![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1405 Регистрация: 22.1.2008 Из: Украина, Харьков Авто:Blue Nexia Пол: ![]() ![]() |
Какие Опелевские пружины подходят к Ксюхе. Вот думаю пружины поменять, заодно машина чуть поднимется. А то достала жесткая тряска ). Да, и при замене пружин я так понимаю аморты можно оставлять старые? Или нужно менять пружины с амортами вкупе?
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 181 Регистрация: 17.1.2009 Из: Черкассы Авто:nexia Пол: ![]() ![]() |
значить слухайте мою історію: поставив я собі у далекому 2008 році метан з балоном у 16 кбів з вагою 70+-8 кг. Машина зразу сіла, тобто арки опустились до протектора, через тиждень купив пару задніх б/у пружин з астри за 300 грн. (вони вищі і витків на них більше). але діаметр верхніх і нижніх витків неоднаковий, тобто верхній виток такий як на нексіії, а нижній трішки більший. Коротше насилу їх впер. І так машина піднялась і піднялась нормально так (ну я раніше вже писав в цій темі). Стала жорсткіша і баланс розподілення нерівностей дороги підвіскою лік в сторону передніх коліс, але все ж таки можна було возити більше вантажів і більше людей (за необхідністю, а так в основному їзжу сам або з дружиною). потім десь ну середині січня 2011 ря почув дивний скрежіт заліза ззаду зліва і замітив невеликий завал машини на праву сторону. у кінці грудня заїхав на яму і помітив що в мене лопнуло останнє нижнє кільце на лівій пружині, а потім полапав праву - те саме. Ну що ж таких самих ненайшлось і довелось ставити назад рідні пружини. Так що я замітив на рідних пружинахмашина більш мякіша та краще тримає дорогу бо стала нижчою, а також вирівнявся баланс розподілення навантажень на підвіску, АЛЕ МАШИНА НИЗЬКА. І от тепе думаю-гадаю, що ж робити:
1. поставити проставки 2. поставити підсилені пружини від есперо + простави. 3. купити нові астровські пружини + підставки під амортизатори. 4. зроблю те що порадуєте ВИ, дорогі мої співклубники! |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 23:25 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |