![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 21 Регистрация: 12.7.2009 Из: Украина, Киев Авто:nexia Пол: ![]() ![]() |
Доброго часу доби, потрібна порада що до наступної проблеми. Зявився шат по вертикалі в задніх колесах, при цьому шуму немає. Підшипники задньої ступиці замінені майже рік тому або десь 10-15т.км. На сто сказали що потрібно міняти цапфу (вироботка). Пробігу в машині 156 т.,2006 р.в. 1,5 8кл. Що порадите і скільки ходить рідна цапфа? Якщо заміна то на якого виробника?
Може підтягти підшипник але боюсь щоб не було так як з рідними (зявився гул) з подальшою заміною на нові здаеться CKF. |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 21 Регистрация: 12.7.2009 Из: Украина, Киев Авто:nexia Пол: ![]() ![]() |
Так я не зрозумів потрібно замінити чи спробувати трішки підтягти? І скільки ходить рідна цапфа?
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 140 Регистрация: 26.5.2011 Из: Хмельницкий Авто:Daewoo Nexia GLE DOHC Пол: ![]() ![]() |
Так я не зрозумів потрібно замінити чи спробувати трішки підтягти? І скільки ходить рідна цапфа? На моей пробег больше 200 тысяч,подшипники ещё родные,только справа начал шуметь,буду менять.к цапфе вопросов нет.по подтяжке дистанционно не скажу,я же не вижу как там затянуто.попробуй затянуть как книжка пишет |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 3:35 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |