![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 Регистрация: 4.1.2009 Авто:Nexia Пол: ![]() ![]() |
Привет Меня зовт Матеушь .Я с польского клуба nexia.pl Пишу с помощю падруги потому что у меня проблема с русскм
Найдется здес человек который помог бы ме купить редмет обозночен на фотографии? (Не знаю ка точно этот ремет называется по русски в ) Польше нельзя купить именно такого же самого редмта.Мне он очень нужный.Конечно я вам заплачу.этот редмет можт быть польэован предидущим впадльцем. но он длжен быть в хорошем состояании. Но самое гланое прдмет должен быть именно таим как на фотографии. Заранее больое спосибо за помощ. ссылка http://img142.imageshack.us/my.php?image=d...sedan199ie4.jpg |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
![]() Ти маєш рацію, тобто, - правий в тому, що знайти б/у ту задню накладку (атрапу по польськи) буде проблематично... Я написав про це і про те, що Нексії після ДТП в нас на шротах скорше за все не розбирають на запчастини, а ремонтують... Наскільки я зрозумів, Матеуш на нову решітку за 44$ згідний, а про задню ще думає. Я йому запропонував назвати власну ціну за б/у задню, то може хтось запропонує, якщо комусь трапиться така... Думаю, що треба брати в нього контакт(ел. пошту або телефон, Скайп...) і для початку конкретно нову решітку радіатора передавати. Я особисто можу прийняти в нього оплату в злотих на рахунок в польському банку, а тобі, чи комусь іншому, хто за це візьметься перекинути на рахунок еквівалент в гривнях. Тобто, пропоную передоплату... З передачею йому тої решітки, якщо в Toshik'a не вийде, можу теж допомогти, на днях їду в Польщу, там можу зайти на пошту і вислати посилкою (як варіант). Якщо берешся за це, то давай допоможемо пацану. ![]() Отак я це бачу. -------------- -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 2.8.2025, 12:19 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |