Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Сломалась тяга от коробки к кулисе
Ukrainian NEXIA CLUB (Украинский Нексия Клуб) > Технический раздел > Двигатель и трансмиссия
Сергей АА7143НС
Сегодня сломалась сломалась тяга от коробки к кулисе.
Может кто ремонтировал или менял?
Подскажите плис что лучше менять или ремонтировать drinks.gif
Сергей АА7143НС
Господа не кто не менял кулису на кпп?
Rusya
по ходу ты будешь первым
Сергей АА7143НС
Цитата(Rusya @ 12.7.2012, 19:10) *
по ходу ты будешь первым

Ну как обычно
Димон ЕВРО
Ну ничего страшного!!! Я менял, нашел в Киеве 190грн корейская, поставил и забыл)))
kabol
у мене вона за роки роздовбалась - вирішив замінити! рем комплект для неї (тобто втулочки та резиночки ) коштував 40 грн, а саму кулісу за 150 купив+ палець кріплення з вилкою кпп, і палець кріплення самої куліси! робив з другом, я в ямі і він зверху(під капотом нереально дістати в мене), коли полізли то виявилось шо куліса з вилкою болтом зкручена, коли розкрутили виявили шо сама куліса навіть погнута, викинув і забув!!змастив нову плотно літолом вчепили, потім порегулювали кулісу цю з салонною, зажали і прийшло мені щастя)) 3-4 години грались, руки по лікті в бруді, але те що щось робили відчуваєтьтся))) ти як замінив вже її)?)?
Димон ЕВРО
Цитата(kabol @ 17.8.2012, 9:31) *
у мене вона за роки роздовбалась - вирішив замінити! рем комплект для неї (тобто втулочки та резиночки ) коштував 40 грн, а саму кулісу за 150 купив+ палець кріплення з вилкою кпп, і палець кріплення самої куліси! робив з другом, я в ямі і він зверху(під капотом нереально дістати в мене), коли полізли то виявилось шо куліса з вилкою болтом зкручена, коли розкрутили виявили шо сама куліса навіть погнута, викинув і забув!!змастив нову плотно літолом вчепили, потім порегулювали кулісу цю з салонною, зажали і прийшло мені щастя)) 3-4 години грались, руки по лікті в бруді, але те що щось робили відчуваєтьтся))) ти як замінив вже її)?)?

Как дела с кулисой??? Я на прошлой неделе снова заезжал в те гаражи (о которых тебе говорил), покупал товарищу такую же, как и себе ставил.
Сергей АА7143НС
Цитата(Димон ЕВРО @ 28.8.2012, 11:45) *
Как дела с кулисой??? Я на прошлой неделе снова заезжал в те гаражи (о которых тебе говорил), покупал товарищу такую же, как и себе ставил.

Ответил в личку drinks.gif
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2025 IPS, Inc.