трохи скину + продам окремо гуму за 1000 та диски 350 + торг)))
яка глибина протектора, скільки прошла резина?
дебіца 5 мм, дайтон 6 мм)
ціну оновлю!!! 900 гума, 300 грн диски!!
Цитата(kabol @ 17.3.2013, 21:39)

ціну оновлю!!! 900 гума, 300 грн диски!!
Цена обновлена,а сумма таже
Так будет продаватся долго и счастливо. Я б может и взял 185 себе на перед. У меня как раз 13 размер. Но за такие деньги.... Я без проблем куплю у себя в городе + бесплатный шиномонтаж получу.
поправив топік)))шиномонтаж з балансуванням одного колеса 30 грн в середньому у мене в місті і де таке на халяву з гумою зроблять я наприклад не знаю))) + 4 середня ціна чисто бу гуми 13 1000 грн і вище)) якщо в вас в місті по 100 грн покришки продають в нормлаьному стані))то кажіть де таке є)) я б ззадоволенням і собі наступного року прикупив би)))
а сума оговорюєтьсЯ)))
А диски теж в "гарному станi" ?
Цитата(kabol @ 18.3.2013, 17:45)

поправив топік)))шиномонтаж з балансуванням одного колеса 30 грн в середньому у мене в місті і де таке на халяву з гумою зроблять я наприклад не знаю))) + 4 середня ціна чисто бу гуми 13 1000 грн і вище)) якщо в вас в місті по 100 грн покришки продають в нормлаьному стані))то кажіть де таке є)) я б ззадоволенням і собі наступного року прикупив би)))
а сума оговорюєтьсЯ)))
У нас ребята возят резину с Польши, резина в основном вся новая (пупырышки еще не стерты) цена за пару 550-600 грн + бесплатный шиномонтаж. Так заманюют клиентов
ну прикольно, я чогось в себе такої штуки не бачив)) на ринку, але так як описав)) нафлудили трохи))
а диски железяки як железяки, краска я їх підкрасив трохи, стояли на машині як купив, скільки їздив конкретно в я ми не влітав, по обідку на одному там на фото вроді якась погнутсіть є а так рівненькі всі...я незнаю..як ще описати стан))) вийшло що друг в мене продав ланоса, і мені по дешевці перепало літо на литих і зима на залізяках..... тому ці 4 колеса тупо хлам у гаражі)))
Продано!! будьласка закрийте тему)!)!)1
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.