![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1344 Регистрация: 30.1.2008 Из: Краматорск (Донбасс) Авто:NEXIA DOHC Пол: ![]() ![]() |
Просто интересно узнать мнение одноклубников. Кто как относится к воинам УПА?
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Нашего презика привселюдно опустили - и правильно сделали..... До коле...... нікі, а ти не подумав про те, що "опустили" не "презика", - "опустили" і продовжують "опускати" - тебе, мене, всіх нас - громадян України? "Опускають" ті, хто вели і ведуть інформаційну війну проти України і українців, хто проводив і продовжує проводити геноцид?.. Он блин,этот президент,достал уже в край.... як "учілка" в школі? ![]() Только где оно это уважение? Праздник прошел отстойно и подтверждая слова, которые написал Dok, в Днепр-ске не было и ощущения праздника.... Тому що насправді ніякого "праздніка" немає, немає ніякого "Дня Перемоги", принаймні в тому розумінні, яке в нього вкладали десятиліттями комуністичні кремлівські сірі кардинали, околпачувачі всіх нас. Хто кого "переміг" в тій війні? Відповідь на це питання непроста і неочевидна. Тільки після того, як кожен дасть собі самому чітку і зрозумілу відповідь на це питання, тільки тоді ми зможемо зрозуміти і дати оцінку і словам президента Ющенка і словам всяких News.ru... Я хотел было начать рассуждать, что это за люди такие состоящие в упа,сначала за тех,потом та других...,но потом подумал что в истории я не силен, НО!,е.т.м.,прости меня господи,ответьте мне на вопрос:Как называется человек который портит праздниквсей компании?Как называть человека который заведомо оскорбляет людей зная их слабость в конкретном случае?Бля я в шоке... ![]() ![]() А як називаються люди, які святкують свято закінчення війни, називаючи це закінчення перемогою, якої наспавді не було? Як назвати тих, хто вірить в "перемогу", після якої "переможці" продовжували воювати, гнити в концтаборах, мерти з голоду, працювати в рабському стані на вождів "переможців"? Як тобі такий шок? ... ЦИТАТА: В Нідерландах визволення від Німецьких загарбників святкують 5 травня[26] В США це свято називається V-E Day, або Victory in Europe Day ("День Перемоги в Європі"). ООН починаючи з 2005 року відзначає 8-9 травня як Дні пам'яті та примирення. Найбільш неоднозначне відношення до Дня Перемоги над нацизмом в країнах Балтії. Зокрема голова сейму Литви Вікторас Мунтянас зазначив: "Для нас 8 травня є днем перемоги над фашизмом, а 9 травня - день початку радянської окупації" © Вікіпедія. А шановні українці ще живуть вчорашнім днем, надворі вже 2008 рік, прокиньтеся! ![]() Верно сказано, что вспоминать их надо, но не на 9 мая. Это не их праздник и не их Победа. Впечатление создается в стремлении нашего главы государства поддерживать и усиливать противостояние в нашей стране, а именно между востоком и западом. УПА - еще одно бревно, подкинутое в этот костер противостояния кроме языкового вопроса и НАТО. Как вы думаете, кому выгодно такое положение дел? Нас пытаются оттянуть от России, уничтожая связывающие нас с ней ценности: язык, культуру, историю. Через пару лет у нас не будет понятия Великая Отечественная война. Ющ уже говорит через дефиз: Вторая мировая - ВОВ. Скоро слово после дефиза исчезнет и будут советские окупанты. Це не можуть прийняти або справжні вороги України як держави і українців як народу або зашорені люди, околпачені, бездумні і т.д....Вот Ющ говорил что мы терпимо относимся к немцам, а со своими не можем примириться: так немцы перед всем миром встали на колени, раскаялись и до сих пор находятся в неоплатном долгу перед всем человечеством. А воины УПА у нас герои Украины. А это далеко не каждый может принять. И вот однажды его вызвали в район... а когда он вернулся , то увидел , что местные , на глазах у его жены - перехали гусеничным трактором младенца, а у жены не то что истерика - ужас... она так до конца дней и осталась помешанной - сошла с ума....... Он написал рапорт, и его перевели с западной украины в другое место - в казахстан.... Вот и вопрос - как относиться после этого к таким людям...... Я ни на что не претендую - это просто реальные истории из жизни..... Це "звичайні, реальні" брехливі історії, які плодилися і плодяться далі апаратом НКВД-КГБ у ідеологічній війні проти українців. Таких "реальних" історій дуже багато, а той , хто вірить в це - бідолашна жертва примітивної ідеологічної обробки СССРівської і постСССРівської кагебешної машини або сам - "спецпропагандист". ![]() Така держава з апаратом одурманювання-околпачування людей - прообраз СССР була описана Томасом Мором у романі "Утопія" майже 500!!!!!!! років тому , якщо ти жив при СССР, нікі, то прочитавши "Утопію" побачиш повну відповідність цієї нереальної, фантастичної країни, цілком реальному Советскому Союзу з його "перемогами", "братськими допомогами іншим народам", "звірствами бандерівців" і "героїчністю славних советских воїнів-інтернаціоналістів" і т.д. і т.п. Прочитай ще "Спецназ" Віктора Суворова або інші його твори, там теж все дуже добре пояснено... для тих хто хоче зрозуміти... Звичайно, якщо тебе цікавить правда, а не .... Интересно, как после такого можно вообще поздравлять таких людей. У меня аж сердце сжалось, я бы наверное тоже с ума сошел бы если с моими детьми на моих глазах такое сделали бы. Теперь я их еще польше стал ненавидеть. Кого їх? Я - житель Західної України, мене ти теж ненавидиш? ![]() А кого ти любиш? Є такі?... Чи ти любиш тільки таварісча майора - твого куратора в ФСБ? Российские новости смотреть надо, там многое показывают из того что у нас нальзя. Прямим рейсом з Лубянки? ![]() 1. Девизия "СС-Галичина" была????? БЫЛА!!!!!!! 2. Состояла она из населявших нынешнюю западную Укрину людей. ЭТО ФАКТ!!!!!!! 3. Коммунистов (а прежде всего - таких же украинцев как и они сами) резали?????? РЕЗАЛИ!!!!!! 4. Советская ВЛАСТЬ боролась против фашизма????? ДА!!!!!! 5. Фашизм это плохо ?????? ДА!!!!!! 1. Ні. 2. ? 3. ? 4. ? 5. ? 1. По-перше Ющенко говорив про УПА- Українську Повстанську Армію, а не про дивізію "Галичина". Ніякої дивізії "СС-Галичина" не існувало. Була 14-А ГРЕНАДЕРСЬКА ДИВІЗІЯ СС «ГАЛИЧИНА» (УКРАЇНСЬКА № 1) — українських підрозділ у складi військ Ваффен СС Німеччини (1943 - 1945) - це зовсім інше, ніяких немовлят ні перша ні друга формація не вбивала. Про Ваффен СС читай тут: http://www.novasich.org.ua/index.php?go=Ne...iew&id=1437 Цитата До последнего патрона и капли крови защищала рейхстаг дивизия СС "Викинг", проявив при этом исключительное мужество и профессионализм. (Сталина это, кстати, довело до бешенства и на конференции союзников в Потсдаме он потребовал, чтобы были расстреляны 50 тысяч пленных офицеров СС. Черчилль, услышав это, молча встал и направился к двери, и Сталину ничего не оставалось, как буквально броситься вслед и взять свое требование обратно. Пусть Германия поставит британскому премьеру памятник за то, что он сохранил элиту немецкой нации.) 2. А ти хотів би щоб дивізія "Галичина" складалася з ескімосів? 3. Радянських комуністів треба судити міжнародним трибуналом так, як судили гітлерівців і Мілошевича і це буде, якщо не сьогодні, то - завтра. Обов'язково буде, це - злочинна організація і вона повинна бути покарана. 4. Советская власть була сама, за суттю своєю, нічим не краща від фашизму. 5. Є два терміни: фашизм і нацизм. І походження і значення цих термінів- різне, перший виник в Італії, другий - в Німеччині, не треба їх плутати. Не треба спрощувати. -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:34 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |