![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Активист клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 2711 Регистрация: 19.9.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
У Києві невідомі потрощили більше двох десятків автомобілів
Більше двох десятків автомобілів, які були припарковані на одній вулиці у спальному районі міста, понівечили зловмисники. Невідомі орудували бейсбольними битами, і працювали швидко. Не встигли мешканці найближчого будинку вибігти на звук сигналізації, як зловмисники вже накивали п'ятами. Місцеві кажуть, що така "розправа" стається не вперше. І припускають, що комусь просто набридла велика кількість автомобілів у дворі. Цікаво, що машини, які стояли поруч на парковці не постраждали. Источник: http://tsn.ua/ua/ukrayina/u-kiyevi-nevidom...vtomobiliv.html -------------------- Я не ленивый. Просто меня хранит великий древнеегипетский бог покоя и умиротворения Данунах
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 733 Регистрация: 8.6.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
[attachment=4597:Фото001.jpg]
А как вам такой видок . Машинки стоят на Троещине , недалеко от меня . -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 592 Регистрация: 4.8.2008 Из: г. Славянск Авто:peugeot partner Пол: ![]() ![]() |
[attachment=4597:Фото001.jpg] А как вам такой видок . Машинки стоят на Троещине , недалеко от меня . Теперь можно аерографию свободно рисовать, что-то абстрактное, например ![]() А по теме.........я как то возле универмага машину на стоянке поставил, выхожу- дверь водительская и крыло переднее мятые, но тот чмошник далеко не уехал, там таксисты знакомые стояли - номер записали ![]() А не совсем по теме, чудака одного знакомого сбили, здоровенный дитина, далеко за сотню, глаза видят хреново, дорогу по- ночи переходил, говорит почувствовал удар и свет потушили.........очнулся на дороге (перелом руки эт не смешно), черт этот с места ДТП свалил, не остановился, а рядом на дороге номер от машины валяется ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:52 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |