![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 28 Регистрация: 26.3.2008 Из: Ровно Авто:Daewoo Nexia Пол: ![]() ![]() |
за метрів 10 до сполучення дороги з одностороннім рухом з головною знаходиться пішоходний перехід, знак "стоп", знак односторонній рух. Головна дорога в цьому місті робить поворот (невеликий зігзаг). Патрульний автомобіль знаходився в кінці зігзагу. З того місця гаїшнику майже не видно було чи я зупинився на вимогу знака чи ні.
На вимогу знака я зупинився перед самим знаком. Ні патрульного автомобіля ні гаїшника не було видно. Оскільки поспішав то швидко набрав шидкість. На головній дорозі інших автомобілів не було. Гаїшник зупинивши мене попередив мене про те що не світиться ближнє світло лівої фари (згоріла лампочка) я вийшов з машини пересвідчитись. Після цього він мене спитав який знак стоїть при виїзді на головну дорогу. Я з дуру відповів "уступити дорогу". Після чого він запропонував мені повернутись і подивитись і сказав що там стоп. Оскільки це було о першій годині ночі (при хронічному не досипанні - маленька доця не дає спати) я був в приторможеному стані. І не зрозумів по я кому порушенню він зібрався писати протокол і відразу запропонував йому гроші. Він відмовився і попросив мене сісти в машину. В машині я ще раз чи два попросив не писати протокола. Він відмовився. На що я йому сказав що не підпишу протокола і що на вимогу знака зупинився. Зупинили ще дві машини і в протоколі інші водії засвідчили мою відмову. На місці була складена постанова в справі про адмінпорушення на суму 300 грн. В отриманні примірника постанови підписався. Підкажіть, як пправильно оскаржити цю постанову і допоможіть з текстом листа. |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2190 Регистрация: 20.10.2008 Из: г. Сумы Пол: ![]() ![]() |
Зачем создавать новый раздел если уже эта тема обговорена "со всех сторон" перейди по ссылке http://nexia-club.com.ua/index.php?showtopic=2636 там найдёш нужное!?!
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 Регистрация: 4.3.2009 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
[quote name='BOD' date='3.9.2009, 12:13' post='61895']
за метрів 10 до сполучення дороги з одностороннім рухом з головною знаходиться пішоходний перехід, знак "стоп", знак односторонній рух. Головна дорога в цьому місті робить поворот (невеликий зігзаг). Патрульний автомобіль знаходився в кінці зігзагу. З того місця гаїшнику майже не видно було чи я зупинився на вимогу знака чи ні. На вимогу знака я зупинився перед самим знаком. Ні патрульного автомобіля ні гаїшника не було видно. Оскільки поспішав то швидко набрав шидкість. На головній дорозі інших автомобілів не було. Гаїшник зупинивши мене попередив мене про те що не світиться ближнє світло лівої фари (згоріла лампочка) я вийшов з машини пересвідчитись. Після цього він мене спитав який знак стоїть при виїзді на головну дорогу. Я з дуру відповів "уступити дорогу". Після чого він запропонував мені повернутись і подивитись і сказав що там стоп. Оскільки це було о першій годині ночі (при хронічному не досипанні - маленька доця не дає спати) я був в приторможеному стані. І не зрозумів по я кому порушенню він зібрався писати протокол і відразу запропонував йому гроші. Він відмовився і попросив мене сісти в машину. В машині я ще раз чи два попросив не писати протокола. Він відмовився. На що я йому сказав що не підпишу протокола і що на вимогу знака зупинився. Зупинили ще дві машини і в протоколі інші водії засвідчили мою відмову. На місці була складена постанова в справі про адмінпорушення на суму 300 грн. В отриманні примірника постанови підписався. Підкажіть, як пправильно оскаржити цю постанову і допоможіть з текстом листа. Основная ошибка была в том, что надо было в графе "пояснення до протоколу" написать как все было и что сотрудник ГАИ требовал взятку.... тогда протокол они просто бы порвали и на этом все бы закончилось.... можешь позвонить на тел. "гарячої лінії ДАї"и спросить у них, как быть в этой ситуации 8 044 2724659 или 8 044 2723660 , но к сожаления я не знаю чем они тебе помогут.... есть еще отдел "внутренней безопасности" тел доверия 8 044 2719594.... позвони ... объясни ситуацию ... может что-то подскажут.... Как правильно написать, к сожалению не подскажу.... -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 16:50 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |