![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Українець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3919 Регистрация: 16.1.2011 Из: Луганськ - Івано-Франківськ Пол: ![]() ![]() |
Кто-нибудь знает паспортную производительность нексиевских форсунок?
Хочу поправочный коэффициент выставить для определения расхода топлива по БК. Определение коэфициента типа:"Залить полный, потом выкатать 30-40л, потом опять залить полный..." не устраивает, т.к. по нашей стоимости бенза оч дор. Нашел на одном сайте экспериментальные данные 52 мл за 30 сек. Это получается 6,24 литра/час - одна форсунка. 6,24*4= 24,96 литра/час производительность четырех??? Не многова-то ли? 24,96 литра на 100 км при скорости 100 км/ч??? Или я не так считаю??? Сообщение отредактировал nac67 - 20.9.2011, 5:46 |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Злой модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 10287 Регистрация: 24.1.2008 Из: Киев- Бровары Пол: ![]() ![]() |
ну так, чтобы ты не обольщался- Нажмите сюда!
в определенный момент времени- работает только 1 форсунка. -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
||
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 153 Регистрация: 4.2.2010 Из: Тернопіль Авто:Daewoo Nexia GTX 1.5i DOHC Hatchback "95 Пол: ![]() ![]() |
ну так, чтобы ты не обольщался- Нажмите сюда! в определенный момент времени- работает только 1 форсунка. Ти не правий! В певний момент часу працюють всі 4 форсунки, так як, у всіх один спільний мінусовий провід по якому і йде керування з ЕБУ. (Так організований вприск в 1.5 моторах, в 1.6 можливо інакше) кури мануал, дядя ![]() Сообщение отредактировал Vit@ha - 20.9.2011, 14:40 -------------------- Віталік (067)4517184
|
|
![]() |
||
|
||
![]()
|
|
![]() Злой модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 10287 Регистрация: 24.1.2008 Из: Киев- Бровары Пол: ![]() ![]() |
Ти не правий! ....... т.е. ты хочешь сказать при подаче сигнала "-" одновременно открывается все 4 форсунки? -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Мегафлудер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 15694 Регистрация: 6.10.2008 Из: Киев, позняки Пол: ![]() ![]() |
т.е. ты хочешь сказать при подаче сигнала "-" одновременно открывается все 4 форсунки? Меня это тоже удивило, но по схеме именно так выходит. Реально провода ещё не следил, но собираюсь. Ещё меня смущает 2 ключа в ЭБУ на форсунки параллельно - похоже что можно сделать хотя бы попарный впрыск - нужно у чиповщиков спросить как там софт к этому отнесётся... -------------------- Связь - как воздух: пока не испортится - её не замечают
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 153 Регистрация: 4.2.2010 Из: Тернопіль Авто:Daewoo Nexia GTX 1.5i DOHC Hatchback "95 Пол: ![]() ![]() |
Меня это тоже удивило, но по схеме именно так выходит. Реально провода ещё не следил, но собираюсь. Ещё меня смущает 2 ключа в ЭБУ на форсунки параллельно - похоже что можно сделать хотя бы попарный впрыск - нужно у чиповщиков спросить как там софт к этому отнесётся... я думаю, що ЕБУ буде проти таких переробок. -------------------- Віталік (067)4517184
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Мегафлудер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 15694 Регистрация: 6.10.2008 Из: Киев, позняки Пол: ![]() ![]() |
я думаю, що ЕБУ буде проти таких переробок. Справа в тому, що ЕБК апаратно має 2 виходи на форсунки (я так розумію щи на 1-4 та 2-3 циліндри), але вони запаралелені проводкою зовні блоку. Якщо ПЗ ЕБК розрізняє ці 2 виходи, то простою переробкою можливо досягнути деякої економії. Якщо на рівні ПЗ ці виходи також паралельні, то нічого така переробка не дасть. Тому мені й цікава думка спеціалістів з ПЗ для ЕБК з цього приводу. P.S. Навіть Январь дає попарний вприск, а якщо встановити датчик розп.валу, то й на кожний циліндр окремо -------------------- Связь - как воздух: пока не испортится - её не замечают
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Справа в тому, що ЕБК апаратно має 2 виходи на форсунки (я так розумію щи на 1-4 та 2-3 циліндри), але вони запаралелені проводкою зовні блоку. Якщо ПЗ ЕБК розрізняє ці 2 виходи, то простою переробкою можливо досягнути деякої економії. Якщо на рівні ПЗ ці виходи також паралельні, то нічого така переробка не дасть. Тому мені й цікава думка спеціалістів з ПЗ для ЕБК з цього приводу. P.S. Навіть Январь дає попарний вприск, а якщо встановити датчик розп.валу, то й на кожний циліндр окремо Вроді все правильно говориш. Для початку треба схему ЕБК. На моторах таких як в мене (з розподільником запалювання) немає датчика положення колінвалу. Сообщение отредактировал Vit@ha - 21.9.2011, 19:31 -------------------- Віталік (067)4517184
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Вроді все правильно говориш. Для початку треба схему ЕБК. На моторах таких як в мене (з розподільником запалювання) немає датчика положення колінвалу. Схема не потрібна т.я. на основній схемі автомобіля намальована ця частина ЕБК (схематично). Тобто апаратно все є, а чи підтримує цю можливість ПЗ не ясно. Датчик положення розподільчого валу ставиться додатково на шестерню одного з них. Якщо розподільник запалювання механічний, то датчик положення коленвалу також прийдеться встановити (як і шкив з зубцями під цей датчик), а такоз замінити систему запалення + ЕБК. Але для попарного вприску здається досить штатного індукційного датчика під розподільником запалювання - це питання потрібно вивчити (якщо потрібно, звичайно) -------------------- Связь - как воздух: пока не испортится - её не замечают
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
тут багато нюансів про вприск обговорювалося http://www.daewooclub.ru/daewoo-forum/inde...=10968&st=0 Сообщение отредактировал Vit@ha - 22.9.2011, 8:39 -------------------- Віталік (067)4517184
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 19:46 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |