![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1344 Регистрация: 30.1.2008 Из: Краматорск (Донбасс) Авто:NEXIA DOHC Пол: ![]() ![]() |
Просто интересно узнать мнение одноклубников. Кто как относится к воинам УПА?
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Ребята, не разжигайте спор, высказали свое мнение и того хватит. К чему это беседы? Ни я, ни Вы достоверно не можем знать всех моментов конфликта. Але, коли включити логіку про багато що можна здогадатися. Читай Віктора Суворова(Володимира Резуна), він демонструє якраз таке вміння... http://lib.ru/WSUWOROW/interview.txt http://www.suvorov.com/ Агнлийская аскона ![]() фоток не маю, особливого бажання їх робити теж, з однієї причини - машина ще не фотогенічна ![]() ![]() Двигун стояв в мене 1.6 82-сильний, дохлий, поміняв на 16NZ з Vectry, але залишив "рідні" впускний колектор з карбом Пірбург і поставив зовнішній паливний електронасос - працює чудесно, салон - велюр , сидіння - м'ягенькі порівняно з кадетом, спати в машині дуже зручно і приємно. ![]() Вот так, niki, беседа начинает уходить из цивилизованного русла. Действительно, западная часть Украины весьма агрессивна. 3 роки - це після аварії, То: Vauxhall_Cavalier. Заполни пожалуйста свой профайл, интересно, тебе судя по анкетным данным 3 года, а такие выводы делаешь. ![]() Відносно "цивілізованого русла" - якщо адміністрація сайту не буде ділити учасників на "своїх" і "чужих", на "уважаємих" і "неуважаємих", не буде нав'язувати учасникам свою власну вбогу точку зору "авторитета" і т.д і т.п. як це є на одному всім нам відомому ресурсі, ![]() ![]() Відносно "агресивності" Західної України це тобі здається так. НАШИ МНЕНИЯ СВОБОДНЫХ ЛЮДЕЙ ... .. всн нормально... никакой агрессии..... ![]() Цитата (niki @ 14.5.2008, 14:38) ![]() Западенці точно такі самі як і східняки, - вони різні. Я тебе могу привести впечатление АБСОЛЮТНО противополжное этому! Для того щоб порозумітися, треба спілкуватися. ![]() IMHO -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:42 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |