Цитата(Lyuk @ 16.9.2011, 15:44)

Так, пробежался быстро по договору. Вот и всплыла дешевизна тарифа. Насторожили следующие пункты:
Вроде все, что мне не понравилось. Сразу напишу, это мое субъективное мнение, если с ним кто-то не согласен,это его право. В каждой СК хватает своих особенных условий, всегда будет так, чем халявней условия тем дороже договор и на оборот.
"ВИКЛЮЧЕННЯ ЗІ СТРАХОВИХ ВИПАДКІВ ТА ОБМЕЖЕННЯ СТРАХУВАННЯ: 4.1.5.грубих порушень Правил дорожнього руху, а саме перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 40 (сорок) км/год; в`їзду на залізничний переїзд при закритому шлагбаумі; проїзду на сигнал світлофора або жест регулювальника, що забороняють рух;
руху заднім ходом в місцях, де такий рух заборонений; руху тротуарами чи пішохідними доріжками (крім паркування); здійснення розвороту у заборонених місцях, виїзду на смугу зустрічного руху в місцях, де такий виїзд заборонено (якщо це не викликано об'єктивними надзвичайними обставинами), якщо інше не передбачено … [/i] - до хрена нарушений указали, обычно указывают красный свет и железнодорожные переезды."
Я в деталях не помню, но по-моему большинство этих пунктов есть и в моем старом договоре от Альфа-страхования (..а саме перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 40 (сорок) км/год - точно есть, и вроде это типовой пункт).
"4.3.3. збитки за пошкодження/втрату/крадіжку шин, ковпаків, дисків коліс, запасних коліс ТЗ, двірників (склоочищувачів), реєстраційних знаків за винятком, коли такі пошкодження пов'язані з іншими пошкодженнями кузовних частин ТЗ[/i]; - а на хрена тогда вообще страховать??? Если это самые распространенные случаи."
по-моему тож типовой пункт
"4.3.9 пошкодження електрообладнання ТЗ внаслідок короткого замикання, не пов'язаного з іншими пошкодженнями Т[/i]З - в принципе у многих такой пункт, но все равно обидно. "
Из-за уёбищ..ой электропроводки и такого же качества герметизации электрооборудования пришлось доробатывать.. по этому страховые выплаты вряд ли светят
"8.1.Страхувальник/Водій/довірена особа зобов'язаний в нічний час (з 2400 до 0600) забезпечити зберігання ТЗ на стоянці, що охороняється, у гаражі, на території діючих дорожніх постів відповідних компетентних органів МВС, з обов'язковим задіянням наявних засобів проти викрадення, якщо інше не передбачено п.Ошибка: источник перекрестной ссылки не найден Частини А Договору. (9.2.8 дотримуватись умов експлуатації, зберігання та обслуговування ТЗ відповідно до умов Договору та вимог виробника

,[/i] а тут меня убили, в совокупности с «
п. 13.1.8 невиконання Страхувальником обов`язків, передбачених Договором;» это убийственная штука для отказа."
с этим пунктом не разобрался, но они спрашивают при оценке страхового взноса где храниться будет авто, может это просто влияет на сумму страховки (якщо інше не передбачено..)
"10.1.6 не визнавати свою вину за подію та її наслідки без згоди на те Страховика[/i]; - улыбнуло, чистое ограничение конституционных прав. Интересно, а что будет, если признать без согласия?

"
В альфастраховании - тоже самое
если есть, - выложите аналогичные пункты из своих договоров, или как у Вас в этих ситуациях