Невигадане, Цікаві і смішні історії, НЕ ВИГАДАНІ і НЕ ПРОЧИТАНІ |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Невигадане, Цікаві і смішні історії, НЕ ВИГАДАНІ і НЕ ПРОЧИТАНІ |
16.7.2015, 20:43
|
|
Житель Группа: Пользователи Сообщений: 232 Регистрация: 26.10.2012 Из: Киев Авто:Nexia SOHC N150 Пол: |
Це сталось, коли я вранці брав машину з гаража, щоб їхати на роботу.
Ранок, я відкриваю свій гараж в гаражному кооперативі, і бачу, що в нашому ряду, досить далеко від мене, один гараж також відкритий. Несподівано з того гаража вискакує чоловік, і знову забігає в гараж. Я не дуже звернув на це увагу, але чоловік знову вибігає з гаража, і знову в нього забігає. Я зацікавився. Через кілька секунд чоловік вибігає з гаража з лопатою, махає лопатою на всі сторони, і знову забігає в гараж. Через деякий час він повторює свою дію: вибігає, махає лопатою і забігає. Я дивлюсь, що буде далі, але події йдуть трохи гірше, ніж я чекав. Чоловік з лопатою вискакує з гаража і, розмахуючи лопатою, біжить до мене. Я, правду кажучи, подумав, чо у нещасного чоловіка з похмілля біла гарячка. Я швидко відкрив багажник машини, взяв з багажника свою лопату, відійшов на кілька метрів і приготувався оборонятись. Чоловік з лопатою підбігає до мене і кричить: - У вас в гараже тоже оcы ??? -------------------- |
|
|
|
|
16.7.2015, 21:41
|
|
Мегафлудер Группа: Главные администраторы Сообщений: 6643 Регистрация: 15.9.2008 Из: Барышевка, Киевская область Авто:Nexia N100 16v GLE fully loaded, luxury Пол: |
Мабуть спати вже перехотілося.
А міг би і пере.....ти лопатою -------------------- I love Harley-Davidson and girls "Делай Добро и бросай его в воду... Оно не пропадет, Добром тебе вернётся" |
|
|
|
|
17.7.2015, 14:28
|
|
Авторитет Группа: Член клуба Сообщений: 857 Регистрация: 14.5.2010 Из: Киев Пол: |
Ржачно, про двух с лопатой )
|
|
|
|
|
17.7.2015, 14:53
|
|
Мегафлудер Группа: Главные администраторы Сообщений: 6643 Регистрация: 15.9.2008 Из: Барышевка, Киевская область Авто:Nexia N100 16v GLE fully loaded, luxury Пол: |
Ржачно, про двух с лопатой ) Жалко, что никто не снял. Млн. просмотров было бы. -------------------- I love Harley-Davidson and girls "Делай Добро и бросай его в воду... Оно не пропадет, Добром тебе вернётся" |
|
|
|
|
19.7.2015, 17:27
|
|
Житель Группа: Пользователи Сообщений: 232 Регистрация: 26.10.2012 Из: Киев Авто:Nexia SOHC N150 Пол: |
БЕЗ ВИГАДКИ.
Пригадав ще одну автомобільну історію, яка також трапилась зі мною. Я тоді працював в сервісі, одного разу я приходжу до клієнтів в Києві, і бачу, що біля під'їзду багатоквартирного будинку стоїть білий "Volkswagen", але не просто стоїть. Без сумніву, в порожній машині ввімкнена перша передача, але в машині чомусь вмикається стартер, машина починає рухатись, вдаряється об бетонний стовпчик, двигун заглохає, через кілька секунд знову вмикається стартер, і все повторюється. Біля під'їзду сидять троє молодих хлопців, спостерігають все це і весело регочуть. Я підійшов і сказав трьом молодим бугаям, що краще б вони сказали власнику машини, що з машиною проблема. Адже, без сумніву, власник живе в цьому ж самому під'їзді, і хлопці його знають. Хлопці відповіли, що це не їхнє діло. Я піднявся на якийсь поверх до клієнтів, почав робити у них ремонт, при цьому розмовляю з клієнтами про те, про се, і розказую їм, яка лінива і байдужа сучасна молодь, не хочуть розказати своєму сусіду про проблему з машиною. Клієнти мене запитують: - А де все це було ? Я відповідаю: - не було, а є. Біля вашого під'їзду стоїть біла машина... Але клієнт підскакує з місця і кричить: - Де мій брелок ??? .......... Як виявилось, їхня дворічна дівчинка добралась до брелка з автомобільними ключами, і натискає пальчиком на якісь кнопочки. Більше той чоловік не буде залишати ключі від машини де попало. -------------------- |
|
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 1.11.2024, 1:22 |
Разработка сайта: JetBrain, 2008 |