![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Почетный нексиавод ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1713 Регистрация: 21.2.2008 Из: Киев Пол: ![]() ![]() |
Вот тут будет о чем поговорить...
![]() -------------------- |
![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Любитель ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 435 Регистрация: 17.7.2008 Из: Сумы Авто:daewoo nexia Пол: ![]() ![]() |
Прийом у англійської королеви. Присутній український поілтичнйи бомонд.Дружина Президента до Ющенка:
- Вітя, дивись який посуд - антикварні срібні ложечки!!! Я таку хочу!!! Ну хоча б одну! Ві-і-ітя, ну давай я поки відволічу увагу, а ти... - Катя!!! Ти в своєму розумі?!!! Ми на дипломатичному прийомі! Я Президент України! І я буду красти зі столу ложечку?!!! ... Підйди он (киває в бік) до Януковича, йому це звично... Катя до Яника: - Віктрор Федорович! Тут така справа - я хочу он ту аникварну срібну ложечку... ;-) Ну, Ви ж розумієте, Віктор Андрійович в боргу не залишиться... ;-) - Так... Катерино Михайлівно, справа в тому, що вже нікуди - в мене вже штук п"ять цих ложечок в шкарпетках... А знаєте, що - підійдіть он до нашої Юлі... Катя Юлі: - Юлія Володимирівна! Дивіться які ложечки!!! Я таку хочу! Можете?!!! Ну - послуга Президенту. Віктор віддяче... ;-) - Так зверніться до Віктора Федоровича... - Та я підходила. Так він каже, що вже не може - в нього в шкарпетках вже п"ять таких ложечок... - Да? Ну тоді не має питань... Тільки що Ви там казали про подяку Президента? Юля встає, звертається до присутніх: - Леді енд джентельмени! А тепер пропоную Вашій увазі ФОКУС! (Бере в руки ложечку) Бачите ложечку? Є ложечка! (Кладе в сумочку) Не має ложечки! Де тепер ложечка? Присутні: - У Вас в сумочці, Юліє Володимирівна! - А от і ні! Н в мене в сумочці, а в Віктора Федоровича в шкарпетках! -------------------- Плакала береза, плакала осина, только конопля ржала, как скотина... |
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27.7.2025, 9:58 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |