IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

29 страниц V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Ответить в данную темуНачать новую тему
> БЕСПРЕДЕЛ ПРИВАТБАНКА
Yelena
сообщение 10.11.2009, 17:54
Сообщение #461

Авторитет

Из: Печерск-КПИ-Позняки

Цитата(Zhest' @ 10.11.2009, 15:26) *
африканский (смесь диалектов народов Африки),

Дим, оффтоп: ты, наверное, имел в виду вот этот язык:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%84%...%B0%D0%BD%D1%81
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Yelena
сообщение 10.11.2009, 18:11
Сообщение #462

Авторитет

Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 10.11.2009, 17:02) *
пацана, який принаймні не бреше нагло в очі всім....

А вот психологи думают немного иначе:

http://www.segodnya.ua/news/14085784.html
«Есть некоторая разница между его личными установками и теми, что он высказывает на большую аудиторию — на фото взгляд одновременно вызывающий и уверенный, — говорит физионом Ольга Гладнева.

smile.gif
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 10.11.2009, 19:08
Сообщение #463

Житель

Из: Львів

Тут немає суперечності, він - відкритий і налаштований на діалог, видно, що він часто стримується, щоб не сказати прямо в вічі людині, з якою розмовляє, все, що думає про неї, а сказати йому є що... Та «некоторая разница» це просто тактовність, яка в певному розумінні стримує його, людину дії. За це його й обзивають фюрером, за відкритість і емоційність...
Особисто мені більше імпонують «фюрери» ніж «кардинали», бо «кардинали» - «заип...и». dry.gif
«Фюрери», які не брешуть, не вміють брехати, це - плюс, як для прихильників, так і для опонентів, останнім легше критикувати таких...
Цитата
На вещи смотрит реально, но позиционирует себя как оптимист.

... якщо порівняти його емоційність з емоційністю, скажімо, Жиріка, то він не створює враження шибзіка як той другий.
Йому б хорошу команду і він буде прекрасним презіком, всі Лукашенки і Піночети з Путями нехай сховаються, тут може бути дійсно «всенародна любов» до «фюрера», якої не мали і не мають вище перечислені, не говорячи вже про іншого претендента на «фюрера» - «даму з косою», яка на його фоні виглядає як ... самі знаєте хто. tongue.gif

--------------------
Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 10.11.2009, 19:13
Сообщение #464

Житель

З.І. Головне для «фюрера» не бути дурним, бо його використають і «спалять» моментально, цей пацан якраз враження дурника не викликає...

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
well
сообщение 10.11.2009, 19:23
Сообщение #465

Авторитет

Из: Киев

Этак тему прийдётся переименовывать .

--------------------
Супер-оптимист – это человек, который находясь по уши в дерьме не падает духом, а весело и задорно булькает.

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Zhest'
сообщение 10.11.2009, 20:59
Сообщение #466

Узбековод

Из: Полтава

Цитата(Yelena @ 10.11.2009, 17:54) *
Дим, оффтоп: ты, наверное, имел в виду вот этот язык:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%84%...%B0%D0%BD%D1%81

офф: Да, Лена, об этом языке я говорил. Но забыл сказать, еще и оффициально используется язык Зулу. Даже надписи в этих странах на двух или трех языках, но англ. обязателен.

--------------------
Всем все прощаю, пока не придумаю, как отомстить...

Мое авто на DRIVE2.RU: http://www.drive2.ru/cars/daewoo/nexia/nexia/zhest/
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 11.11.2009, 2:38
Сообщение #467

Житель

Цитата(well @ 10.11.2009, 19:23) *
Этак тему прийдётся переименовывать .

все це взаємозв’язано - всі беспрєдєли: і банків і судів і влади і ...
можна створювати нові теми: «беспрєдєл суда», «беспрєдєл політиків», «беспрєдєл президента», «беспрєдєл уряду», але навіщо, коли і так всім ясно, що не поборовши причини нема сенсу боротися з наслідками? Такими темами кишить інтернет і газети. І шо?... Таки закон повинен захищати людину, інакше - навіщо потрібен той закон?
... згадалася стаття ще горбачовських часів в комсомольській львівській газеті під назвою: «Чим Львів відрізняється від Сіцілії?», тоді вона була як бомба, а тепер вже уваги ніхто не звертає, - загальна алергія на статті... гнити воно почало ще при Брєжнєві... Пройшло 20 років, а воз - и ныне там... ©
А чому? Та тому, що висновки не були зроблені. Колись їх треба таки зробити кожному, то чому б ці висновки не сумістити в виборами головного «антибеспрєдєльщика» і саме таку задачу, таку вимогу поставити перед ним: ліквідацію всіх беспрєдєлів?.. wink.gif
Беспрєдєл має право на існування тільки одного роду, - беспрєдєл по відношенню до беспрєдєльщиків. Такий беспрєдєл всі люди підтримають і не треба буде творити кожному свої власні окремі «антибеспрєдєли» самостійно, це економічно - невигідно... wink.gif biggrin.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
intel
сообщение 11.11.2009, 8:06
Сообщение #468

Активист клуба

Из: Харьков

Сомневаюсь я за Тягнибока, он такой же лжец как и все остальные, а еще хуже будет, если его выберут и он свои голоса отдаст Тимошенко, ведь такое запросто может произойти, как и Мороз в свое время сделал, сейчас всё шиком лыком крыто, и на словах и в эфире все такие хорошие, но что в душе? какие мысли?
Я б голосовал или за комунистов или за Януковича, ну так как за коммунистов людей совсем не набирается, то отдавать свой голос в никуда тоже не хочется, да и на выборы идти то толком и некогда.

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
roma
сообщение 11.11.2009, 23:31
Сообщение #469

Engineer

Из: Kherson-->Nova Kakhovka-->Cherkasy-->Kirovograd-->Kremenchug-->Cherkasy

ИМХО:Vauxhall_Cavalier, у Вас самая продвинутая предвыборная агитация, которая началась еще год назад. Вот теперь вроде все ясно, откуда ноги растут. А то странно как-то было до этого, и машина не Нексия и в никаких технических обсуждениях не участвуете и кредита в Привате нет, но присутствуете в самой "горячей" общественной теме и самое главное вовремя появляетесь-когда идет всплеск эмоций. Вот он ларчик и открылся. Опять же фраза из анекдота про сперматозоидов : "Пацаны нас нае...ли мы в ..опе". Было бы интересно пробить Ай ПИ адрес Вашего компа, на скольких таких форумах Вы пытаетесь формировать
"общественное мнение". И платят наверное неслабо wink.gif

--------------------
Упорство и прилежание лучше, чем беспутство и гений.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
intel
сообщение 12.11.2009, 8:19
Сообщение #470

Активист клуба

Из: Харьков

Цитата(roma @ 11.11.2009, 23:31) *
ИМХО:Vauxhall_Cavalier, у Вас самая продвинутая предвыборная агитация, которая началась еще год назад. Вот теперь вроде все ясно, откуда ноги растут. А то странно как-то было до этого, и машина не Нексия и в никаких технических обсуждениях не участвуете и кредита в Привате нет, но присутствуете в самой "горячей" общественной теме и самое главное вовремя появляетесь-когда идет всплеск эмоций. Вот он ларчик и открылся. Опять же фраза из анекдота про сперматозоидов : "Пацаны нас нае...ли мы в ..опе". Было бы интересно пробить Ай ПИ адрес Вашего компа, на скольких таких форумах Вы пытаетесь формировать
"общественное мнение". И платят наверное неслабо wink.gif

так вот оно что, теперь и до меня дошло, если человек действительно здесь только за агитацию, то предлагаю втулить ему пожизненный БАН - это ж получается вешанье лапши людям, ктото деньги зарабатывает, а кто то уши развесил smile.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
женушка
сообщение 12.11.2009, 9:19
Сообщение #471

Почетный нексиавод

Пусть человек агитирует, может кто-то хочет на политические темы поговорить. А кому он мешает просто не отвечайте. Вас же никто не заставляет голосовать за его кандидата. Главное не хамить и на личности не переходить (тогда точно будут банить).

--------------------
Машина — это не роскошь. Роскошь — это средства на её передвижение.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
бобр
сообщение 12.11.2009, 10:27
Сообщение #472

Почетный нексиавод

Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 10.11.2009, 17:36) *
Я прочитав ту програму і не знайшов ній боротьби проти інших мов чи інших людей. Там є тільки боротьба за захист українців і української мови від повного знищення.
Всім пропонується захист і розвиток, це - по перше.
По друге, - якщо реалістично дивитися на речі, то ніхто, ніяка сила просто фізично не зможе зараз, у 21 столітті, в Україні притісняти національні меншини, це просто нереально, неможливо. Ми - не папуаси і не людоїди, хоча нас такими хотіли зробити. Якщо це не вдалося навіть за 70 років радянського терору і за 20 років незалежності, то це не вдасться ніколи і нікому. Правда, - ми, суспільство, - хронічно хворі і вже звикли до такого стану, але тягнути з лікуванням далі вже не можна.
Лікування кожної хвороби, в т.ч. - суспільної, а такою якраз є наша ситуація: гниле болото, починається з постановки діагнозу, з назви всіх речей власними іменами. Єдиний, хто це робить послідовно, - Тягнибок, незважаючи на навішування на нього всіх собак.
Ясно, що для того, щоб він став президентом, його повинна підтримати вся Україна, всі регіони.
Питання перше: що заважає всім регіонам це зробити і влитися до тої Свободи, зробити її не регіональною, а - всеукраїнською?
По моєму - тільки впертість і недалекоглядність, не чесність, плюс лінь і небажання виздоровляти, видумані страхи...
Питання друге: хто буде кращим президентом, президентом всіх українських громадян - колишній кар’єрист, комсомольський чи компартійний діяч, а тепер - банкір тіпа Тігіпко чи небанкір, некомсомолець, некомуніст і неуркаган Тягнибок? Думаю, що - другий. Це - очевидно.
... інша справа, що другому не вистачає помічників професіоналів і т.п.... - але хто вам винен, професіонали, що ви до нього ще не прийшли, а надали перевагу бізнес-проекту під назвою «Дапашліви»???...

Уважаемый!Ну хватит фигней заниматься! Вы посмотрите на рекламную компанию вашего кандидата!В Западных областях! Бигборды совсем с другими лозунгами,нежели в Киеве! У нас более нейтральные лозунги,а на западе?! Так вот.Мне 31 и родился и вырос я в Киеве.Мое мнение может покажется вам грубым,но я бы таких людей как Тягныбок не выпускал бы за пределы Тернопольской области!Пусть там себе "варится" и не суется сюда!Он не понимает что люди могут мыслить по другому и у них есть другое мнение на исторические событие и будущее нашей страны.

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
WILL
сообщение 12.11.2009, 10:41
Сообщение #473

Злой модератор

Из: Киев- Бровары

а давайте не будем политизировать наш форум.
А то передеретесь... оно вам надо? Все равно каждый останется при своем мнении.

И вообще.... как тема называется?

--------------------

фанат УАЗ-469 и БРДМ-2
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 12.11.2009, 18:34
Сообщение #474

Житель

тема називається Беспрєдєл, останні 5 постів були не по темі.
Пропоную писати по темі. Наприклад, дати відповідь на запитання:
1. Що таке беспрєдєл і чи ти хочеш, щоб він продовжувався далі?
2. Що треба зробити для того, щоб його не було ніде і ніколи більше? ... і чи це можливо взагалі...
3. Хто з наявних на сьогодні претендентів на владне крісло про це, взагалі, заїкався, і хто ні і чому?

З.І. Мені ніхто не платить за те, що я думаю над цими питаннями і ділюся власними думками. А вам? wink.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 12.11.2009, 18:37
Сообщение #475

Житель

Цитата(бобр @ 12.11.2009, 10:27) *
я бы таких людей как Тягныбок не выпускал бы за пределы Тернопольской области!

це - беспрєдєл. tongue.gif
щось конкретно по антибеспредєлу можеш порадити? буду вдячний. biggrin.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 12.11.2009, 18:46
Сообщение #476

Житель

Цитата(женушка @ 12.11.2009, 9:19) *
Вас же никто не заставляет голосовать за его кандидата.

женушка, я Тягнибока так, між іншим тут приплів... wink.gif
голосувати буду за нього, бо я - авантюрист за покликанням, не боюся ризиковних кроків і ризиковних рішень... але ... він - не мій кандидат, мого просто я не бачу поки що... і пропоную спільними зусиллями такого «створити» ... і озадачити питанням ліквідації беспредєлів... wink.gif з «підходящого матеріалу», яким може бути той же Тягнибок, іншого «матеріалу» просто ще не видно на горизонті. sad.gif

Це все пишу, бо втрачати особливо більшості переважній людей просто нічого, кризи не будуть припинятися і беспредєли теж, до того часу поки порядок не буде створений якийсь, закони повинні бути людяними, в інтересах людей, а не в інтересах бюрократичної машини, армії чиновників і олігархів, і ті закони повинні виконуватися, і не повинно бути маніпулювання ними як дишлом, як це є до сьогодні.

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 12.11.2009, 19:00
Сообщение #477

Житель

Цитата(roma @ 11.11.2009, 23:31) *
И платят наверное неслабо wink.gif

за кожен пост - 99,99$ haha.gif (насправді - мінус робочий чи вільний час... )
тримай АйПі (модери можуть підтвердити, бо його бачать): biggrin.gif
Цитата
92.49.237.160 соответствует 92-49-237-160.dynamic.peoplenet.ua

«ларчик відкривається просто»:
1. я підписаний на цю тему і повідомлення на мило приходять справно.
2. машина в мене не Нексія, але теж - Adam Opel AG...
(ремонтую машину самостійно, тому порадами який сервіс кращий, а який - гірший допомогти не можу, крім того розділ Ремонт, на який я теж підписаний, чомусь - дуже млявий, рідко мейл про якісь суттєві цікаві ремонти приходить... та й машина в мене хоч стара, але не ламається biggrin.gif )
3. я не агітую, а пишу власні думки на тему з однієї єдиної причини - ненавижу беспрєдєл, «ЗАИ..ЛИ» !!!! ... і - давно...
4. на багатьох форумах не пишу, бо по перше, - не маю часу, по друге - банять адміни нервовіші і неуважніші, ніж тут, чи просто - ліниві, яким лінь читати(як тобі wink.gif ) і робити тверезі висновки.
(забанять, - повертатися не буду! tongue.gif )
З.І. Мені самому дивно, що в мене тут лише 10% попереджень, мабуть тому, що ніхто не спровокував ще на більше... wink.gif
5. що там ще? а - кредит, про кредит власний я вже раніше відписався, що здихався його з невеликими втратами ще кілька років тому, чуйка була... wink.gif ))

З.З.І. roma, ти можеш мені чітко і ясно сказати, порадити, що зробити для того, щоб беспрєдєла не було більше ніде і ніколи? буду вдячний! biggrin.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Yelena
сообщение 12.11.2009, 20:50
Сообщение #478

Авторитет

Господа, ну что вы обижаете горячего галицкого парня, у них политический романтизм в крови smile.gif Чтоб галичанину не пообсуждать политику? Такого быть не может, ему и платить за это не надо.

Автохтонний мешканець Галичини у 45 - 50 рокiв вiльно орiєнтується у [...] полiтицi будь-якої держави свiту i мiг би служити радником при будь-якому урядi. Особливо це помiтно пiд час уродин, храмових празникiв, релiгiйних свят, коли за столом збирається вся родина i пiсля третьої чарки хтось обов'язково скаже: "А чули-сьте, що востатнє москалi зробили?.." Питання всiх часiв i всiх галицьких поколiнь - чому американцi не хочуть на Росiю ракети нуклеарнi пустити - так збуджує галицькi уми на забавах, що вони часом перебирають мiру алкоголю i розв'язують свiтовi проблеми навкулачки, прозиваючи непристойними словами супротивникiв, з якими щойно пили i браталися.(с)

kngt2.gif post-451-1167366138.gif duel.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 12.11.2009, 22:02
Сообщение #479

Житель

Цитата(Yelena @ 12.11.2009, 20:50) *
у них политический романтизм в крови smile.gif Чтоб галичанину не пообсуждать политику? Такого быть не может, ему и платить за это не надо.

ггг
точнісінько такими є, принаймні були колись, і полтавці, згадайте лише пасічника Рудого Панька... шкода що їх всіх видресували на «не рассуждать!», «не могу знать, вашвискблагородіє!» і «разговорчікі в строю!» haha.gif
wink.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
джек
сообщение 12.11.2009, 22:10
Сообщение #480

Авторитет

Из: Київ

Даааааа мнение у каждого свое! Я думаю что всех кто был и есть у власти за все годы так называемой не зависимости пора давно отправить на свалку истории и лишить всех благ которые они имеют! Ведь в этом бардаке во всех отраслях нашей страны, они все приложили свои рученки! Все без исключения!Поэтому с банками дел не имею и голосовать не за кого!
Вставить ник
+Цитировать сообщение

29 страниц V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Ответить в данную темуНачать новую тему