ростити їх треба було в чужому місті в гуртожитку. Що таке гуртожиток, хто не знає, шукайте в гуглі. ![]() Хто зараз мені скаже, що це було добре, правильно, той - хай не ображається, але ідіот повний, "кінчений" ![]() ![]() Говёный советский режим дал нам и нашим предкам между прочим бесплатное образование (одно из лучших в мире), бесплатные квартиры, построил заводы, всю инфраструктуру страны з тієї ж опери... ![]() Вот как при Союзе над народом издевались? Хотелось бы по подробнее. Дефицит товаров конечно был, но предметы первой необходимости, т.н. прожиточный минимум, мог себе позволить каждый. дивися вище...А современным учителям, к чему им привыкать? Они, рожденные затюканными овечками, не могут противостоять малолетним волченкам, в мозги которых из всех возможных источников информации вколачивают только насилие, озлобленность и другие низменные ценности запитання до тебе, AlfaNick, хто "вколачивает"? Ющенко? Бо тема про нього. Чи батьки тих "волчонків" тут ні при чому? їхні дєдушкі, бабушкі і т.д. ... ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:41 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |