![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 30 Регистрация: 16.10.2010 Из: Рівне Авто:Nexia Пол: ![]() ![]() |
ПРОДАНО
Сообщение отредактировал Олексій - 28.10.2010, 23:27 |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1579 Регистрация: 3.3.2008 Из: Харьков Авто:Peugeot 308 Allure 1,6 THP Пол: ![]() ![]() |
Я бы этому человеку не сильно доверял, особенно в вопросах отправки в другой город.
Покупал у него как-то кондиционер на УОКе, 100% рабочий и проверенный. Кстати, там он выступает под именем Alex. При установке оказалось, что вентилятор охлаждения полностью сгоревший. Я присылал ему фото, был согласен даже КУПИТЬ у него другой вентилятор по нормальной цене, но не ответа ни привета. Написал мне, что он слишком долго лежал у меня в гараже и он уже ни за что не отвечает (я купил кондер зимой а ставил летом потому что зимой он мне нах не нужен). На УОКе я ничего не писал, но на своем родном форуме не могу не предупредить одноклубников, что у нас в рядах появился вот такой темненький торговец. ЗЫ: вот фотки "моего" вентилятора: [attachment=7784:____080.jpg][attachment=7783:____078.jpg] |
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 30 Регистрация: 16.10.2010 Из: Рівне Авто:Nexia Пол: ![]() ![]() |
Я бы этому человеку не сильно доверял, особенно в вопросах отправки в другой город. Покупал у него как-то кондиционер на УОКе, 100% рабочий и проверенный. Кстати, там он выступает под именем Alex. При установке оказалось, что вентилятор охлаждения полностью сгоревший. Я присылал ему фото, был согласен даже КУПИТЬ у него другой вентилятор по нормальной цене, но не ответа ни привета. Написал мне, что он слишком долго лежал у меня в гараже и он уже ни за что не отвечает (я купил кондер зимой а ставил летом потому что зимой он мне нах не нужен). На УОКе я ничего не писал, но на своем родном форуме не могу не предупредить одноклубников, что у нас в рядах появился вот такой темненький торговец. ЗЫ: вот фотки "моего" вентилятора: [attachment=7784:____080.jpg][attachment=7783:____078.jpg] Ти б краще виставив нашу переписку. Я тобі продав комплект кондера зі всім за 1600 грн, який я самолічно знімав з машини, пройшло більш півроку, і після цього часу ти написав мені притензію, щоб я тобі вислав робочий вентилятор, без всяких компромісів, без натяків купити його даже за символічну суму. На рахунок УОКа, там мені ще ніхто претензій невиставляв протягом двох років, не було ніяких конфліктів. Купивши комплект ти міг провірити відразу, а цього незробив. Я неможу знати, чи це мій вентилятор, чи ти на ньому відїздив невідомо скільки. Я ж писав, пройшов би місяць чи два, непитання вирішили би цю проблему, а так як пройшло більш як півроку, які можуть бути претензії? Я йому пропонував повернути комплект і я вернувби гроші. Він після цього пропав. предлагаю ТСу извиниться и вернуть Альфанику деньги за вентилятор. Если денег у него нет, то пусть отдаст колеса, продадим ![]() Незнаючи ситуації нетреба відразу робити висновки і писати різні речі. Сообщение отредактировал Олексій - 26.10.2010, 20:18 |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 14:44 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |