![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1344 Регистрация: 30.1.2008 Из: Краматорск (Донбасс) Авто:NEXIA DOHC Пол: ![]() ![]() |
Просто интересно узнать мнение одноклубников. Кто как относится к воинам УПА?
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Vauxhall_Cavalier, приятно услышать мнение человека, да еще так серьезно подкрепленное. Я ни в коем случае не защищаю Сталина и Советскую власть. Просто подумай , что и ты и я родились и вырасли в этой стране (СССР) и так беспардонно хаять нашу историю, я думаю не стоит. Было и плохое , но было ведь много и хорошего. хороше було, без сумніву, але не завдяки, а всупереч, як кажуть. Не завдяки советской власти люди залишилися людьми... я не "хаю нашу історію", я говорю про те, що "хаять" інші, "хаять" наше минуле, "хають" наше сьогоднішнє і т.д. Цитата Спасибо за совет почитать , как нить обязательно почитаю , особенно Суворова , много слышал о нем. Тебе же советую прочитать 6 томник УНА-УНСО, выпущенный в канаде , меж прочим нашей диаспорой , там можно увидеть детальные отчеты о том , сколько было убито коммунистов, где, как , при каких обстоятельствах. Какие диверсии проводились против советских войск, кто учавствовал и т.д. Насчет дитЯ , то , что я рассказывал , это было уже после войны... УНА-УНСО це теперішня організація молоді, малочисленна, ти, мабуть, мав на увазі ОУН? а на рахунок "дитя" - відомі вже і розсекречені архіви СБУ в яких говориться про провокаторів - фальшиві загони ніби українських повстанців, а насправді - загони НКВД, які маскувалися після війни під повстанців і мали завдання дискредитації руху опору в Україні, пошукай на сайті СБУ і в неті знайдеш інформацію. Цитата Насчет дивизии СС- Галичина и УНА УНСО , то я думаю их можно поставить (моё сугубо личное мнение) на один уровень , что те , что те боролись ПРОТИВ СОВЕТСКОЙ ВЛАСТИ , КОТОРАЯ В СВОЮ ОЧЕРЕДЬ БОРОЛАСЬ С ФАШИЗМОМ. Можно по разному относиться к советам, но в этом вопросе , я думаю что спор бесполезен. советская власть не боролася з фашизмом, вона сама була якщо не фашизмом, то не меншим злом... Про УНА-УНСО сказав вище. Цитата Кроме того , мне не совсем понятна вот эта часть Вашего сообщения - объясните плз. 1. По-перше Ющенко говорив про УПА- Українську Повстанську Армію, а не про дивізію "Галичина". Ніякої дивізії "СС-Галичина" не існувало. Була 14-А ГРЕНАДЕРСЬКА ДИВІЗІЯ СС «ГАЛИЧИНА» (УКРАЇНСЬКА № 1) — українських підрозділ у складi військ Ваффен СС Німеччини (1943 - 1945) - це зовсім інше, ніяких немовлят ні перша ні друга формація не вбивала. Про Ваффен СС читай тут: http://www.novasich.org.ua/index.php?go=Ne...iew&id=1437 2. А ти хотів би щоб дивізія "Галичина" складалася з ескімосів? 3. Радянських комуністів треба судити міжнародним трибуналом так, як судили гітлерівців і Мілошевича і це буде, якщо не сьогодні, то - завтра. Обов'язково буде, це - злочинна організація і вона повинна бути покарана. 4. Советская власть була сама, за суттю своєю, нічим не краща від фашизму. 5. Є два терміни: фашизм і нацизм. І походження і значення цих термінів- різне, перший виник в Італії, другий - в Німеччині, не треба їх плутати. Не треба спрощувати. читай за посиланнями. -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:43 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |