![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 Регистрация: 27.2.2013 Из: Тернополь Авто:Dewoo Nexia Пол: ![]() ![]() |
В машині є імобілайзер, привязаний до ключа, ключ зломаний.
Можна прошити на другий ключ ( який саме має бути ключ)? Або як можна відключити імобілайзер? Витягнути розєм від блока імобілайзера? Як відреагує ЕБУ на це? |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 27 Регистрация: 27.2.2013 Из: Тернополь Авто:Dewoo Nexia Пол: ![]() ![]() |
Начитавшись форумів про імобілайзер, знайшов одну гарну відповідь:
"простіше автомобіль спалити, чим відключити імобілайзер" Ну на даний час я вирішив залишити все як є! Буду просто на брелку 2 ключа носити! Новий ключ зробити не дуже дешеве задоволення, купляти і прошивати ЕБУ то же не дуже дешево! Можна в замку зажигання витягнути серединку так щоб заводилось від оставшого куска ключа (отверткою один хрен не заведеш, так як не буде пластмаси) Ну імобілайзери є різні, бачив раніше грузовик, де та штука що в мене в пластмасі, висіла окремим брелком. Так щоб завести потрібно було приставити спочатку брелок і тоді заводити! Скоріше за все так і буду поки робити! Я так зрозумів принцип такий же як в домофонах в будинках, вони ж роблять додаткові ключі, і вартість не велика! Просто знайти балванку ключа занести в дублікат ключів, і потім занести тим що програмують домофони, так набагато дешевше получиться! А то ті що роблять те саме для автомобілів, оцінюють свої послуги в сотні у.е І ще одна думка прийшла до голови: Можна цю катушку що біля замка зняти і завести в торпеду (дроти вроді позволяють) А там змотати разом з ключом і нехай собі стоїть!!!! Який варіант найкращий? |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.8.2025, 7:48 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |