![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 Регистрация: 27.2.2013 Из: Тернополь Авто:Dewoo Nexia Пол: ![]() ![]() |
Как мне видется два варианта 1. Востановить делезо с донара и докупить мозги 2. Кинуть донорский движок с проводкой. Остальные варианты сложнее. Ну тоже бачу 2 варіанти: при першому варіанті (двигун з модулем і мозги) чи підійде моя проводка для кондиціонера, подушки, абс??? Якщо потрібно буде замінювати проводку, тоді думаю другий варіант буде кращий! Перекинути джути і поставити все з донора! Машину і так буду розбирати (кондиціонер і електросклопідіймачі і так потребують розбирати аж до обшивки) Ще питання таке прийдеться замінювати всю проводку чи по розємах як в додатку? Я думаю до передню проводку залишаєм до розєма X2 X2A І до X5 X5A і всю середину замінювати чи можна щось залишити!
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 Регистрация: 27.2.2013 Из: Тернополь Авто:Dewoo Nexia Пол: ![]() ![]() |
Ну одним словом я розковиряв 2 машини!
Мотор реально замінити з модульного на мотор з катушкою зажигання ( вони є як 8 клапанні так і 16) Но при цьому потрібно замінити проводку від розєма Х3 до Х4, Х4А, Х4В Також потрібно замінити, або перепрограмувати, ЕБУ. В ЕБУ виводи практично всіх датчиків співпадають, тільки різняться кількома виводами. Ще один важливий момент, при заміні чи модернізації автомобіля, це те що в проводці дротів то нема. Коли у Вас стоїть стандартна комплектація GL то в неї нема додаткових проводів ні на що більше. Тобто коли Ви захочете доставити кондиціонер, гідропідсилювач, АБС, повітряну подушку, тоді слід подумати про придбання проводки від автомобіля комплектації GLX, але потрібно звернути увагу щоб ці пристрої, які хочете доставити, стояли на автомобілі, з якого хочете придбати проводку! Доставляти дроти в проводці, це думаю марна трата часу! Набагато простіше переставити!!!! |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
В своєму варіанті я перекинув повністю проводку з донора на свою машину, так як половини дротів у мене не було!
І ще одне питання, може у когось були випадки з роботою, руля положення якого можна регулювати. Як знімається сам цей механізм, не хочу просто розковирювати а то боюсь поломати, жалко буде а то тоже прикольна штука! |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Мегафлудер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 15694 Регистрация: 6.10.2008 Из: Киев, позняки Пол: ![]() ![]() |
А яким чином гідропідсилювач відноситься до електрики?
-------------------- Связь - как воздух: пока не испортится - её не замечают
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 5:38 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |