![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 451 Регистрация: 10.3.2008 Из: Днепропетровск Пол: ![]() ![]() |
Карочеговоря вздрючили меня мусарки без даже намёка на нарушение
![]() Такого ещё не было , совсем оборзели. Написал я для начала жалобу вот такую : Начальнику УДАІ УМВС України в м.Дніпропетровськ Табибова Татиба Табибовича,1777 р.н., громадянина України, мешкаю за адресою: м.Дніпропетровськ, вулиця Табиба 777/77, працюю _________________________________ домашній телефон ________________ Копія:Начальнику УДАІ УМВС України в Дніпропетровській області Начальнику ДАІ МВС України Скарга на неправомірні та образливі дії співробітника ДПС ДАІ , сержанта мілції Тесленко Віталия Петровича ( нагрудний знак ДН № 0865 ) Прошу провести службове розслідування за фактом неправомірних та образливих дій ІДПС ДАІ сержанта міліції Тесленко В.П. (нагрудний знак ДН № 0865) в районі перехрестя пр. Пушкіна та вул. Сірова. Я, Табиб, 27.03. 2009 р. о 20 год. 10 хв здійснював проїзд автомобілем Деу Ланос ( держ. реєстраційний номер ТАБИБ ) пр. Пушкіна в сторону вул. Сірова рухаючись по середній смузі пр. Пушкіна за 30-40 метрів до перехрестя увімкнув лівий сигнал повороту і не перешкоджаючи іншим учасникам дорожнього руху перестроївся в ліву крайню смугу руху для здійснення поворота на ліво, на вул. Сірова, після чого здійснив поворот на зелений сигнал світлофора. Після цього маневру на проїзджій частині дороги несподівано зявився ІДПС ДАІ і шляхом незрозумілих рухів руками став вимагати зупинку транспортного засобу яким я керував, я зупинився на вимогу ІДПС згідно ПДР. Прошу зауважити, що інспектор зненацька вибіг на проїзжу частину дороги, махаючи обома руками відразу намагаючись зупинити декілька автівок, тим самим створив аварійно небезпечну сітуацію на дорозі для всіх учасників руху в темний час доби ( 20 год. 10 хв.) при умовах щільного руху та складних погодних умов ( дощ), а також створив небезпеку особисто для себе. Інспектор малорозбірливо, швидко, невнятно відрекомендувався та став вимагати пред’явити документи. Я попросив пред’явити інспектора його службове посвідчення, та постову відомість, на що не отримав відповіді, а замість того наказливим тоном ІДПС ДАІ став вимагати пройти до його службової автівки, чим порушив ч.2 ст. 5 Закону України «Про міліцію». Я пред’явив документи на вимогу, після чого інспектор наказливим тоном намагався мене ще раз змусити пройти до його автівки , вкотре порушуючи мої права законі права . Я запитав « На підставі чого ви мене зупинили і чому я повиннен йти до вашої службової автівки ? », а також я попросив інспектора вкотре показати своє службове посвідчення , на що знову не отримав ніякої відповіді. Ігноруючи мої питання він пішов до службового автомобіля з моїми документами. Прошу зауважити, що працівник міліції вів себе незаконно, неадекватно ситуації що склалася та занадто роздратовано, що викликало у мене та моїх пасажирів страх за своє здоров’я та життя, тому що працівник міліції має табельну зброю і може її використати. Я, за фахом лікар і тому розумію, що така поведінка частіше всього може бути наслідком алкогольного, наркотичного сп»яніння, або психічної хвороби, то прошу провести медичний огляд ІДПС ДАІ Тесленко В.П. у лікаря нарколога та лікаря психіатра. Я чекав на інспектора в моїй автівці більше 20 хвилин. Я, а також два пасажира, які знаходилися в моїй автівці, уже запізнились на важливу ділову зустріч. Потім інспектор підійшов до моєї автівки з боку пасажира і без мого дозволу відчинив передні двері примушуючи мене піти до його службової автівки підписувати протокол. Під тиском з боку інспектора я був вимушений виконати його вимогу. На моє прохання ознайомитись з протоколом в моїй автівці інспектор відмовив. В патрульнє авто мене більше не запрошували так як інспектор зрозумів, що від мене він не зможе отримати хабаря . Я був вимушений читати протокол на вулиці. Зауважу, при цьому я був без верхнього одягу, при температурі біля 0 С та в дощову погоду. Інспектор дуже поспішав, був роздратований, та наполягав на найскорішому підписанні протоколу. На моє прохання ознайомити мене зі змістом ст. 266 КУпАП з його боку пролунало декілька не чітких та не зрозумілих фраз без логічного змісту . Прошу зауважити також, що ІДПС Тесленко В.П. зовсім не володіє державною мовою. Ознайомившись з протоколом на вулиці, я написав пояснення до протоколу, вписав в графу для свідків П.І.П , адреси та телефони двох свідків і повторив, що в мене є два свідка, які можуть засвідчити те, що описане мною вище є правдою. ІДПС відповів, що мої пасажири не можуть бути свідками подій які відбувались в їх присутності тому, що вони є зацікавлиними особами. Звідки такі висновки і хто дав право судити не зовсім зрозуміло. Прошу зауважити, що інспектор після того як зупинив мене, ще зупинив автівку яка рухалась за мною, переписав П.І.П. водія та його місце проживання після чого ці данні були вписані в протокол інспектором без підпису водія. Під тиском я був вимушений підписати протокол (серія ______) та постанову ( _________ ) в процесі ознайомлення відбувалась дискусія між мною, моїм свідком друг Табиба та інспектором, в процесі якої інспектор намагався довести нам, що я порушив пункт 10.4 ПДР. Порушення з моєї сторони не було зафіксовано жодними засобами фото, відео фіксації чи іншими технічними засобами. Крім того, ІДПС Тесленко В.П. затримав мене більш ніж на 40 хв., без всяких підстав, не склавши відповідного протоколу про затримання і не зробивши відповідний запис у книгу про затримання. Вищезазначеними діями ІДПС ДАІ Тесленко В.П. порушив мої законі права, та вимоги ст. 5 Закону України «Про міліцію». Зважаючи на відсутність порушення мною ПДР , що можуть підтвердити два свідка системні порушення при складанні протоколу, а відтак і постанови, а також некоректне і грубе поводження інспектора ДПС зі мною, що описано вище, в результаті чого були порушені мої права прошу: 1. Розглянути мою скаргу в порядку, передбаченому чинним законодавством України. 2. Провести службове розслідування за фактом неправомірних та образливих дій ІДПС ДАІ Тесленко Віталія Петровича (нагрудний знак ДН № 0865). 3. В разі виїзду на місце події, прохання повідомити мене письмово вказавши дату та час виїзду і запросити мене та свідків на місце події. 4. Вжити необхідних заходів передбачених Законодавством України. 5. Відмінити дію протоколу _________ від ____________ 6. Відмінити дію постанови ___________від ___________ 7. Повідомити мене в письмовому вигляді про результати службового розслідування в установлені Законом строки. Доводжу до Вашого відома, що я залишаю за собою право звернутись до вищестоячих начальників МВС, в прокуратуру та до суду, а також в ЗМІ для встановлення істини. Додатки до скарги: 1. Копія Протоколу серії _________ 2. Копія Постанови ________________ 3. Пояснення свідків 30.03.2009 р. Табиб Отправил я эти письма адресатам заказным письмом с уведомлением и теперь жду ответа. ХЗ что с этого получиться но буду бороться ![]() Ещё записал " розмову" на диктофон. Там особо ничего криминального мусарок не сказал но то что написано в жалобе чётко отображено ![]() -------------------- ВАЗ 2113--> тойота Карина 1.8D --> опель Кадет 1.7D-->VW пассат 1.6--> славута 1.2-->Дикая Лань 1.5S--> СК
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1579 Регистрация: 3.3.2008 Из: Харьков Авто:Peugeot 308 Allure 1,6 THP Пол: ![]() ![]() |
ИМХО, смысла нет в мусарню писать, надо было сразу в суд. Я сам за письмо счастья накатал жалобу в гаи и прокурору. Так прокурор отморозился типа моя хата с краю, а гайцы вчера ответили что постанову не отменяют. Теперь дорога в суд.
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 451 Регистрация: 10.3.2008 Из: Днепропетровск Пол: ![]() ![]() |
ИМХО, смысла нет в мусарню писать, надо было сразу в суд. Я сам за письмо счастья накатал жалобу в гаи и прокурору. Так прокурор отморозился типа моя хата с краю, а гайцы вчера ответили что постанову не отменяют. Теперь дорога в суд. Мне адвокат рекомендовал в суд подавать уже с официальным ответом от мусаров! + потом моральный ущерб и т д можно будет больше вставить. Кароче будем смотреть . есть небольшая гадежда что эту жалобу почитает вменяемый мент и не дойдёт до суда со всеми вытикающими ![]() -------------------- ВАЗ 2113--> тойота Карина 1.8D --> опель Кадет 1.7D-->VW пассат 1.6--> славута 1.2-->Дикая Лань 1.5S--> СК
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 190 Регистрация: 15.7.2008 Из: МАГДАЛИНОВКА ДН-СКАЯ ОБЛ. Пол: ![]() ![]() |
В Днепропетровской области поменялся нач. милиции, по слухам и нач. ГАИ. может что-то и выгорет.
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
В Днепропетровской области поменялся нач. милиции, по слухам и нач. ГАИ. может что-то и выгорет. Походу развития событий буду отписывать , может кому тоже поможет эта инфа ![]() -------------------- ВАЗ 2113--> тойота Карина 1.8D --> опель Кадет 1.7D-->VW пассат 1.6--> славута 1.2-->Дикая Лань 1.5S--> СК
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 181 Регистрация: 17.1.2009 Из: Черкассы Авто:nexia Пол: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 613 Регистрация: 23.1.2008 Из: Днепропетровск Авто:Nexia GL SOHC 2006 Пол: ![]() ![]() |
Tabib, сочувствую.
Ознакомить мент тебя должен был не с 266, а со ст. 268 КоАП. Если ты хочешь нервы тому менту потрепать и компенсацию вытащить и есть на это время, то тогда жалоба имеет смысл, а если нет, то можно просто в суд подать и не заморачиваться. Держись! P.S.:МАГДЕБУРГ, по слухам- не в лучшую сторону. -------------------- Крест не уронить – гнуться, но держать
А, коли уронил – так суметь поднять |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Житель ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 190 Регистрация: 15.7.2008 Из: МАГДАЛИНОВКА ДН-СКАЯ ОБЛ. Пол: ![]() ![]() |
Одному моему знакомому пришло "письмо счастья" за привышение. На фото ,сделаном сзади, его ВАЗ2110 с его номерами в его цвете, но еть отличия, изображена машинка стандартная, а у него в обвесе, со спойлером и бамперами " КУРАЖ". Он подал на обжалование в суд и выиграл, показав как выглядит его авто на самом деле. Хотя говорит что была у него ещё зацепка, на фото не было видно что за рулём ехал именно он.
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 613 Регистрация: 23.1.2008 Из: Днепропетровск Авто:Nexia GL SOHC 2006 Пол: ![]() ![]() |
МАГДЕБУРГ, не понял - гайцы фотошопить начали что ли?
-------------------- Крест не уронить – гнуться, но держать
А, коли уронил – так суметь поднять |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Сам не понял, похоже. Но он мог у них и заслужить усиленного внимания.
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Отписываюсь о дальнейшем развитии моей жалобы:
Кароче позвонил мне сегодня 22.04.09. мусарок с гор. ГАИ и пригласил на "собеседование" по поводу моей жалобы. ( см. выше) Представился как зам. нач. роты гаи Дубиневич Вадим Анатольевич без звания и т п smile.gif Кароче у нас менты какие-то не пуганые biggrin.gif поехал я в гор. гаи, "собеседование" проходило в каком-то забыченом мусарском гараже гор. гаи ( ели его нашёл походу) smile.gif В кабинете сидит 3 мусарка и " собеседуют" одновременно 3 человек bm.gif Там очередь как в мавзолей в коммунизм, прикиньте сколько народу пишет жалобы! Вообщим при мне мент ещё раз перечитал моё "письмо "( было видно что он его видит в первый раз) , начал говорить что он лично знает с-та Тесленко как очень классного и квалифицированого мусарка и всё что я написал нифига не значить и я ничего не добьюсь и постанову они не могут скасувать . Кароче говорит что вышлют мне письменный отчёт по моей жалобе и потом идите с ней в суд, если хотите, или подотрите ж..... пу smile.gif Ну вообщим ж..пу я подтирать не буду этой мусарской отпиской , а напишу ка я ещё раз на обл. гаи и на Киев, и походу буду судится . Думаю что суд выиграю и потом уже с решением суда буду подавать в суд непосредственно на мусара Тесленко и мусара Дубиневича . Так не хотелось этим заниматься , но прийдётся sad.gif Честноговоря думал что вопрос закроют на уровне гор. гаи. Ошибался! Вообщим по ходу дела буду отписывать на форуме. П/С Может кто чего ещё полезного подскажет?! Буду признателен! Спасибо! -------------------- ВАЗ 2113--> тойота Карина 1.8D --> опель Кадет 1.7D-->VW пассат 1.6--> славута 1.2-->Дикая Лань 1.5S--> СК
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Администратор клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 16292 Регистрация: 19.1.2008 Из: КИЕВ Авто:Opel Corsa C 1.8 Пол: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
предлагаю создать группу "антимЭнт" отлавливать по одиночке и прибивать а если по теме, то мусоркам указ свыше о наполнении казны, ибо бюджет не выполняется ![]() Та убивать сильно большой грех ![]() ![]() ![]() Буду писать дальше и судится дальше. -------------------- ВАЗ 2113--> тойота Карина 1.8D --> опель Кадет 1.7D-->VW пассат 1.6--> славута 1.2-->Дикая Лань 1.5S--> СК
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 43 Регистрация: 19.5.2009 Из: хмельницька обл.,смт.Віньківці Пол: ![]() ![]() |
можна відкрити тему де вписувати всі позовні заяви та жалоби на "мусорків".
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
http://www.lanos.in.ua/forum/index.php?sho...=40-продолжение
http://www.lanos.in.ua/forum/index.php?showtopic=28147- открыта новая тема ( второе продолжение) -------------------- ВАЗ 2113--> тойота Карина 1.8D --> опель Кадет 1.7D-->VW пассат 1.6--> славута 1.2-->Дикая Лань 1.5S--> СК
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 746 Регистрация: 21.2.2008 Из: Борисполь Пол: ![]() ![]() |
Я пока не сужусь, но жалобу в Главное управление ГАИ в Киевской области на прапора Бориспольского который у меня права отобрал подал, теперь жду результатов служебного расследования. Так что надо их гадов наказывать!!!, так что ждем ответа( правда юристы говорят что в моем случае дело 100% выигрывается в суде)
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Я пока не сужусь, но жалобу в Главное управление ГАИ в Киевской области на прапора Бориспольского который у меня права отобрал подал, теперь жду результатов служебного расследования. Так что надо их гадов наказывать!!!, так что ждем ответа( правда юристы говорят что в моем случае дело 100% выигрывается в суде) За права думаю сразу нужно на суд идти с адвокатом! Фальсифицируют доки нефик делать и ГАИ выигрывает суд хоть ты 200% будешь прав. проверено на собственном опыте! А то что их гадов давить нада , так это да ![]() -------------------- ВАЗ 2113--> тойота Карина 1.8D --> опель Кадет 1.7D-->VW пассат 1.6--> славута 1.2-->Дикая Лань 1.5S--> СК
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Авторитет ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 746 Регистрация: 21.2.2008 Из: Борисполь Пол: ![]() ![]() |
Не знаю как в Днепре, но у нас мой адвокат говорит что выигрывают
-------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Злой модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 10287 Регистрация: 24.1.2008 Из: Киев- Бровары Пол: ![]() ![]() |
Я пока не сужусь, но жалобу в Главное управление ГАИ в Киевской области на прапора Бориспольского который у меня права отобрал подал, теперь жду результатов служебного расследования. Так что надо их гадов наказывать!!!, так что ждем ответа( правда юристы говорят что в моем случае дело 100% выигрывается в суде) ПРАВА? ![]() ![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Машина стояла на обочине, с заглушеным двиглом, а я выпил пива и стоял рядом с товарищем разговаривал, который был абсолютно трезвый и с правами, а менты тупо наехали и отобрали права что типа я ехал пьяный, притом при трех свидетелях, которые согласны идти со мной в суд, если будет надо, а пока ждем решения внутреннего расследования ГУ ГАИ в Киевской области, вобщем где-то так
![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 16:48 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |