![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1344 Регистрация: 30.1.2008 Из: Краматорск (Донбасс) Авто:NEXIA DOHC Пол: ![]() ![]() |
Просто интересно узнать мнение одноклубников. Кто как относится к воинам УПА?
|
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 166 Регистрация: 7.5.2008 Из: Львів Авто:MarkII Cavalier Пол: ![]() ![]() |
Обмениваться мнениями нужно, но вот только высказывать их нужно менее эмоцианально и при этом уважать собеседника, это касается Вас Vauxhall_Cavalier. Про повагу, Masal. Я поважаю кожного доброзичливого і чесного співрозмовника, опонента, того, хто чесно викладає власні думки і адекватно реагує на слова співрозмовника, хто не пробує ошукувати, не перебріхує факти, не пенресмикує слова опонента і т.д. Поважаю людину, яка має власну думку, логічно її обгрунтовує. Того, хто компетентний в кінці кінців в темі, яку обговорює, прагне знайти, зрозуміти суть явища, події чи того чи іншого факту, тих чи інших слів і тверджень. Не висловлює голослівних, нічим не обгрунтованих звинувачень будь-кому. І не поважаю протилежне - бездумність, голослівність, некомпетентність, нещирість... Ось, для прикладу, один з багатьох твоїх постів: А ведь по сути то, они Родину свою предали, а Родина их - Советский Союз, а не "рідне село" тут ти говориш про українських повстанців, які воювали в часи ІІ Світової Війни і після її закінчення проти Советского Союзу... 1. "они Родину свою" - Советский Союз не був їхньою "Родиною" з простої причини - мешканці Західної України були громадянами Польщі, захопеної в 1939 році спільно Німеччиною і Советским Союзом, їхньою Батьківщиною була і є рідна земля, на якій тисячоліттями жили їхні предки - земля теперішніх західних областей України і східних областей теперішньої Польщі - Галичина і Волинь. Це перша твоя брехня або некомпетентність - вибирай сам, що. 2. "предали" - Виходячи з п.1. яж ніяк не могли вони нікого зраджувати, навпаки - повстанці були послідовними патріотами, вірними власним предкам, достойними захисниками Батьківщини від загарбників - Польщі, Німеччини, Советского Союзу. Це друге твоє перекручення, неправдивість, шахрайство, некомпетентність - вибирай... І як ти пропонуєш до тебе ставитися? З повагою? На жаль, не можу собі цього дозволити, роби висновки... ![]() Мы столетиями исторически связаны кто с Россией, кто с Польшей. Нельзя за несколько лет искоренить эти связи, это дело не одного поколения. А ти читав того Суворова? Можеш щось йому заперечити по суті? Чи тільки голослівно відмахнутися від "незручних" для тебе викладок компетентного, аргументованого дослідника?... Це по-твоєму, - коректно? Ссылки на Суворова-Резуна, как на абсолютную историческую правду считаю не корректными. ![]() А если бы "знищили" Великобританию? В то время мощ Красной Армии это вполне позволяла. Да и США не сладко пришлось бы. Якби Сталін ризикнув здуру сунутися далі в Європу, його кінець був би дуже швидкий, совєтскі воєначальники, починаючи з того ж Жукова, які мали на той час величезний авторитет і вплив в армії і флоті, усунули б його моментально від влади. Цього якраз і боявся Сталін, тому після війни дуже швидко все військове керівництво перетасував, попереводив в регіони, поусував з постів. Існує думка, що незважаючи на це, все одно в кінці кінців цього главаря банди таки усунули фізично в 53-му, отруїли. А що було б в 45-му? Та його просто прибили б самі його найближчі соратники і булаб друга революція, армія би взяла владу в ССССР моментально, при такому авторитеті, який мали тоді воєначальники...Цитата Надо мной в СССР никто не издевался. И над моими родными и близкими тоже. А наді мною - так, знущалися, як і над моїми родичами і земляками. Нас було пограбовано, позбавлено особистого майна, загнано в рабство, непокірних - знищили фізично і морально, розстріляли, виселили в Сибір, стероризували суспільство, знищили всяку суспільну активність надовго, на 45 років - не одне покоління !!!Цитата А как назвать ситуацию, когда три первых лица государства занимают свои должности в нарушения конституции? Брехня, немає такого і ти сам це прекрасно знаєш, вони займають пости згідно результатів вільних виборів. а ведь ваши (мои) деды -бабы - выжили в то время. Мой дед , по материнской линии в 1943 году остался без мамы , а в 1946 - без отца. В 1946 - ему было 19 лет, и еще брат его , на год младше..... Они выжили в то время , выбились в люди, рожали детей (наших родителей) , работали , праздновали, покупали машины, отдыхали.... Они жили в той стране, пусть даже не совсем правильной. ИМХО - теперь резко высказываясь о нашей истории мы невольно опускаем память о них, мы "зневажливо" относимся к их труду, к их стараниям, к их жизни. Подумайте об этом. Тут очень двойственная позиция - с одной стороны послушав западенцев , я начинаю задавать себе вопрос - а что же это получается - мой дед , военный , оказывается был оккупантом , который терзал и гнобил тысячи людей. С другой стороны - я то знаю , что такого не было... вот и поди разберись - как относиться к своему прошлому.... "выжили" - це успіх? це - досягнення? цим, що "вижили" треба хвалитися? а що було б, якби їм не треба було "виживати"? якби над величезною країною не ставили таких експериментів? Про діда - якщо він був солдатом, як мій дід, то він не окупант, він - сам жертва, грубо кажучи - "гарматне м'ясо"... Якщо ж він був політработніком чи нквдистом, - тоді так - окупант, член злочинної організації, банди ВКПб-НКВД. Це сумна правда. Але ти, як син чи онук, звичайно не винен цьому. Так сталося, такі були реалії того життя. А наше завдання - чесно собі в цьому признатися, "поставити всі крапки над і" і "перегорнути цю сторінку", "перестати хвилюватися і почати жити" © Пора приєднатися до ООН, яка з 2005 року видзначає не "Дні Побєди", а "Дні Примирення". Тільки в цьому є сенс... -------------------- Не кажіть мені, що я повинен робити і я не скажу, куди Ви повинні йти. ©
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:41 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |