Цитата(niki @ 9.1.2009, 15:24)

Ничего цивилизованного не было!!!! Жлобье , которое действительно понаехало ни с того , ни с сего в Киев , днем шарилось по майдану , а по ночам (вечерам) расползалось по дворам в центре Киева (и не только в центре) и воровало с припаркованных машин колпаки , щетки, эмблемы , а иногда и стекла били... .потом ходили по таксистам , да и просто подходили к машине , и предлагали все это по 3-5-10 гривен. За что тоже получали в нос. И делали это именно западенцы (простите уж за такое название) - потому как я их по говору вычисляю на раз.... НУ и помаранчевые повязки - выдавали их только так. Теперь имеем.
Вірю, тому що під кінець того майдану у Львові вже безперешкодно можна було безплатно сісти в автобус і поїхати до Києва(на початку, перші автобуси блокували на дорогах і не пускали, крім того частина людей їхала своїм ходом, поїздами, рейсовими автобусами... це були нормальні люди...). Тому під кінець майдану їхала в Київ всяка шушера, серед них запросто могли бути такі @@@@ки...
Я особисто початок майдану прозівав, бо був за кордоном, під кінець, коли дізнався про ті автобуси, бажання їхати пройшло...
Але! Незважаючи на це все я все одно майдан оцінюю позитивно, інша справа, що ні Ющенко, ні тим більше ті, хто їхав, не були готові брати владу... і вони її не взяли фактично... пролізли всякі Юльки-жульки...
Той майдан я можу розцінювати як репетицію і демонстрацію, не більше, але все одно добре, що він був, завдяки тому майдану ми й маємо зараз можливість обговорювати і тут, на форумі, і всюди, практично відкрито всі ці болячки, про які мова...