![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 685 Регистрация: 9.7.2008 Из: Печерск-КПИ-Позняки Авто:Daewoo Nexia Пол: ![]() ![]() |
африканский (смесь диалектов народов Африки), Дим, оффтоп: ты, наверное, имел в виду вот этот язык: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%84%...%B0%D0%BD%D1%81 |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 685 Регистрация: 9.7.2008 Из: Печерск-КПИ-Позняки Авто:Daewoo Nexia Пол: ![]() ![]() |
пацана, який принаймні не бреше нагло в очі всім.... А вот психологи думают немного иначе: http://www.segodnya.ua/news/14085784.html «Есть некоторая разница между его личными установками и теми, что он высказывает на большую аудиторию — на фото взгляд одновременно вызывающий и уверенный, — говорит физионом Ольга Гладнева. ![]() |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Тут немає суперечності, він - відкритий і налаштований на діалог, видно, що він часто стримується, щоб не сказати прямо в вічі людині, з якою розмовляє, все, що думає про неї, а сказати йому є що... Та «некоторая разница» це просто тактовність, яка в певному розумінні стримує його, людину дії. За це його й обзивають фюрером, за відкритість і емоційність...
Особисто мені більше імпонують «фюрери» ніж «кардинали», бо «кардинали» - «заип...и». ![]() «Фюрери», які не брешуть, не вміють брехати, це - плюс, як для прихильників, так і для опонентів, останнім легше критикувати таких... Цитата На вещи смотрит реально, но позиционирует себя как оптимист. ... якщо порівняти його емоційність з емоційністю, скажімо, Жиріка, то він не створює враження шибзіка як той другий. Йому б хорошу команду і він буде прекрасним презіком, всі Лукашенки і Піночети з Путями нехай сховаються, тут може бути дійсно «всенародна любов» до «фюрера», якої не мали і не мають вище перечислені, не говорячи вже про іншого претендента на «фюрера» - «даму з косою», яка на його фоні виглядає як ... самі знаєте хто. ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
З.І. Головне для «фюрера» не бути дурним, бо його використають і «спалять» моментально, цей пацан якраз враження дурника не викликає...
-------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 733 Регистрация: 8.6.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
Этак тему прийдётся переименовывать .
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Узбековод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 7288 Регистрация: 22.1.2008 Из: Полтава Пол: ![]() ![]() |
Дим, оффтоп: ты, наверное, имел в виду вот этот язык: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%84%...%B0%D0%BD%D1%81 офф: Да, Лена, об этом языке я говорил. Но забыл сказать, еще и оффициально используется язык Зулу. Даже надписи в этих странах на двух или трех языках, но англ. обязателен. -------------------- Всем все прощаю, пока не придумаю, как отомстить...
Мое авто на DRIVE2.RU: http://www.drive2.ru/cars/daewoo/nexia/nexia/zhest/ |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Этак тему прийдётся переименовывать . все це взаємозв’язано - всі беспрєдєли: і банків і судів і влади і ... можна створювати нові теми: «беспрєдєл суда», «беспрєдєл політиків», «беспрєдєл президента», «беспрєдєл уряду», але навіщо, коли і так всім ясно, що не поборовши причини нема сенсу боротися з наслідками? Такими темами кишить інтернет і газети. І шо?... Таки закон повинен захищати людину, інакше - навіщо потрібен той закон? ... згадалася стаття ще горбачовських часів в комсомольській львівській газеті під назвою: «Чим Львів відрізняється від Сіцілії?», тоді вона була як бомба, а тепер вже уваги ніхто не звертає, - загальна алергія на статті... гнити воно почало ще при Брєжнєві... Пройшло 20 років, а воз - и ныне там... © А чому? Та тому, що висновки не були зроблені. Колись їх треба таки зробити кожному, то чому б ці висновки не сумістити в виборами головного «антибеспрєдєльщика» і саме таку задачу, таку вимогу поставити перед ним: ліквідацію всіх беспрєдєлів?.. ![]() Беспрєдєл має право на існування тільки одного роду, - беспрєдєл по відношенню до беспрєдєльщиків. Такий беспрєдєл всі люди підтримають і не треба буде творити кожному свої власні окремі «антибеспрєдєли» самостійно, це економічно - невигідно... ![]() ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активист клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4961 Регистрация: 22.1.2008 Из: Харьков Пол: ![]() ![]() |
Сомневаюсь я за Тягнибока, он такой же лжец как и все остальные, а еще хуже будет, если его выберут и он свои голоса отдаст Тимошенко, ведь такое запросто может произойти, как и Мороз в свое время сделал, сейчас всё шиком лыком крыто, и на словах и в эфире все такие хорошие, но что в душе? какие мысли?
Я б голосовал или за комунистов или за Януковича, ну так как за коммунистов людей совсем не набирается, то отдавать свой голос в никуда тоже не хочется, да и на выборы идти то толком и некогда. -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Engineer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Член клуба Сообщений: 2518 Регистрация: 19.9.2008 Из: Kherson-->Nova Kakhovka-->Cherkasy-->Kirovograd-->Kremenchug-->Cherkasy Авто:SUZUKI GRAND VITARA 2008 Пол: ![]() ![]() |
ИМХО:Vauxhall_Cavalier, у Вас самая продвинутая предвыборная агитация, которая началась еще год назад. Вот теперь вроде все ясно, откуда ноги растут. А то странно как-то было до этого, и машина не Нексия и в никаких технических обсуждениях не участвуете и кредита в Привате нет, но присутствуете в самой "горячей" общественной теме и самое главное вовремя появляетесь-когда идет всплеск эмоций. Вот он ларчик и открылся. Опять же фраза из анекдота про сперматозоидов : "Пацаны нас нае...ли мы в ..опе". Было бы интересно пробить Ай ПИ адрес Вашего компа, на скольких таких форумах Вы пытаетесь формировать
"общественное мнение". И платят наверное неслабо ![]() -------------------- Упорство и прилежание лучше, чем беспутство и гений.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активист клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4961 Регистрация: 22.1.2008 Из: Харьков Пол: ![]() ![]() |
ИМХО:Vauxhall_Cavalier, у Вас самая продвинутая предвыборная агитация, которая началась еще год назад. Вот теперь вроде все ясно, откуда ноги растут. А то странно как-то было до этого, и машина не Нексия и в никаких технических обсуждениях не участвуете и кредита в Привате нет, но присутствуете в самой "горячей" общественной теме и самое главное вовремя появляетесь-когда идет всплеск эмоций. Вот он ларчик и открылся. Опять же фраза из анекдота про сперматозоидов : "Пацаны нас нае...ли мы в ..опе". Было бы интересно пробить Ай ПИ адрес Вашего компа, на скольких таких форумах Вы пытаетесь формировать "общественное мнение". И платят наверное неслабо ![]() так вот оно что, теперь и до меня дошло, если человек действительно здесь только за агитацию, то предлагаю втулить ему пожизненный БАН - это ж получается вешанье лапши людям, ктото деньги зарабатывает, а кто то уши развесил ![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1065 Регистрация: 15.2.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
Пусть человек агитирует, может кто-то хочет на политические темы поговорить. А кому он мешает просто не отвечайте. Вас же никто не заставляет голосовать за его кандидата. Главное не хамить и на личности не переходить (тогда точно будут банить).
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1713 Регистрация: 21.2.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
Я прочитав ту програму і не знайшов ній боротьби проти інших мов чи інших людей. Там є тільки боротьба за захист українців і української мови від повного знищення. Всім пропонується захист і розвиток, це - по перше. По друге, - якщо реалістично дивитися на речі, то ніхто, ніяка сила просто фізично не зможе зараз, у 21 столітті, в Україні притісняти національні меншини, це просто нереально, неможливо. Ми - не папуаси і не людоїди, хоча нас такими хотіли зробити. Якщо це не вдалося навіть за 70 років радянського терору і за 20 років незалежності, то це не вдасться ніколи і нікому. Правда, - ми, суспільство, - хронічно хворі і вже звикли до такого стану, але тягнути з лікуванням далі вже не можна. Лікування кожної хвороби, в т.ч. - суспільної, а такою якраз є наша ситуація: гниле болото, починається з постановки діагнозу, з назви всіх речей власними іменами. Єдиний, хто це робить послідовно, - Тягнибок, незважаючи на навішування на нього всіх собак. Ясно, що для того, щоб він став президентом, його повинна підтримати вся Україна, всі регіони. Питання перше: що заважає всім регіонам це зробити і влитися до тої Свободи, зробити її не регіональною, а - всеукраїнською? По моєму - тільки впертість і недалекоглядність, не чесність, плюс лінь і небажання виздоровляти, видумані страхи... Питання друге: хто буде кращим президентом, президентом всіх українських громадян - колишній кар’єрист, комсомольський чи компартійний діяч, а тепер - банкір тіпа Тігіпко чи небанкір, некомсомолець, некомуніст і неуркаган Тягнибок? Думаю, що - другий. Це - очевидно. ... інша справа, що другому не вистачає помічників професіоналів і т.п.... - але хто вам винен, професіонали, що ви до нього ще не прийшли, а надали перевагу бізнес-проекту під назвою «Дапашліви»???... Уважаемый!Ну хватит фигней заниматься! Вы посмотрите на рекламную компанию вашего кандидата!В Западных областях! Бигборды совсем с другими лозунгами,нежели в Киеве! У нас более нейтральные лозунги,а на западе?! Так вот.Мне 31 и родился и вырос я в Киеве.Мое мнение может покажется вам грубым,но я бы таких людей как Тягныбок не выпускал бы за пределы Тернопольской области!Пусть там себе "варится" и не суется сюда!Он не понимает что люди могут мыслить по другому и у них есть другое мнение на исторические событие и будущее нашей страны. -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Злой модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 10287 Регистрация: 24.1.2008 Из: Киев- Бровары Пол: ![]() ![]() |
а давайте не будем политизировать наш форум.
А то передеретесь... оно вам надо? Все равно каждый останется при своем мнении. И вообще.... как тема называется? -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
тема називається Беспрєдєл, останні 5 постів були не по темі.
Пропоную писати по темі. Наприклад, дати відповідь на запитання: 1. Що таке беспрєдєл і чи ти хочеш, щоб він продовжувався далі? 2. Що треба зробити для того, щоб його не було ніде і ніколи більше? ... і чи це можливо взагалі... 3. Хто з наявних на сьогодні претендентів на владне крісло про це, взагалі, заїкався, і хто ні і чому? З.І. Мені ніхто не платить за те, що я думаю над цими питаннями і ділюся власними думками. А вам? ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
я бы таких людей как Тягныбок не выпускал бы за пределы Тернопольской области! це - беспрєдєл. ![]() щось конкретно по антибеспредєлу можеш порадити? буду вдячний. ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Вас же никто не заставляет голосовать за его кандидата. женушка, я Тягнибока так, між іншим тут приплів... ![]() голосувати буду за нього, бо я - авантюрист за покликанням, не боюся ризиковних кроків і ризиковних рішень... але ... він - не мій кандидат, мого просто я не бачу поки що... і пропоную спільними зусиллями такого «створити» ... і озадачити питанням ліквідації беспредєлів... ![]() ![]() Це все пишу, бо втрачати особливо більшості переважній людей просто нічого, кризи не будуть припинятися і беспредєли теж, до того часу поки порядок не буде створений якийсь, закони повинні бути людяними, в інтересах людей, а не в інтересах бюрократичної машини, армії чиновників і олігархів, і ті закони повинні виконуватися, і не повинно бути маніпулювання ними як дишлом, як це є до сьогодні. -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
И платят наверное неслабо ![]() за кожен пост - 99,99$ ![]() тримай АйПі (модери можуть підтвердити, бо його бачать): ![]() Цитата 92.49.237.160 соответствует 92-49-237-160.dynamic.peoplenet.ua «ларчик відкривається просто»: 1. я підписаний на цю тему і повідомлення на мило приходять справно. 2. машина в мене не Нексія, але теж - Adam Opel AG... (ремонтую машину самостійно, тому порадами який сервіс кращий, а який - гірший допомогти не можу, крім того розділ Ремонт, на який я теж підписаний, чомусь - дуже млявий, рідко мейл про якісь суттєві цікаві ремонти приходить... та й машина в мене хоч стара, але не ламається ![]() 3. я не агітую, а пишу власні думки на тему з однієї єдиної причини - ненавижу беспрєдєл, «ЗАИ..ЛИ» !!!! ... і - давно... 4. на багатьох форумах не пишу, бо по перше, - не маю часу, по друге - банять адміни нервовіші і неуважніші, ніж тут, чи просто - ліниві, яким лінь читати(як тобі ![]() (забанять, - повертатися не буду! ![]() З.І. Мені самому дивно, що в мене тут лише 10% попереджень, мабуть тому, що ніхто не спровокував ще на більше... ![]() 5. що там ще? а - кредит, про кредит власний я вже раніше відписався, що здихався його з невеликими втратами ще кілька років тому, чуйка була... ![]() З.З.І. roma, ти можеш мені чітко і ясно сказати, порадити, що зробити для того, щоб беспрєдєла не було більше ніде і ніколи? буду вдячний! ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Господа, ну что вы обижаете горячего галицкого парня, у них политический романтизм в крови
![]() Автохтонний мешканець Галичини у 45 - 50 рокiв вiльно орiєнтується у [...] полiтицi будь-якої держави свiту i мiг би служити радником при будь-якому урядi. Особливо це помiтно пiд час уродин, храмових празникiв, релiгiйних свят, коли за столом збирається вся родина i пiсля третьої чарки хтось обов'язково скаже: "А чули-сьте, що востатнє москалi зробили?.." Питання всiх часiв i всiх галицьких поколiнь - чому американцi не хочуть на Росiю ракети нуклеарнi пустити - так збуджує галицькi уми на забавах, що вони часом перебирають мiру алкоголю i розв'язують свiтовi проблеми навкулачки, прозиваючи непристойними словами супротивникiв, з якими щойно пили i браталися.(с) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
у них политический романтизм в крови ![]() ггг точнісінько такими є, принаймні були колись, і полтавці, згадайте лише пасічника Рудого Панька... шкода що їх всіх видресували на «не рассуждать!», «не могу знать, вашвискблагородіє!» і «разговорчікі в строю!» ![]() ![]() -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 863 Регистрация: 28.11.2008 Из: Київ Пол: ![]() ![]() |
Даааааа мнение у каждого свое! Я думаю что всех кто был и есть у власти за все годы так называемой не зависимости пора давно отправить на свалку истории и лишить всех благ которые они имеют! Ведь в этом бардаке во всех отраслях нашей страны, они все приложили свои рученки! Все без исключения!Поэтому с банками дел не имею и голосовать не за кого!
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 11:01 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |