Полная версия этой страницы:
Львів
Всім шанувальникам (майбутнім та колишнім власникам) та теперешнім власникам Нексій!!!!!!!!!!! Пропоную створити свою філію "Нексія-клюбу" де будуть не тільки танці, але йтиметься обговорення тем шо турбуватимуть наш регіон. Також можемо ходити на клубне

. Отож залишайте свої побажання-пропозиції в цій темі.
П.С. Пропоную залишати тут свої контакти ( моб.номер, ICQ, e-mail ) мої контакти 8 097 933 43 99 , ICQ 387766108
Цитата(Михаил @ 10.2.2008, 20:50)

Всім шанувальникам (майбутнім та колишнім власникам) та теперешнім власникам Нексій!!!!!!!!!!! Пропоную створити свою філію "Нексія-клюбу" де будуть не тільки танці, але йтиметься обговорення тем шо турбуватимуть наш регіон. Також можемо ходити на клубне

П.С. Пропоную залишати тут свої контакти ( моб.номер, ICQ, e-mail ) мої контакти 8 097 933 43 99 , ICQ 350562879
Да... Львовяне показывают ооочень бурную активность :-) Идею насчет создания "филиала" целиком и полностью поддерживаю! В свою очередь - мои контакты. 8-067-901-97-99, dukakis@mail.ru? ICQ 64849239
Шановні львів"яни! Чому Ви не відписуєтесь на форумі??? Адже переглядів 530 , а відписав тільки 1 !!!

Підходите, питаєте, а відписатись не відписуєте. Тому пропоную збиратись кожну неділю о 19,00 біля "МакДональдса" на В.Великого (кільце біля Нового ЦУМу).
Мета - познайомитись, обмінятись досвідом, попити хто шо може і бажає. При збільшені активної маси, зустріч буде перенесено за домовленістю. Або ж можете запропонувати свій варіант !!!
P.S. Юра дай свою контактну інформацію!!!
P.P.S. Цього тижня будуть проводитись змагання по слалому, тому зустріч буде перенесено на 20,00
детальніше тут :
http://avtoslalom.com/node/108
я за створення гілки нашого регіону, на якій буде йти обговорення тем, що стосуються нашого регіону, власникі в NexiA у Львові значно більше стало, тому думаю вони приєднаються до нас. На початок виставляю план-карту розміщення камер по Львову
http://mytavria.org.ua/plan-koncepciya-raz...iya-po-g-lvovu/
Цитата(Михаил @ 10.2.2008, 20:50)

П.С. Пропоную залишати тут свої контакти ( моб.номер, ICQ, e-mail ) мої контакти 8 097 933 43 99 , ICQ 387766108
Привіт всім. Я - за. Мої контакти: ICQ: 247088414, Skype: walv13, мило: walv@ukr.net
ICQ 158185831
mail: olafdos@ukr.net
Народ добрий день. Нарешті провів собі нет. Маю білу нексію 2. Може хто мене і бачив я на таксі працюю. В неділю буду обов’язково. Тільки уточніть годину.
В мене маленьке питання. Лампочка баку не світить коли бензи немає. Шо за ...? Може хтось підкаже.
Мої контакти fityo@ukr.net, 8 067 341 98 42, icq 307708519
Цитата(Funt @ 20.8.2009, 20:14)

Народ добрий день. Нарешті провів собі нет. Маю білу нексію 2. Може хто мене і бачив я на таксі працюю. В неділю буду обов’язково. Тільки уточніть годину.
В мене маленьке питання. Лампочка баку не світить коли бензи немає. Шо за ...? Може хтось підкаже.
Мої контакти fityo@ukr.net, 8 067 341 98 42, icq 307708519

в літній час відпусток збори не проводились по причині малочисельності людей.
З 6 вересня продовжуемо збиратись о 20,00 на стоянці "Фокстроту" біля "Ново ЦУМУ"
+1,
zazulya_1978@mail.ru
ICQ 449594900
80673700765 Володя
Окрім цього питання - де у Львові можна нормальні запчастини купити ?
Ну шо дядьки. Коли збираємось всім гуртом?
Цитата(walv @ 14.2.2010, 12:48)

Ну шо дядьки. Коли збираємось всім гуртом?
може у цю неділю? я Юри передзвоню, думаю він
Сергей АА7143НС
23.3.2010, 22:22
Цитата(PMP @ 23.3.2010, 22:06)

може у цю неділю? я Юри передзвоню, думаю він

можна, я тільки за. тре раніше зібратись поки світло на вулиці. місце зустрічі те саме - паркова біля фокстроту на вул. тьоті Олі.
Міша, напишеш на котру.
Цитата(walv @ 23.3.2010, 22:25)

можна, я тільки за. тре раніше зібратись поки світло на вулиці. місце зустрічі те саме - паркова біля фокстроту на вул. тьоті Олі.
Міша, напишеш на котру.
Давай на 19,00 ???
Цитата(PMP @ 24.3.2010, 0:47)

Давай на 19,00 ???
ок. львів! збираємось в неділю (28.03), 19.00, фокстрот.
Цитата(сергей аа7143нс @ 23.3.2010, 22:22)

і КИЄВУ ЗДОРОВЕНЬКІ БУЛИ
Може хто підкаже, чи у Львові є шрот по Нексіях? Або десь поблизу Львова?
-=Віктор=-
26.10.2010, 15:24
Привіт сьогодні клубній машинці з номерами 6781...синього кольору.. тахі 086...біля пл. Старий ринок....хто це?
QUOTE (-=Віктор=- @ 26.10.2010, 16:24)

Привіт сьогодні клубній машинці з номерами 6781...синього кольору.. тахі 086...біля пл. Старий ринок....хто це?
то був
monarh 
правда на аватарі у нього машина іншого кольору

нас тільки троє у львові з клубними наклейками:
- monarch - темно-синя
- PMP - червона
- ну і я канешна на своїй білосніжці
-=Віктор=-
26.10.2010, 21:06
ок, буду тепер знати =)
p.s. червону літом вроді також бачив
-=Віктор=-
2.11.2010, 9:27
walf привіт сьогоді близько 9-00 на Перехресті Сахарова-Вітовського-Гвардійська......я їхав по Сахарова в лівому ряду, зрівнялись вже як зелене блимнуло.......... твій номер 7408 вроді чи якось так
QUOTE (-=Віктор=- @ 2.11.2010, 9:27)

walf привіт сьогоді близько 9-00 на Перехресті Сахарова-Вітовського-Гвардійська......я їхав по Сахарова в лівому ряду, зрівнялись вже як зелене блимнуло.......... твій номер 7408 вроді чи якось так

ги... точно я
наступного разу якось маякни, щоб я знав, що то одноклубник ;)
Вітаю. Я на сайті зареєстрований давно, але активувався лише сьогодні. Хотілось би поспілкуватись з однодумцями.
Мої дані: 050 071-70-75, АСЬКА: 296178157
QUOTE (VolMan @ 28.1.2011, 13:04)

Вітаю. Я на сайті зареєстрований давно, але активувався лише сьогодні. Хотілось би поспілкуватись з однодумцями.
Мої дані: 050 071-70-75, АСЬКА: 296178157
приєднуйся! Ласкаво просимо!
Дякую за теплий прийом
Зустрічі Львівської гілки клубу ще відбуваються?
не проводимо, бо зїзджається 2-3 машини. Буде нас більше - можна буде шось придумати.
а що вам заважає зустрічатись 2-3 машинами?
А як з клубними наклейками?
QUOTE (WILL @ 28.1.2011, 16:19)

а що вам заважає зустрічатись 2-3 машинами?
ближче до весни щось придумаєм, можна буде на природу вибратись.
не пам"ятаю, чи є вони у Львові. Якщо нема- Dream зараз замовляє нові- відправимо. Визначіться з кількістю.
QUOTE (VolMan @ 28.1.2011, 16:23)

А як з клубними наклейками?
Клубні наклейки є в
Dreamа. Напиши йому в приват - домовтесь якось.
QUOTE (WILL @ 28.1.2011, 16:28)

не пам"ятаю, чи є вони у Львові. Якщо нема- Dream зараз замовляє нові- відправимо. Визначіться з кількістю.
у Львові немає.
Dream мені поштою пересилав. Виглядає так, що наразі потрібна тільки одна наклейка, але можна вислати декілька, щоб для нових людей були.
QUOTE (walv @ 28.1.2011, 16:30)

Клубні наклейки є в Dreamа. Напиши йому в приват - домовтесь якось.
Спробую списатись з
Dream. Дякую.
Панове львів’яни, хто використовує форум і є зареєстрованим учасником, прошу відписатись в даному пості. Потрібно знати, скільки замовляти наклейок і чи назбирається гурт активних учасників форуму для клубної зустрічі.
Цитата(walv @ 29.1.2011, 21:01)

Панове львів’яни, хто використовує форум і є зареєстрованим учасником, прошу відписатись в даному пості. Потрібно знати, скільки замовляти наклейок і чи назбирається гурт активних учасників форуму для клубної зустрічі.
Для клубної зустрічі - завжди готовий. З наклейкою - домовився з Dreamом (списалися в "лічці").
walv, а що означають "кубики" під написом "Предупреждения: " (в районі Логіна і аватара)?
QUOTE (VolMan @ 30.1.2011, 11:28)

walv, а що означають "кубики" під написом "Предупреждения: " (в районі Логіна і аватара)?
Це типу попередження від адміністрації за порушення правил форуму. У мене вже є +10%
Якщо не помиляюсь, набираєш 100% і акаунт блокується. Отаке
Цитата(walv @ 30.1.2011, 16:52)

Це типу попередження від адміністрації за порушення правил форуму. У мене вже є +10%
Якщо не помиляюсь, набираєш 100% і акаунт блокується. Отаке

Зрозуміло. Дякую за роз'яснення.
Цитата(walv @ 29.1.2011, 21:01)

Вибачайте, що влажу до вас, але буде найпростіше заповнити ваш профіль, та обмінятися номерами телефонів.
Так ви зможете в найкоротші терміни домовлятися, про що-небудь. Та у разі необхідності (ДТП, поламка та ін.) викликати допомогу.
PS. більш конкретно можу розказати через приват.
walv, як Ти дивишся на таку пропозицію?
Мої номери:
моб. 050 071-70-75
ICQ 296178157
Володимир.
Або сконтактуємось в "лічці".
VolMan, скинув контакти в приват
Піймав
Цитата(WILL @ 31.1.2011, 9:10)

Вибачайте, що влажу до вас, але буде найпростіше заповнити ваш профіль, та обмінятися номерами телефонів.
Так ви зможете в найкоротші терміни домовлятися, про що-небудь. Та у разі необхідності (ДТП, поламка та ін.) викликати допомогу.
PS. більш конкретно можу розказати через приват.
Дякую
WILL за роз'яснення. Питання до земляків: Як думаєте, зможемо в межах клубу стати родиною?
Під "родиною" розуміємо: взаємодопомога, взаємовиручка, поради досвідченіших і все те, що цінують в кровній родині.
Хто згоден "родичатись" - фа-факаємо.
QUOTE (VolMan @ 31.1.2011, 23:24)

Дякую WILL за роз'яснення. Питання до земляків: Як думаєте, зможемо в межах клубу стати родиною?
Під "родиною" розуміємо: взаємодопомога, взаємовиручка, поради досвідченіших і все те, що цінують в кровній родині.
Хто згоден "родичатись" - фа-факаємо.
воно то би добре було, але як бачиш активність у нашій гілці просто "зашкалює". Хіба будем двоє з тобою родичатись
та не питання- ще багато розділів, де можна спілкуватись.
Цитата(WILL @ 1.2.2011, 10:38)

та не питання- ще багато розділів, де можна спілкуватись.
Дякую за спробу розрадити.
Розділів багато, але чи багато з цих розділів зможуть допомогти в важкий момент?
Ну що, брате
walv будемо боротись?
дивлячись, що буде важким моментом. Порадою- завжди. Правда, іноді досить довго можна чекати відповіді.
А якщо зимою треба банально "прикурити", то дадуть через інтернет?
Хотів би це побачити.
"прикурити" - це до сусідів по стоянці/гаражу. а так порадою- що зробити перед морозами- щоб не довелося "прикурюватись"
Цитата(WILL @ 1.2.2011, 11:38)

"прикурити" - це до сусідів по стоянці/гаражу. а так порадою- що зробити перед морозами- щоб не довелося "прикурюватись"
Згоден, не дуже вдала ситуація для прикладу.
Але з моїми сусідами можна хіба бамбук прикурювати і часто затягуватись.
А якщо серйозно, то дорога - така підступна штука, яка підкидає проблеми в самі непідходящі моменти (коли під рукою немає нічого, окрім мобільного телефона). І, зважаючи на народну мудрість: "Грім не гримне, мужик не перехреститься", поради не завжди допоможуть. Буде необхідна реальна фізична допомога. А де її взяти?
Тому і закликаю об'єднуватись.
Якщо це можливе то і я дам свою пораду: У нас в Сумах всього 4 клубні Нексії, так ми об єдналися з ланосами та проводим спільні зустрічі черен пятницю. Вам теж якщо ідея сподобалась то можливо зробити такий формат зустічі.
Цитата(Vik @ 1.2.2011, 14:25)

Якщо це можливе то і я дам свою пораду: У нас в Сумах всього 4 клубні Нексії, так ми об єдналися з ланосами та проводим спільні зустрічі черен пятницю. Вам теж якщо ідея сподобалась то можливо зробити такий формат зустічі.
Дякую за пораду. Порада корисна, обов'язково скористаємось.
Та все ж хочеться підняти і Нексіаводів. Нексій у Львові вже досить багато, а по форуму виглядає, що 3-4 максимум.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.