![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 194 Регистрация: 18.4.2012 Из: Хмельницкий Пол: ![]() ![]() |
Перебирав гальма, зняв супорта відчистив(супорта DAC) і пофарбував, штуцера відкручував весь вечір, і всетаки викрутив, назад їх ставити немає резону, де взяти нові, на екзісті не знайшов(є тільки від заднійх ТЦ), по магазинам пробігся немає ніде((пічалька((порадьте!! що іти до токарів)?
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 194 Регистрация: 18.4.2012 Из: Хмельницкий Пол: ![]() ![]() |
дякую за поради, я так і робив, купив синтетична смазка лікві молі 10 грам пакетик, зняв супорта повністю розібрав і відпочив їх,відчистив, пофарбував, пильники направляючих і циліндрів ціленькі, тому я їх протер, змастив всередині томрозухою, зверху силіконовою змазкоюі все вдяг назад, гарно змастив направляючі змазкою, супорт рукою рухаються взагалі без проблем, ніяких люфтів немає)))якщо хтось розбиратиме то тільки так все робити ))і тоді буде всім щастя)))
доречі коли зляв тормозуху і зняв бачок то всередині була якась чорна жижа, взагалі завтра буду зайодно і ГТЦ міняти і псю систему нормлаьною толрмозухою прокачувати, бюрав лікві молі! я вже пару днів місля роботи по трошки граюсь, повністю міняв задні циліндри, колодки, пружинки і барбани, шланги, ГТЦ, зпереду диски і колодки!! і буду прокачувати, коли все зроблю можу відписатись про результат кому цікаво, і взагалі можу все розказати як все робив які були проблеми, які компоненти ставив))) |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 14:25 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |