![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Группа: Пользователи Сообщений: 7 Регистрация: 18.3.2008 Пол: ![]() ![]() |
Привет ребята!
Помогите выбрать Nexia. Я новичок, хочу брать в кредит Nexia. Какой оптимальный вариант посоветуете ??? Заранее благодарен. Ник. |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 103 Регистрация: 3.3.2008 Из: м. Червоноград Пол: ![]() ![]() |
Всім привіт!
Нарешті 22.04.08р. я забрав свою машинку з автосалону у м.Львові. Комплектація DAEWOO NEXIA SOHC GLE б/к 18. Брав в кредит в Укрсоцбанку під 8,88% річних в доларах США під акцію "Собі коханій, або подарунок на колесах". Напрягли з КАСКО - втулили за 7,14% річних у СК "ВУСО". Додатково поставив : - захист картера двигуна (супер, називається "Кольчуга") - дефлектори на двері - антикорозійну обробку провів - підкрилки на всі колісні арки (за все 2900,00грн). Перші враження (до цього був Гольф-ІІ, продав): машинка супер, нове є нове. Прихват має. Все подобається. Передачі переключаються легко, їде плавно, мягко. Єдине, що несподобалось - сидіння, виліз спина болить - може ще не звик. Проблема (дрібязкова) не можу знайти килимки та чохли. Килимки на ринку радять брати універсальні. Шановні старожили порадьте з яких моделей авто підходять, чи брати універсальні і за які гроші, бо є різні? Наперед перепрошую може ця тема вже була - не знайшов. Дякую всім за відповідь! ![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:08 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |