![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 813 Регистрация: 29.5.2009 Из: Montréal, Canada Авто:- Пол: ![]() ![]() |
Привіт всім.
2 місяці назад купив свою ксю в м.Рівне. Реєстрували купівлю в автобіржі при МРЕВ (прибл. 50м від самого мрев). При постановці авто на облік у своєму регіоні як положено отримав тимчасовий техпаспорт ібо мафинка з другого регіону і т.д. Пройшло два місяці, дзвоню в Мрев, питаю як там - шо там. Каже цьоця шо відповідь з МРЕВ Ровна прийшла а з біржі - нє. Питаю, шо за відповідь і т.д.... Цьоця відповідає, шо на біржі мали видати сам договір (який і видали) і підтвердження купівлі (не видали). І шо так як ми його не предявили, то поки вони не отримають відповідь (а як я поняв відповідь вони вже від них і не отримають), то до того часу новий техпаспорт і не видадуть. А тимчасовий собсно гря закінчується через місяць ![]() І ше сказала шо шукайте підтвердження на тій біржі і нас не .... ![]() Таваріщі юристи і просто підковані водії, підкажіть хто знає, якшо та кантора благополучно загнулась і я від них не отримаю відповідь, чим мені то грозить? Можна зразу ![]() ЗІ: чувак у якого я купцяв ксюху (о скільки душі я в неї вклаааааав) вже "поза зоною досяжності" . -------------------- Everything what we do, we do in right way.
|
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 16:50 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |