IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

29 страниц V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Ответить в данную темуНачать новую тему
> БЕСПРЕДЕЛ ПРИВАТБАНКА
well
сообщение 6.11.2009, 10:03
Сообщение #421

Авторитет

Из: Киев

will cпасибо . Зашел , всё почитал . Шакалы они .

--------------------
Супер-оптимист – это человек, который находясь по уши в дерьме не падает духом, а весело и задорно булькает.

Вставить ник
+Цитировать сообщение
WILL
сообщение 6.11.2009, 10:31
Сообщение #422

Злой модератор

Из: Киев- Бровары

так это не мне спасибо- Тояматоканава, ссылку выложил, я только часть текста с того сайта скопировал.

--------------------

фанат УАЗ-469 и БРДМ-2
Вставить ник
+Цитировать сообщение
niki
сообщение 7.11.2009, 0:57
Сообщение #423

ФАНАТ GM

Из: Киев, Ворзель-1

ВОКСХОЛЛ КАВАЛЬЕР - отвечаю - ни на какой суд я не подавал , с этими уродами , даже ср..ть рядом не хочу - это опасно!!!!!! Я никому ничего уже не должен , машина продана , и более ,мне ничего не напоминает об этом бандитском банке , и менеджерах-ворюгах.... А земля круглая - мы еще встретимся ... со многими - я уверен.... кроме того - для того , что бы судиться - нужны деньги - а у меня есть более разумное применение моим деньгам , чем суды с этим долбанутым банком.....

ЗЫ. С превеликим удовольствием ГНОБИЛ, ГНОБЛЮ, И БУДУ ГНОБИТЬ БАНКОВСКИХ И СТРАХОВЫХ УРОДОВ-БЕЗДЕЛЬНИКОВ, ВСЕМИ СПОСОБАМИ КАКИЕ У МЕНЯ ТОЛЬКО ЕСТЬ!!!! И ПОЛУЧАЮ ОТ ЭТОГО - НЕСКАЗАННОЕ УДОВОЛЬСТВИЕ,,,,, smile.gif

ЗЫЫ. Я лучше буду ездит на копейке 75 года , но при этом все банковские структуры мира , могут поцеловать меня в.....Никогда больше не буду свяываться с банками. кста - после всех произошедших событий с нексией , в моей профессиональной деятельности тоже произошло определенное изменение отношения к банковским структурам... Теперь они сами звонят- если что , сами курьером присылают выписки, всегда предлагают ЗАВАРНОЙ кофе , если Я ЛИЧНО к ним приезжаю, на парковке ВСЕГДА есть место для моей м ашины , пропуск не требуют....... так шта......

--------------------
...я тебе один умный вещь скажу , только ты не абижЯйся....
Вставить ник
+Цитировать сообщение
well
сообщение 7.11.2009, 9:06
Сообщение #424

Авторитет

plus.gif клёво .

--------------------
Супер-оптимист – это человек, который находясь по уши в дерьме не падает духом, а весело и задорно булькает.

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Michael
сообщение 7.11.2009, 9:59
Сообщение #425

Авторитет

Из: Ахметов-сити

Цитата(niki @ 7.11.2009, 1:57) *
ЗЫ. С превеликим удовольствием ГНОБИЛ, ГНОБЛЮ, И БУДУ ГНОБИТЬ БАНКОВСКИХ И СТРАХОВЫХ УРОДОВ-БЕЗДЕЛЬНИКОВ, ВСЕМИ СПОСОБАМИ КАКИЕ У МЕНЯ ТОЛЬКО ЕСТЬ!!!! И ПОЛУЧАЮ ОТ ЭТОГО - НЕСКАЗАННОЕ УДОВОЛЬСТВИЕ,,,,, smile.gif

plus.gif Приятно читать wink.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 7.11.2009, 11:49
Сообщение #426

Житель

Из: Львів

Цитата(niki @ 7.11.2009, 0:57) *

ЗЫЫ. Я лучше буду ездит на копейке 75 года , но при этом все банковские структуры мира , могут поцеловать меня в.....Никогда больше не буду свяываться с банками. кста - после всех произошедших событий с нексией , в моей профессиональной деятельности тоже произошло определенное изменение отношения к банковским структурам... Теперь они сами звонят- если что , сами курьером присылают выписки, всегда предлагают ЗАВАРНОЙ кофе , если Я ЛИЧНО к ним приезжаю, на парковке ВСЕГДА есть место для моей м ашины , пропуск не требуют....... так шта......

biggrin.gif

Цитата(niki @ 7.11.2009, 0:57) *
ни на какой суд я не подавал , с этими уродами , даже ср..ть рядом не хочу - это опасно!!!!!!

Згідний з тобою. Беспредел це дуже небезпечно. В умовах, коли кожен з нас - один проти банди беспрєдєльщиків. .... Тому я й задав питання про суд, який, по ідеї, повинен би був бути на твоєму боці. Думаю, що це питання на сьогодні є корінним для всіх нормальних людей: як зробити і хто зробить, нарешті, так, щоб суди стали на бік захисту прав людей, а не прав тих, "у кого - більше прав"?.. Бо індивідуально "гнобити банківських уродів" це добре, але цим "гнобленням" повинен займатися прокурор, суд і судовий виконавець...
Думаю, що вже прийшов час нам всім, нормальним людям, це сказати на виборах: раз жодна з політичних сил, які є зараз при владі, не хоче змін в системі "гноблення" людей беспрєдєльщиками, цю владу треба змінити стопроцентно і вибрати тих, хто хоче в цій системі беспрєдєла щось змінити. ... або... якщо таких кандидатів не видно, то - проявити їх, прямо кожному задавши запитання: що, коли і як він зробить, як буде "гнобити" і які гарантії того, що не бреше, може дати? wink.gif

--------------------
Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
Вставить ник
+Цитировать сообщение
roma
сообщение 7.11.2009, 18:35
Сообщение #427

Engineer

Из: Kherson-->Nova Kakhovka-->Cherkasy-->Kirovograd-->Kremenchug-->Cherkasy

Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 7.11.2009, 13:49) *
як зробити і хто зробить, нарешті, так, щоб суди стали на бік захисту прав людей, а не прав тих, "у кого - більше прав"?.. Бо індивідуально "гнобити банківських уродів" це добре, але цим "гнобленням" повинен займатися прокурор, суд і судовий виконавець...

Сударь, да Вы похоже идеалист. Вот недавно по телеку показывали, пацан с еврейской фамилией, который насмерть сбил девушку на мотоцикле. И че, два года испытательного срока и все ..... Дык на всю Украину показали. Якщо це був-би пересічний громадянин сидів-би він років 15. Какой суд Вы имеете ввиду???? ИМХО - Эту страну спасет только "ПИНОЧЕТ" .......
Приват вот недавно новую лицензию получил, и усе, дальше работает.

--------------------
Упорство и прилежание лучше, чем беспутство и гений.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
niki
сообщение 7.11.2009, 18:45
Сообщение #428

ФАНАТ GM

В том то и дело , что суды будут защищать тех, у кого больше прав. У меня нет родственников среди таких как ющенко , луценко , или тимошенко.... поэтому , если даже менты , из печерского ровд , мне все четко и ясно рассказали, а для меня это совсем не простое ровд , то что уж тут делать дальше.....

как дед мой говорил - их жизнь накажет... и поверьте мне - УЖЕ наказывает smile.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
walv
сообщение 7.11.2009, 21:40
Сообщение #429

Авторитет

Из: Montréal, Canada

Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 7.11.2009, 11:49) *
biggrin.gif

Згідний з тобою. Беспредел це дуже небезпечно. В умовах, коли кожен з нас - один проти банди беспрєдєльщиків. .... Тому я й задав питання про суд, який, по ідеї, повинен би був бути на твоєму боці. Думаю, що це питання на сьогодні є корінним для всіх нормальних людей: як зробити і хто зробить, нарешті, так, щоб суди стали на бік захисту прав людей, а не прав тих, "у кого - більше прав"?.. Бо індивідуально "гнобити банківських уродів" це добре, але цим "гнобленням" повинен займатися прокурор, суд і судовий виконавець...
Думаю, що вже прийшов час нам всім, нормальним людям, це сказати на виборах: раз жодна з політичних сил, які є зараз при владі, не хоче змін в системі "гноблення" людей беспрєдєльщиками, цю владу треба змінити стопроцентно і вибрати тих, хто хоче в цій системі беспрєдєла щось змінити. ... або... якщо таких кандидатів не видно, то - проявити їх, прямо кожному задавши запитання: що, коли і як він зробить, як буде "гнобити" і які гарантії того, що не бреше, може дати? wink.gif

Друже-земляк, демократія - це один з найкращих способів керування країною якимось кланом який передається з покоління в покоління. Якшо стартовий внесок для подання заяви до президентських гонок коштує 2 лімона, то як може стати президентом нормальна людина? Нормальні люди по 2 лімона викидувати на "авось вибируть" не буде.
Взяти штати, така вже ж гарна країна, такий там сцука порядок, рівні права всім і кожному, але варто тільки згадати 11 вересня і те що влада зробила зі своїми громадянами заради того шоб розпочати війну за нафту.
Вся ця демократія, влада, політика - бабло, і народ - це механізм отримання того бабла.

А щодо боржників: я так само ненавиджу те банківське бидло як і ви всі, але прямо запитаю, а якого хєра брати кредит якщо не впевнений у його поверненні?
Як багато в неті плаксивих історій про конфісковані авто і т.п.
А нєхєр брати дорогу іномарку за 20штук якшо усього зарплати штука і сімя під боком. Банкіри вони і в африці банкіри, і будуть вижимати з нас соки докінця.
Хочеться бути не гіршим за сусіда у якого нова мазда а у тебе старі жигулі або того гірше - вєлосіпєд "Україна"?

Є два варіанти:
1. думай як заробити гроші шоб купити і собі таку мазду
2. або живи і насолоджуйся життям зі своїм ровЕром.
Компромісів не варто шукати.

--------------------
Everything what we do, we do in right way.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Michael
сообщение 7.11.2009, 23:08
Сообщение #430

Авторитет

Цитата(walv @ 7.11.2009, 22:40) *
А щодо боржників: я так само ненавиджу те банківське бидло як і ви всі, але прямо запитаю, а якого хєра брати кредит якщо не впевнений у його поверненні?
А нєхєр брати дорогу іномарку за 20штук якшо усього зарплати штука і сімя під боком. Банкіри вони і в африці банкіри, і будуть вижимати з нас соки докінця.
Хочеться бути не гіршим за сусіда у якого нова мазда а у тебе старі жигулі або того гірше - вєлосіпєд "Україна"?

Є два варіанти:

Я тебе объясню зачем:на момент когда брал машину,платил за нее 1150грн.и меня эта сумма никак не обременяла(и долллар была самая стабильная валюта),сейчас приходиться платить 2200(есть разница???),плюс страховка которая в долларах(в этом году заплатил 2630грн,в прошлом около1500),и соседи здесь не причем,тем более,что большинство всяких новых мазд,тоже в кредите. Когда разгребусь со своим кредитом,в жизни больше не возьму,и других буду отговаривать!

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 7.11.2009, 23:47
Сообщение #431

Житель

Цитата(roma @ 7.11.2009, 18:35) *
Сударь, да Вы похоже идеалист.

ага biggrin.gif
хочу, щоб все було ідеально... і таких ідеалістів - не один мільйон... треба просто знайти час і подумати разом, спільно - що робити? wink.gif

Цитата(walv @ 7.11.2009, 21:40) *
Друже-земляк, демократія - це один з найкращих способів керування країною якимось кланом який передається з покоління в покоління.

ага.
але мене завжди це (про клан) дивувало і мучило запитання: чому їх є так мало і вони нас, яких є багато, так легко дурачать?.... shok.gif
...
а знаєш, що вони роблять тоді, коли ми починаємо прозрівати і думати, знаходимо час, бо маємо передишку в зароблянні на життя?...
вони починають підкидати ідеї про війну, мутять воду... а тоді таки починають ту чергову війну і ... нас нищать для того, щоб знов нас дурачити безкарно... Залишаються знову самотні баби з дітьми на руках, які чекають на час поки ті діти виростуть і змужніють.... і тоді, - знову війна, самотні баби з дітьми і так - по колу... sad.gif
Отаке.

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Michael
сообщение 7.11.2009, 23:59
Сообщение #432

Авторитет

Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 7.11.2009, 12:49) *

biggrin.gif улыбнуло))) Извиняюсь заранее,если не прав:не вы ли,с рукой на сердце,и "Разом нас БАГАТО",на устах,пять лет назад выбирали
-ЦЮ Владу????,(тогда тоже кричали,что в правительстве беспредельщики) imho2.gif Как по мне,то лучше те бандиты которые были,до тех-"Чьи руки,ничого не крали",во всяком случае я себя значительно комфортней чувствовал...

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 8.11.2009, 0:32
Сообщение #433

Житель

Цитата(Michael @ 7.11.2009, 23:59) *
biggrin.gif улыбнуло))) Извиняюсь заранее,если не прав:не вы ли,с рукой на сердце,и "Разом нас БАГАТО",на устах,пять лет назад выбирали

та в тому то й справа, що вибирав не я, а ми всі разом... і не п'ять років тому, а - два роки тому biggrin.gif Народні депутати України 6-го скликання (20072012)

і зараз буде точно так само, - вибирати будемо ми: я і ти... biggrin.gif
А п'ять років тому були перші демократичні вибори, не зовсім притомні, бо - перші, ... умови були дуже закручені, зараз пробують знову закрутити скандалами, "епідеміями" і т.д. ...
тому я й кажу: на цей раз треба бути притомнішими нам всім, бо втягнуть нас у війну, після якої виборів вже більше не буде знову довго. sad.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
well
сообщение 8.11.2009, 0:46
Сообщение #434

Авторитет

Єто потому что выбирать некого . Люди просто стараются из двух зол выбрать меньшее

--------------------

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 8.11.2009, 2:40
Сообщение #435

Житель

Все гірше набагато: ми вибираємо тих, кого нам підсовують...
це стосується більшості виборців, свідомо, розуміючи наслідки, голосує значна меншість, нас одурманюють, а ми не хочемо самі думати і ризикувати, більшість виборців, як кажуть в тирнеті, - "неадекватна"...
А для того, щоб вона стала "адекватною", вона повинна бути не за межею бідності чи - на грані, а більшість повинна бути ситою, сильною і витривалою, не піддаватися на залякування і одурачування, жити не сьогоднішнім днем, а думати про майбутнє власних дітей.
Тому я вважаю, що вибирати зараз треба тих, хто вже захищає і буде захищати наш добробут, ні в якому разі не існуючих нахлібників олігархів, не мафію, не маріонеток, не мешканців Кончі-Заспи і т.п...
Піночет не Піночет, Лукашенко не Лукашенко, але - хтось аналогічний, людина, яка не буде слугою Ахметових, Коломойських чи будь-якого іншого олігарха. Ющенко став президентом випадково, бо не було іншого кандидата, фактично він і не обіцяв нічого конкретного, голосували не за програму, а за лозунги і проти "кандидата влади", проти "влади", тому - маємо, що маємо. ©
Зараз - є інші кандидати і є сенс вибирати по справжньому, відкинувши так званих "технічних" кандидатів і відкинувши Янука, тЮлю і решту сьогоднішніх владних людей... Гірше - не буде.
Якою майже катастрофічною є зараз зовнішньополітична ситуація України, яка має прямий стосунок до ситуації внутрішньої і до всіх наших "беспрєдєлів" дуже добре описує політолог Тарас Возняк тут:
Процес дипломатичної ізоляції України та ескалація польсько-українських непорозумінь на прикордонні
Скажете: яке це все має відношення до теми? Та - пряме відношення, якщо ми не будемо зараз це все усвідомлювати і діяти, не будемо усвідомлювати, що стоїть на карті на цих виборах, то буде беспрєдєл і банків і всього, що тільки може бути, ще більший ніж був і дуже скоро це буде, не встигнемо навіть пікнути... і "гнобити" будуть нас всіх, "гнобити" так, як niki і не снилося... в черговий раз гнобити. sad.gif
Україна повинна бути єдиною і сильною, єдиною своїми громадянами і всіма владними інститутами, з судами включно, щоб не лише якийсь слінчук чи якийсь коломойський чи інша гнида не сміла беспрєдєльнічати, але й закордонні слінчуки-мєркєлі не пхали носа в наші справи. Іншого не дано, інше - беспрєдєл назавжди.

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
roma
сообщение 8.11.2009, 8:57
Сообщение #436

Engineer

Из: Kherson-->Nova Kakhovka-->Cherkasy-->Kirovograd-->Kremenchug-->Cherkasy

Цитата(well @ 8.11.2009, 2:46) *
Єто потому что выбирать некого . Люди просто стараются из двух зол выбрать меньшее

plus.gif

--------------------
Упорство и прилежание лучше, чем беспутство и гений.
Вставить ник
+Цитировать сообщение
Dream
сообщение 8.11.2009, 18:41
Сообщение #437

Администратор клуба

Из: КИЕВ

Цитата(Vauxhall_Cavalier @ 8.11.2009, 3:40) *
Зараз - є інші кандидати і є сенс вибирати по справжньому, відкинувши так званих "технічних" кандидатів і відкинувши Янука, тЮлю і решту сьогоднішніх владних людей... Гірше - не буде.

за кого конкретно?
Вставить ник
+Цитировать сообщение
well
сообщение 9.11.2009, 0:01
Сообщение #438

Авторитет

Типа за яцика .

--------------------

Вставить ник
+Цитировать сообщение
Vauxhall_Cavalie...
сообщение 9.11.2009, 1:54
Сообщение #439

Житель

Якого Яцика? shok.gif
Конкретно треба взяти список всіх клоунів і методом викреслювання брехульок, ставлеників олігархів і мільйонерів, а також технічного гафнєца, залишити для вибору одну-дві кандидатури, запитати їх уявно чи в реалі: «Що будеш з беспредєльщиками робити?» і, залежно від відповіді, зробити власний вибір.
Особисто я буду голосувати конкретно за симпатичного мені хлопця і за симпатичну програму, без брехні про доходи і взагалі брехні будь-якої: http://www.cvk.gov.ua/vp_2010/kandydaty/programa
бандюкам, беспредєлам, махлям і жулям - ні!
Шкода, що на минулих виборах я піддався на масову агітацію і не проголосував за «непрохідного», на цих виборах він отримає не тільки мій голос, а й голоси дуже багатьох (навіть в Шустріка перемагає wink.gif ) і має всі шанси. biggrin.gif

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение
niki
сообщение 9.11.2009, 8:42
Сообщение #440

ФАНАТ GM

walv,
Цитата
Як багато в неті плаксивих історій про конфісковані авто і т.п.

Є два варіанти:

walv, извините, конечно , но у меня с такими как ВЫ , при общении, кроме матов и всяких там нецензурных выражений - больше никаких слов не возникает. Если Вы не в теме - то ознакомьтесь , если Вы делаете этот специально - то.... убедительно прошу НЕ НАДО ЭТОГО ДЕЛАТЬ!!!! Итак по пунктам чиатйте внимательно.

1. У меня до нексии было из иномарок - два опеля - Аскона 1988г.в. и Омега 1988г.в. Суперкрутые машины - не правдали...

2. НЕКСИЯ - стоила в 2006 году 55 670грн. (моя комплектация). По курсу 5.05 - это 11 023 доллара США.

3. Омегу я продал за 3700 долл. США. Этого хватило на 20 % первого взноса , и еще на оформление.

4. Кредит брался на 7 (СЕМЬ!!!) лет. Месячный платеж - 159 долл. США.

5. НИКТО НЕ ОТКАЗЫВАЛСЯ ОТ ВЫПЛАТЫ КРЕДИТА и КРЕДИТ ВЫПЛАЧИВАЛСЯ ИСПРАВНО( в т.ч. и страховки)!!!!!!!!!!!!!!!!! Долгов НЕ БЫЛО!!!!!! Никто не скрывался!!!!!! Машина в наличии и в ИДЕАЛЬНОМ СОСТОЯНИИ!!!!!

А теперь скажите - какая нахЪ мазда.... НЕКСИЯ - это не очень дорогая , нормальная машина. Я не брал мазду, ваген , мерс и пр. Я взял скромную нексию!!!! КТО БЫЛ НЕУВЕРЕН В ВОЗВРАЩЕНИИ КРЕДИТА , ПРИ ОФИЦИАЛЬНОЙ ЗАРПЛАТЕ В ПОЛТОРА КОСАРЯ ЗЕЛЕНИ!!!!!!! И ПРИ ЭТОМ Я ЕЩЕ ВЫСТУПИЛ И ПОРУЧИТЕЛЕМ , ЗА СВОЕГО БРАТА, КОТОРЫЙ НА ДВЕ НЕДЕЛИ РАНЬШЕ ВЗЯЛ ТАКУЮ ЖЕ МАШИНУ, В ЭТОМ ЖЕ БАНКЕ!!!!!!! А теперь почитайте - какую хрень вы написали!!!!! Что в Вашем сообщении соот. действительности.????!!!!!!!! Вы наверно отстаиваите интерсы банковских структур?????? Я просто уже заип...ся объснять все это......

Про выборы!!! Я всегда голосовал за Регионы. Даже в 2004 году, во время помаранчевого сброда на майдане. Это может подтвердить кто угодно....

ГОЛОСОВАТЬ надо ТОЛЬКО за ЯНУКОВИЧА!!!!ИМХО.

--------------------
Вставить ник
+Цитировать сообщение

29 страниц V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Ответить в данную темуНачать новую тему