Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Гарантія на авто Nexia
Ukrainian NEXIA CLUB (Украинский Нексия Клуб) > Технический раздел > Ремонт и обслуживание
qwert123
Всім доброго дня.
цікавить питання. idontno.gif --- Якщо авто взяте в автоприваті, як бути з гарантійним ремонтом авто у випадку потреби?!
Можливо з цим питанням пересікались учасники клубу підскажіть. всім буду вдячний
Esc
Цитата(qwert123 @ 4.6.2013, 20:15) *
Всім доброго дня.
цікавить питання. idontno.gif --- Якщо авто взяте в автоприваті, як бути з гарантійним ремонтом авто у випадку потреби?!
Можливо з цим питанням пересікались учасники клубу підскажіть. всім буду вдячний

брал ксюху в автопривате в Первомайске Николаевской обл., на плановые ТО и по гарантии (меняли расширительный бачок в счет заведения) они сами отправляли к узбекам в Николаев, там же поменяли сервис-книгу на свою УЗ-ДЭУ. у Вас в городе может оказаться по другому
WILL
+100500 едь к узбекам. м. Луцьк, вул. К.-Карого, 7А (0332) 71-73-61
http://www.uzauto.com.ua/servis/sto.html

qwert123
Esc
яким чином поміняв сервис-книгу на свою УЗ-ДЭУ ---- ти маєш на увазі книжку яку видав автоприват на сервісну УЗ-ДЕУ
WILL
скоріш за все прямо в уз-деу... так приватовську- на їх фірмову.
qwert123
Цитата(WILL @ 4.6.2013, 21:19) *
скоріш за все прямо в уз-деу... так приватовську- на їх фірмову.

мені дали дві сервісні книжки - одна заповнена автопривата
друга чиста і не заповнена УЗ ДЕУ.
зараз бачу що є необхідність перейти на сервіс і гарантійне обслуговування в УЗ_Деу. і думаю яким чином це зробити через це і питаю поради
WILL
gросїдеш на сервіс уз- деу, але попереднбо заталефонуй- забронюй час.
вони й заповнять твою чисту книжку. також при посилання на клуб- відносини, як правило, покращуються.
Esc
Цитата(qwert123 @ 4.6.2013, 19:59) *
Esc
яким чином поміняв сервис-книгу на свою УЗ-ДЭУ ---- ти маєш на увазі книжку яку видав автоприват на сервісну УЗ-ДЕУ

да, эту. при этом они перенесли все записи с автоприватной книжки в новую
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2025 IPS, Inc.